Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím všechny maminky autistických dětí.
Ráda bych poprosila o vaše „zaručené tipy“ na vánoční dárky. Po dvanácti letech pokusů a omylů nám úplně došly nápady a už vážně netušíme, čím dítko zabavit - kromě iPadu a počítače.
U nás se v minulosti celkem osvědčily tyto věci:
Dítko má bohužel kombinaci autismus a DMO, takže spoustu věcí nedokáže ovládat.
Pokud máte nějaké zaručené tipy co funguje u vás, prosím, sem s nimi. Díky.
@MaM jo taky bojuji každý rok a letos nevim
ale má rád mašinku Tomáše tak asi tu, navíc to musí být víceméně nerozbitné a měl kdysi svítící želvičku ale ta brzo byla rozbitá takže něco s projektorem a dál nevim. napadla mě káča
Ipad furt zvažuji jestli by to využil
ale na Vánoce nevim, od fisher price hrací má kde co
knížky nehrozí, ty trhá, baví ho, listuje a najednou škubne a knížka na půl ![]()
@MaM tak to je tezky
on každý autik je individuální ale jedno maji společné..techniku. mám 3,5 letého dětský autismus a je ochlablejsi diky centrální hypotonii ale osvědčilo se
Kulickova dráha…miluje když sleduje kulicku.
Kaca s masinkou..roztocis a masinka se pohybuje a houka
Aplikace do Ipadu taky dáme..
Bublifuk strojecek
No letos dostane auto na dálkové ovládání..ovládat ho nebude umět ale třeba se mu to bude líbit..
Velký mluvící Mickey mouse
Vlackodraha s elektrickou masinkou..to je úspěch..
No a dostane výukové hračky ale ty nemusí..
Kdyby bylo na něm byl by jen furt na Ipadu.
Příspěvek upraven 13.11.16 v 00:22
@Malike
třeba si na ní zvykne, malej na ní kouká i v tv, našla jsme větší tak zvažuji. Já musim vše brát ideálně nerozbitné ale od Fisher to má výdrž, to přežilo i pád ze 4 patra
máš odkaz na tu káču s mašinkou a myšáka? a výukové hračky jaké
je to složité když nevim co by se mu líbilo, dřevo mu nemůžu nechat v pokoji, to by vzal zubama ![]()
@Markéta80 jo tak to chapu ![]()
Malej mi už tak kdeco rozbil..na Ipadu mám projistotu i tvrzené sklo. U nás hračky moc nerozbiji PAC zájem tak na 2 minuty az já kulickovku a vlackodrahu… ![]()
http://www.lena-hracky.cz/…-vlacek.html
Tady ji obednam na den dopravy zdarma ted na heurece..
http://www.mrakyhracek.cz/…ajici-p41139?…
Hlavně ze je cesky ![]()
A výukové jsou ty velmi jednoduché puzzle pro děti od 1 roku, mluvící hrnec na tvary,..
Ty taky koukam nemůžeš spat ![]()
U nás musí být taky všechno odolné, ale spíš než na pády proti „sežrání“ - máme miliony rozkousaných a proslintaných hraček, hlavně tútacích telefonků. Na iPadu gumový rámeček a ochrannou folii. Ta kuličková dráha by možná šla, máme jednu starší dřevěnou, ale třeba by se mu líbila nějaká novější verze. Jen aby nezblajznul ty kuličky… Zkusím ještě najít tu káču s mašinkou… Zatím dobrou noc a díky za tipy!
Nema rad nejakou pohadku konkretni? Nad autik Cars a Planes, Shreka taky..ukazal si v katalogu hracek ze chce Lego Duplo letiste a McQueena…
Duplo je odolny. Jinak on skoro vsechno rozmlati. Je mu 9 a zacina mit dost silu…
@MaM měla jsem autistu
,napíši, co miloval do svých 11 let
@Markéta80 15-16.11 na 24h..nějaký dárky už mám ale na zbytek čekám na den dopravy zdarma.
Mi uz mame dzoustick s volantem se zvuky, puzzle, detske naradi, pak jeste chcu vzit vysavac kdyz tak rad uklizi, pak jeste autobus, zehlicku a vlacek na baterky s kolejnici, ma rad to co jezdi a nebo toci se ![]()
Příspěvek upraven 13.11.16 v 09:41
@Malike super, uvidim jestli tam budou eshopy z kterých chci objednávat ![]()