Co k Vánocům 2016

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
17.11.16 23:16

Co k Vánocům 2016

Ahoj, měla bych dotaz. Už delší dobu si lámu hlavu nad tím, co dát mamince k Vánocům. Peníze neřeším, ale nápady mi dochází :) Co byste chtěly dostat nejraději vy? Máte nějaké tajné nesplněné přání? :) Díky za pomoc :) :) Ještě bych mela dodat, že nejde přímo o moji maminku, ale nejúžasnější maminku mého pritele. Je to už starší paní takže má ráda svuj klid a pohodu. :)

Příspěvek upraven 18.11.16 v 10:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
17.11.16 23:31

Vymalovat některé místnosti a uklidit = vypulírovat celý barák. Ideálně před vánoci :mrgreen: a zajistit péči o děti tak, abych se mohla jet na týden válet někam k moři, někam, kde je teplo, stačí Kanáry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
17.11.16 23:33

Ja bych si prala dovolenou nekde u more.. :lol:
Vim, ze moje mamka by velmi ocenila nejaky wellness vikend, aby si odpocinula.. nebo se ted zminila, ze by chtela opravdu osobni darek - prstynek, nausnice atd.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4956
18.11.16 06:30

Moji mamku by potěšil wellnes pobyt, nebo bych ji dala proměnu i s nákupy se stylistou. Nebo lístky do divadla v Praze s víkendovým pobytem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
18.11.16 07:31
@verousek4 píše:
Ahoj, měla bych dotaz. Už delší dobu si lámu hlavu nad tím, co dát mamince k Vánocům. Peníze neřeším, ale nápady mi dochází :) Co byste chtěly dostat nejraději vy? Máte nějaké tajné nesplněné přání? :) Díky za pomoc :) :)

Tak to resim kazdy rok. Mame 3 babicky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
18.11.16 07:44

Ptala jsem se manžela a bo je o dost starší řekl že mír na celém světě, divná komunistická výchova :lol: Já druhé dítě, to zas ale vyděsilo jeho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
18.11.16 08:32

Ja jsem mamince koupila andělské karty, zajímáme se o tuto tematiku a relaxační omalovánky, taky anděly a jsou tam takové povzbuzující vzkazy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.16 18:20

K Vánocům rozdávám zaručeně kosmetické balíčky, už tak nějak vím za ty roky, co kdo používá, takže s výběrem pak nemám problém :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
23.11.16 09:19

:mavam: Zajímalo by mě, zda už máte nakoupeno, nebo teprve čekáte na slevy? Já čekám na začátek prosince, to se se slevami roztrhne pytel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.11.16 19:56

Co k Vánocům 2016

Tak mamince jsem už dárek vybrala :) Nechávám jí namalovat obraz jejich kočiček, které má jako děti. :) Našla jsem jednu moc šikovnou malířku, která se věnuje přímo kresbě/malbě zvířat a je to nádhera! :)
Kdyby jste nevěděly co koupit vašim dětem mám tu pro vás tip — http://www.trendy-shop.cz/…-omalovanka/
:) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
24.11.16 19:58

Já jsem narazila na zajímavé stránky http://www.babickarstvi.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...