Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
U nás jednu dobu frčela mluvící abeceda a pak encyklopedie všeho druhu, momentálně (6 let) frčí „zeměpis“ tak dostane atlas, možná globus
@maminka189 díky
zrovna včera jsme kupovali nejmaldší dceři taky domek pro panenky.Ten z Ikea.Je opravdu velký, ale nemá vybavení. To nám doma zbylo…
@analoja podívej se na knihu MAPY od nakladatelství Host. Je to opravdu skvost. Sama si v ní po večerech listuju. kluci ji dostanou k vánocům.
@MaM Autíka doma sice nemáme, ale z práce pár znám
Opravdu hodně moc oblíbený je zvukostrom. Když dáváš různé kuličky (skleněné, dřevěné…) pokaždé je to jiný zvuk a autící milují sledovat kuličku jak jede. a nevím pokud by zvládl možná s dopomocí ovládat kouzelnou tužku? Evidentně má rád zvuky, takže to by se mu mohlo líbit. Mají nádherné knihy. Mrkni na to.
@oblacek ten zvukostrom je fakt paradni taky doma mame takze za me doporucuji a je odolny ![]()
@Malike prodává se i takový hooodně velký a ten je ůuxusní kulička jede dlouho
@oblacek jojo to taky jsem koukala, ale na dlouhe koukani kulicky ma kulickodrahu ![]()
A ta cena taky je luxusni ![]()
@smutná máma Je mi to strasne moc lito!!To je to nejhorsi co se muze cloveku stat a taky se tehle chvile strasne moc bojim ![]()
Holky nevite zda se domecek sklada? A nebo prijde vcelku?
@maminka189 netusim jestli z obchodu, ja ho mam z druhe ruky..ale dle spoju mi to prijde tak pevne ze to musi byt v celku. I krabici mam puvodni a ta je velka jako slozeny zvukostrom.