Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, měla bych dotaz. Už delší dobu si lámu hlavu nad tím, co dát mamince k Vánocům. Peníze neřeším, ale nápady mi dochází
Co byste chtěly dostat nejraději vy? Máte nějaké tajné nesplněné přání?
Díky za pomoc
Ještě bych mela dodat, že nejde přímo o moji maminku, ale nejúžasnější maminku mého pritele. Je to už starší paní takže má ráda svuj klid a pohodu. ![]()
Příspěvek upraven 18.11.16 v 10:33
Vymalovat některé místnosti a uklidit = vypulírovat celý barák. Ideálně před vánoci
a zajistit péči o děti tak, abych se mohla jet na týden válet někam k moři, někam, kde je teplo, stačí Kanáry.
Ja bych si prala dovolenou nekde u more.. ![]()
Vim, ze moje mamka by velmi ocenila nejaky wellness vikend, aby si odpocinula.. nebo se ted zminila, ze by chtela opravdu osobni darek - prstynek, nausnice atd.. ![]()
Moji mamku by potěšil wellnes pobyt, nebo bych ji dala proměnu i s nákupy se stylistou. Nebo lístky do divadla v Praze s víkendovým pobytem.
@verousek4 píše:
Ahoj, měla bych dotaz. Už delší dobu si lámu hlavu nad tím, co dát mamince k Vánocům. Peníze neřeším, ale nápady mi docházíCo byste chtěly dostat nejraději vy? Máte nějaké tajné nesplněné přání?
Díky za pomoc
![]()
Tak to resim kazdy rok. Mame 3 babicky ![]()
Ptala jsem se manžela a bo je o dost starší řekl že mír na celém světě, divná komunistická výchova
Já druhé dítě, to zas ale vyděsilo jeho ![]()
Ja jsem mamince koupila andělské karty, zajímáme se o tuto tematiku a relaxační omalovánky, taky anděly a jsou tam takové povzbuzující vzkazy ![]()
K Vánocům rozdávám zaručeně kosmetické balíčky, už tak nějak vím za ty roky, co kdo používá, takže s výběrem pak nemám problém ![]()
Zajímalo by mě, zda už máte nakoupeno, nebo teprve čekáte na slevy? Já čekám na začátek prosince, to se se slevami roztrhne pytel.
Tak mamince jsem už dárek vybrala
Nechávám jí namalovat obraz jejich kočiček, které má jako děti.
Našla jsem jednu moc šikovnou malířku, která se věnuje přímo kresbě/malbě zvířat a je to nádhera! ![]()
Kdyby jste nevěděly co koupit vašim dětem mám tu pro vás tip — http://www.trendy-shop.cz/…-omalovanka/
![]()
Já jsem narazila na zajímavé stránky http://www.babickarstvi.cz/