Vdechla vodu při koupeli

22
3.4.24 19:21

Vdechla vodu při koupeli

Holky prosím poraďte než budu plašit.
Malá (5m) při koupání vdechla vodu. Vždy dáváme na břicho a ona si hraje, jenže tentokrat se ji nějak podlomila ruka a ja než jsem ji stačila chytit tak nejspíš vdechla vodu. Lapala po dechu, vůbec nekašlala a od pusy ji šly jenom sliny a byla celá rudá. Dala jsem ji hlavou níž, pobouchavala jsem ji na záda. Trvalo to asi 3-4 minuty (možná min vůbec nevím) a pak se nadechla. Ani nebrečela, jen koukala jak kdyby se nic nestalo.
Mám volat na pohotovost? Ještě teď se klepu jakej to byl šok. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20899
3.4.24 19:24

Proč dáváš dítě, které není schopné se udržet na rukách, tak na břicho do vody? 8o

Ale pokud máš čas psát sem tento dotaz, tak evidentně není nutné volat pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9038
3.4.24 19:28

No jako neuraž se, ale dávat takhle malé dítě koupat na břicho fakt není dobrý nápad. A ne, nic se jí nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.4.24 19:29

@Cenarius ona se udrží, jen tentokrát se nejspíš chtela pro něco natáhnout? Nevím? A proste tam zahučela. Teď ji očividně nic není, ale jen jsem chtela poradit, jestli volat třeba na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8519
3.4.24 19:30

Klid, na pohovost fakt nevolej a ani tam nejezdi. Spíš popřemýšlej nad způsobem koupání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
3.4.24 19:30

Pokud mi dcera sama neseděla byla vždy jen na zádech a vody po málu. Tak aby byla potopená dlaň, řekněme.
Pro příště bych si z toho vzala to, že bude na zádech :roll:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35858
3.4.24 20:03

Když nekašlala tak nic nevdechla. A tak malý dítě na břicho do vody vůbec nedávej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.4.24 20:11

@JancaS84 tak se asi nemohla nadechnout jak se lekla? Ja opravdu vůbec nevím. Byla celá rudá a lapala po dechu
A nebudu už ji dávat. Poučila jsem se :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35858
3.4.24 20:16
@Kler11 píše: Více

Jo, určitě zadržela leknutím dech. To se nám taky stalo když spadl syn do bazénu. Byl tam tak 5 vteřin možná i víc než jsme pro něho skočili a v pohodě. Vůbec nic mu nebylo, měl už teda tak dva roky. Začala jsem s ním lomcovat ať se nadechne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.4.24 20:21

@JancaS84 asi ho zadržela tak moc, že už ji neslo se nadechnout. Hnus už to nikdy neudělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
3.4.24 20:56

Staci fouknout do obliceje, delala to vzdy lektorka na plavcu, kdyz jsme zacinali potapet mimina. Dokazi automaticky zadrzet dech, kdyz se jim dostane do obliceje voda. Kdyby vodu vdechla, tak zacne kaslat, a kdyby ji vdechla natolik, ze by se voda dostala do plic a nekaslala by, tak by se bez pomoci nenadechla a placani po zadech by nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.4.24 21:04

@Markétka111 uf děkuji za uklidnění a radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie