Přívěšek pro kamarádku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
52
18.11.16 23:52

Přívěšek pro kamarádku

Ahoj holky, vymýšlím dárek na Vánoce pro kamarádku.
Má miminko a mě napadlo vybrat nějaký hezký přívěšek a nechat na něj vyrýt jméno a datum narození malého a nebo jeho fotku.
Jako dárek mi to přijde dobrý, ale váhám jestli se to hodí od kamarádky. I když jsme velice dobré kamarádky, nebylo by to spíš očekávané od tatínka nebo bližší rodiny? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
19.11.16 00:40

Nemyslím si. Blbý by tedy bylo, kdyby to od rodiny už měla a tys jí dala dvacátý pátý přívěsek s podobným motivem. Mně by to tedy potěšilo i od kamarádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
19.11.16 00:50
@Annie94 píše:
Ahoj holky, vymýšlím dárek na Vánoce pro kamarádku.
Má miminko a mě napadlo vybrat nějaký hezký přívěšek a nechat na něj vyrýt jméno a datum narození malého a nebo jeho fotku.
Jako dárek mi to přijde dobrý, ale váhám jestli se to hodí od kamarádky. I když jsme velice dobré kamarádky, nebylo by to spíš očekávané od tatínka nebo bližší rodiny? :mavam:

nevím, s kamarádkou mám jiný vztah než s rodinou, prostě bych raději od kamarádky nějaký dárek že mě vnímá jako kámošku ne jako maminu.. takový přívěšek bych čekala od partnera ale od kámošky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
19.11.16 01:37

@Annie94 proč ne…me by si to líbilo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
19.11.16 06:52

Mne by se takovy darek libil od partnera, ale toho by to nenapadlo :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
19.11.16 07:19

@Annie94 Myslim, ze toto je uz hodne osobni darek. Zasahuje totiz do intimni casti rodinneho zivota. Pokud nejsi kmotra ditete, tak bych to vnimala jako zasahovani do sveho hodne intimniho soukromi.
Privesek je super napad, ale zvolila bych nejaky neutralni, ktery vyjadruje pratelstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.11.16 07:41

Mne by se to moc libilo.
I od kamaradky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
19.11.16 07:44

Já jsem na doplňky náročná, v tom smyslu, že si je musím vybrat sama. Jinak je nenosím. :? Můžou to být i náušnice za stovku, ale přesně dle mých představ. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35412
19.11.16 08:20

@Annie94 přívěsek s fotkou dcery mám, potěšil mě moc :srdce: Dostala jsem ho od tchýně :mrgreen: Od kamarádky, zvlášť blízké bych ho ráda přijala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
19.11.16 09:10

Jako kamaradka bych darovala neco, co s ditetem nema nic spolecnyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný