Tip na Vánoce skoro 5letá holčička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
493
14.11.16 10:41

Tip na Vánoce skoro 5 holcicka

Poraďte co koupit dceři :/

Po vánocích má navíc i narozeniny.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
886
14.11.16 10:46

Ahoj mám malou na silvestra. Dostane nábytek pro barbie, magnetickou růžovou stavebnici, lego male junior, mikrofón na zpívání. A pak velké přání medvěd plyšový( to se mi moc nelíbí, ale opravdu se o plyšáky stará a má je v posteli. A pak Elsu a Annu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
14.11.16 10:53

Moje má 5.narozky týden před Vánocema. Dostane Lego friends, to miluje, nějakou kreativní hru, baví jí malování, stříhaní, vybarvovaání, lepení… pohádkovou knížku (každý večer čteme jinou) Barbie, koně a pak nějaké drobnosti, náramky, prstýnky… je to parádnice tak i nějakou sukýnku, princeznovské šatičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24126
14.11.16 10:57

@veruka85 tak hodně záleží co dcerku baví.

Dcerka je sice o rok starší, ale u nás letí (i před rokem letělo) lego. Takže dostala lego už to malé, classic, Friends. Nyní dostane k vánocům Elves. Dále si přeje mořskou pannu, knížky, plyšáky. Také u nás letí Elsa a Anna. Dostala holčičí voňavku, sponečky a jiné blbůstky, oblečení. Vloni dostala ještě stavebnici Seva pro holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24126
14.11.16 10:58

Jo a ještě nějaké ty Poníky z My little pony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
14.11.16 11:17

Dcerka má ráda ledové království, takže dostane obě panenky a povlečení Frozen. Pak lego. Jednu sadu od lega (pejsek v parku) a pak od cobi noemova archa. Pak pro ni mám knížku z Penny kouzelná školka a pro yna toho vynálezce :-) Jo a ještě vlastně dostane kolo. Má tvoje dcerka třeba koloběžku nebo brusle? Na bruslích jezdí naše malá ráda. Ty dostala loni. A jestli je předškolačka, co třeba aktovku? tu jsme kupovali synovi minulý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59370
14.11.16 11:30

@veruka85 co chce ona? naše malá má 4,5 roku, koloběžku jsme jí rozmluvila že tu koupíme až bude teplo takže dostane kouzelné čtení + k tomu několik knížek, pak chce velkého medvěda z pohádky Máša a medvěd a sehnala jsem v akci komplet medvěda s Mášou, knihu o medvědovi a máše :mrgreen:, pak chce play dooh zubaře, ale to ještě počkam, příští týden jde sama k zubaři a budou jí trhat zub tak aby jí to nadšení neopustilo :mrgreen: a ještě zvažuji jestli svítící berušku, syn dostane taky svítící tak aby mu moc nezáviděla :oops: a asi tričko the moutain :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
14.11.16 11:37

Pětiletá už by měla být schopná říct, co chce od ježíška. Takže bych se zeptala dcery ;) Starší si nosí ze školky a od kamarádek, co prostě nutně mít, protože to má ta a ta.
Holky (5 a 3) chtějí - kouzelné čtení, nový pracovní stůl a židli (tohle jsem jim ukázala cíleně já, protože je to třeba 8) ), potom kuličkovou dráhu, starší chce mikrofon a barbie, mladší trolla s kouzelnou houbičkou (je to takový jako kolotoč pro ty troly), potom chtějí hodně pastelky, modelínu, barevné papíry, nalepovací oči atd. atd. (zvlášť starší teď hodně lepí, maluje a tak.) Uvažuji i nějakou kreativní sadu. Potom starší dostane k svátku (v prosinci) lyže a přezkáče. A obě asi nějakou malou sadu od lega.
Minulý rok jsem dávala lego.
Většinou se snažím přání k ježíšku splnit, pokud to není moc drahé. A to i pokud mi to třeba připadá jako blbost a tuším, že to bude nejspíš ležet v koutě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
14.11.16 12:45

Tak záleží co holčičku baví a s čím si ráda hraje. V pěti letech už by si mohla i vybrat sama. :nevim:
U nás nejvíc vedlo a vede Lego - jak klasické malé, tak kupodivu ještě i Duplo (i u osmileté dcery). Pak si hodně hrají s barbínami (momentálně s Elsou a Annou, které dostaly loni) a MLP koníky. U nás jsou taky hodně oblíbené stolní hry, těch je taky nepřeberné množství ( u nás třeba vede Kuřecí olympiáda, Labyrint junior, Mlsné myšky, Děti z Carcassonne, Želví závody…). Nebo ty smart hry od Mindok - některé jsou taky už od 4-5 let. Super je taky kuličková dráha (my máme od Leny), Playmobil, Seva, pro pětiletou už bych se nebála ani třeba stavebnice Geomag. Taky se holky rády převlékají do kostýmů (máme nějaké princeznovské šaty a pak kostým Anny i Elsy z Ledového království). Z těch levnějších věcí jsou u nás oblíbené třeba samolepkové knížky (v Levných knihách jich mají hromady za pár korun). Nebo nějaké kreativní věci - foukací fixy, zažehlovací korálky (Hama, nebo je mají levnější v Ikea), vybarvovací kabelka.
Jinak u nás: Čtyřletá dcera - od nás bude Lego Duplo Sofie - Kouzelný kočár, MLP Koníková víla, hra Activity děti, boby a knížka Ledové království - filmový příběh. Společně se dvěma staršími sestrami - velký box Seva pro holky, nábytek pro Barbie a magické voskovky. Od jedněch prarodičů Playmobil víly, od druhých knížku ke Kouzelnému čtení (ale nevím jakou), od prababiček hry (Zámecké schody, Sombrero nebo buřinka) a knížku Pohádky o princeznách. ;)
Letos šestiletá dcera loni v pěti letech dostala - Lego Friends - Veterinární klinika, Lego Classic - Moje první sada, MLP - Chodícího a mluvícího Pinkie Pie (toho chtěla, ale moc si s ním nehraje, takže nedoporučuji), Kouzelné čtení Svět zvířat, barbie Elsu, společně s tříletou dcerou Lego Duplo zámek, společně se sedmiletou hru Skřítci, od příbuzných hru Pop the Shops, baterku čelovku, knížku Anna a Elsa, kartonový skládací hrad (prodává ho tuším Tchibo), lahvičku na pití. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
14.11.16 14:10

Tak velká jistě potřebuje půlku hračkářství!-) já osobně bych šla do věcí na tvoření ( nůžky, pastelky, štětce, washi pásky, plastelína apod), knížku(pěkné jsou třeba knížky o Aničce, pohádky o medovníčkovi, pejsek a kočička, lego, panenky, nějaké společenské hry- pexeso, domino, smart hry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný