Z jakých e-shopů objednáváte na Vánoce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5199
14.11.16 21:16
@JayLee píše:
to by jsi fakt ale nesmela koupit vubec nic se podivej na net na detsky eshopy 95% je cina a vetsina z Ali ;) zrovna dneska se to v te Ali skupince na fb resilo kdo co nasel na netu v detskych eshopech nebo kramech viz to same co nasel na Ali za 3 nasobnou cenu takze tohle trebas pro me neni vubec smerodatny ono udelat kontrolu trebas v takovym Dracku ci jnych hrackarstvich taky by se ledacos naslo ;) ale na to mame kazda nejakej nazor ze jo no to mas jak s Bio nekdo ho kupuje pac tomu veri a nekdo o tom vi svy a kupuje normani vyrobky stejne tak parky uzeniny atd ;) a kdyz vidim kolik narodu tam nakupuje a nejen lidi z Cr ta jako to fakt nema smysl resit

Jak toto můžeš napsat? 8o
COKOLIV, co přijde do EU, musí projít nejrůznějšími testy a kontrolami. Co neprojde, nesmí na trh. Nikdy bych dětem, obzvlášť ve věku, kdy něco ožužlávají, nekoupila nic na Aliexpressu. Naše babička párkrát takto „šetřila“, hračky smrděly jako blázen šíleně plastově. Navíc i pro malý děti obsahovaly malinký částice, kterejma by se dítě mohlo udusit, nehledě na to, že to nevypadalo, že by to drželo pohromadě a vydrželo to řádění dětí..
Netvrdím, že tady se občas taky něco nenajde, ale většinou to kontroly objeví právě na tržnicích.
Kupovat něco malým dětem na Aliexpressu je fakt chlív. :poblion:
Já kupuju dětem věci v obchodech, na tomto tímto způsobem šetřit, mi připadá opravdu dost nevhodné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
14.11.16 21:19

@chipsa Ahoj, tak záleží, CO chceš objednávat? Já letos zatím využila např.: himalife, outdoorkids, megaknihy, kosmetika: yinyang, lilylolo, cz.lush, milanicosmetics, dobroty: lifefood, hračky: cihlicky-pro-deticky, branakdetem, ekobroucek, mall atd.

Příspěvek upraven 14.11.16 v 21:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56300
14.11.16 21:23

@Pinkie stačí kouknout na skupinky fcb, kupujou tam malým dětem i dudlíky, sobě kosmetiku atd.. Vede argument, že z Číny je dneska všechno..
Já si nemyslím, že věci z Dráčiku pocházejí z ali 8o Zrovna včera jsem tam nějaké panenky hledala a měli tam jenom dost nepovedené napodobeniny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56300
14.11.16 21:41
@JayLee píše:
a prave v te fb skupince tam psala jedna prodvacka co uz tam nepracuje v Draciku, ze ne vsechny vyrobky co tam prodavaji maji certifikaty a psala i odkud zbozi pochazi ;) a ta asi vi jak to je kdyz tam delala 2 roky vedouci ;)

No čistě, teoreticky, tohle tam můžu napsat taky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
15.11.16 06:33

To ani neznám nějaký Alieexpres nebo jak to je.. každopádně já raději objedvnám jakoby víc známých sránek..
Jinak si myslím, že opravdu většina věcí je made in CHina, ale to zase neznamená, že je všechno kšunt..
Hračky a elektorniku bych nekupovala u stánkařů a obchodech u vientanců, ale jinak to neřeším..
Ale jednou mě zarazilo, že jsem si tady objednávala nějaké oblečení, protože jsme se dluhodobě nemohla dostat nějak na nákupy a pak jsem šla a uviděla to právě u zmiňovaných prodejců, takže už nevěřím ani tady těm obchodům s oblečením.. :) ani nešlo, o to, že to prodávají, ale spíš, že to tady bylo předražené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
15.11.16 15:09
@JayLee píše:
no jo a doma jite bio ne? :lol: :lol: takovy jako ty miluju :* mas pravo na svuj nazor ale v realu to fakt tak neni je mrak eshopu ktery to prekupujou a nema to certifikat je to z Ali ale lidi vi kulovy ;) si nakupuj kde chces vak je to jen tzva volba ;)

Ne, BIO teda fakt ne, do toho mám daleko, ba naopak. :mrgreen:

Ale dětem jsem se snažila kupovat vždycky certifikovaný hračky s CE a HLAVNĚ v osvědčených obchodech, ideálně Fisher Price (Mattel), Simba, atd.
Aliexpress dokážu ještě pochopit jako volbu pro oblečení třeba pro větší děti, letá různé kostýmy Elsy apod, ženský to pak přeprodávají na mimibazaru. Ale hračky jako takový bych tam teda nekupovala ani náhodou. Měla jsem tu „čest“ jich pár vidět a je to opravdu trochu jiná liga, než když jdete do Pompa, Dráčika…

Ale nikomu to nevnucuju, jen bych před tím chtěla varovat. Myslím, že šetřit by se dalo jinde. Takový matky, co takto šetří a nemají na „lepší“ si pak často vypalujou zobák cigaretkama. A to by pak bylo na hračky i ze zlata. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56300
15.11.16 17:10

@JayLee dnešní čerstvá zkušenost. Objednala jsem dceři na zkoušku legíny. Ověřený prodejce, dobré recenze… a přišel hnusnej umělej hadr :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.16 17:20

Holky, dnes je den dopravy zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
16.11.16 21:48

@Moise a co měli u těch legín v popise? Já rozjíždím svůj eshop s oblečením, hlavně licenční věci pro děti, a jen koukám, co se nabízí u konkurence. V popise třeba u pyžama mají příjemný materiál, a když koukneš na materiál, je to 100 % polyester… To je pak jasné, že já jim cenou konkurovat nemohu, protože já vybírám jen čistou bavlnu, maximálně bavlnu s elastanem (poměr 90 : 10 či 95 : 5).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56300
16.11.16 22:17

@Capelucita je tam bavlna a mikrovlákno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.16 11:55

Právě proto, že to dlouho trvá a nikdy nevíme, v jakém stavu zboží dorazí, objednávám z osvědčených serverů, a nejlépe si zboží vyzvedávám sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
17.11.16 17:13

@Moise mikrovlákno je umělotina. Je to mimo jiné i viskoza, která mě nevadí, ale dětem bych to nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
17.11.16 17:17

Holky, líbí se mi tato body, ale přijde mě to strašně drahé. Nevíte o levnějším obchodu?

www. cool-baby

Objednala jsem pro neteř tady, je to o fous levnější, ale i tak :think:

http://www.boody.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
17.11.16 17:21
@chipsa píše:
Já jsem dřív hodně brala z Tchiba, ale v poslední době se mě tento shop dost zprotivil.

Co se stalo? Já od nich objednávám furt a jsem spokojená, tak mě to jen zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
17.11.16 17:24
@KatkaX píše:
Co se stalo? Já od nich objednávám furt a jsem spokojená, tak mě to jen zajímá.

Já jsem byla taky dřív spokojená. Ale narazila jsem už na dost nekvalitních hader. Třeba nesedí velikosti, nebo z věci hned po vyprání leze barva. Prostě mě to přijde, že už ty výrobky šidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný