Z jakých e-shopů objednáváte na Vánoce?

13331
14.11.16 20:23

Z jakých e-shopů objednáváte na Vánoce?

:mavam: Tak za chvilku tady máme Vánoce. Já vlastně ani nevím, komu co kupovat. Chci se tedy zeptat, jaké e-shopy můžete doporučit, co se týká kvality? Myslím to tak, abych druhým nenadělila dárky, které se jim za týden rozpadnou, to fakt nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13331
14.11.16 20:26
@JayLee píše:
Aliexpress vede na plne care :pankac: :pankac:

Dík, podívám se co je to zač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
14.11.16 20:27

@chipsa většinou jdu po konkrétní věci, hodím do heuréky, vyfiltruju nelepší cenu a pokud nemá obchod zrovna nějaké špatné recenze, objednám :nevim:
Předem platím jenom u ověřených obchodů jako mall.cz, czc.cz ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
14.11.16 20:28
@JayLee píše:
Aliexpress vede na plne care :pankac: :pankac:

je fajn, ale nemáš záruku, že to do vánoc dojde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
14.11.16 20:29
@Moise píše:
je fajn, ale nemáš záruku, že to do vánoc dojde..

No a lze do objednávky dát českou adresu? A jaké se platí poštovné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
14.11.16 20:31

Už jsem to našla nahoře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
14.11.16 20:32
@chipsa píše:
No a lze do objednávky dát českou adresu? A jaké se platí poštovné?

dáš tam českou adresu, o to nejde. Zaplatíš kartou po netu, ale z té Číny to 3-4 týdny trvá, než to dojde. Někdy víc a někdy nedorazí nic :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
14.11.16 20:34

Já jsem dřív hodně brala z Tchiba, ale v poslední době se mě tento shop dost zprotivil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
14.11.16 20:38

@JayLee mě se to stalo už několikrát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
14.11.16 20:43

Teď o víkendu jsem objednala dost dárků na Alze. Byly tam pěkné ceny na Lego a v podstatě na všechny hračky. Oblečení většinou objednávám na Bezvasport.cz zbytek dárků dokoupim v asi v Tescu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
14.11.16 20:47

@JayLee Tak tedy zrovna dětské hračky bych na Ali nekoupila. Zrovna nedávno ukazovali nějakou zabavenou zásilku dětských hraček, která několikanásobně překročila povolenou normu ftalatu. Hračky na Ali nepodléhají naším normám. Nedělám si iluze o tom, že každá hračka prodávaná v kamenné prodejně v ČR na atest, ale většina ano.
Koupila bych maximálně tak ten kryt na mobil

Příspěvek upraven 14.11.16 v 20:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
14.11.16 20:49

@JayLee beru od ověřených prodejců, hodnocení nad 98%, pročítám feedbacky. Přesto už mi došly i umělé hadry nebo něco nedošlo vůbec :nevim: Něco je tam fajn, kupuju gumičky, sponky do vlasů za pakatel, obaly na mobil, tablet, čtečku, štětce na makeup, teď jsem objednala pár hraček (plyšáků, které vyperu), ale adidasy fakt ne, v padělcích si nelibuju :think:
To překupnictví je dost šílený, třeba ty štětce prodávají český eshopy za dvojnásobnou cenu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
14.11.16 21:03

U nás hračky POmpo.. povlečení Dante, muži Sportisimo a já už léta objednávám na Bonprixu, ale vím, že každý ho nebere, ale já už mámv oku míry jak u podprsenek a hlavně kalhot- zkrácené vel :)
jinak jiště textil Jimi - záclony na narozeniny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
14.11.16 21:14

Aliexpress, proděti a pak podle toho, co sháním a kde je to dostupný, nejlépe nejlevnější.

@JayLee přesně, ty ceny jsou tady někdy uplně nehorázný. Blbá škrabka, kterou na Ali koupím za 1,50 dolaru a tady to prodávají jako zázrak za 350,–! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.16 21:15

Já nakupuju na Notino - dříve parfums, kde vždycky nakoupím různé věci a vytvořím z nich balíčky pro rodinu, kamarádky a tak :-) vše na jednom místě a nemusím běhat po městě a shánět, co kde mají…Na to fakt nemám čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný