Dárek pro autistu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14895
14.11.16 11:45

@Markéta80 jo taktojo :mrgreen: ja to mam rozhazene… syna mi letos fotila profi fotografka takze z 5 fotek ji necham udelat obrazy..
A pak foliovnik na balkon.. babi dostane internet predplatne na rok a Luba neco ma a zbytek z heureky.. a slus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
14.11.16 11:46

@Kralikcek podle toho… ja mam doma dve feny porizene pred synem a nastesti jsou obe velmi hodne tak prezily rocni teror od syna..
Ja doporucuji psa, je verny kamarad ale musi to byt pratelska rasa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
14.11.16 12:38

@Kralikcek my měli doma britskou kočku. Nijak ho nebavila, prostě si jeden druhého nevšímali. Za mě zvíře asi ne.
@Malike mám dvě holky 27 a 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
14.11.16 12:52

@smutná máma malinka.. tak to mate peky odstup ale jiste je radost i pres tu tragedii a vanoce si aspon trochu uzijete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
14.11.16 13:03

Holky ten zvukostrom je boží. Ten dětem určitě objednám pod stromeček myslím, že se jím bude líbit. Holky a co ho máte doma je odolný? Vypadá bytelně, ale pro jistotu se ptám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
14.11.16 13:07

@Malike děkuji,i tobě přeji poklidné Vánoce a radost z dětí. Kolik jich máš?
My ještě každým dnem čekáme 2.vnouče :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
14.11.16 13:09

@Andriska za zvukostrom bych strčila ruku do ohně, že se bude líbit. My měli kdysi od Fisher Price tobogánKulička se vhodila, jela dolů a tobogán ještě zahrál písničku. U nás to bylo moc oblíbené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
14.11.16 13:13
@Kralikcek píše:
Holky, dopprucuje se detem s takovou diagnozou, at uz autismus ci asperger, poridit zvireciho kamarada? nebo mate zkusenost? a jake zvire? dekuju

no pomáhá ale chce to vyzkoušet. my doma máme psa a ok a brzo bude druhý pes :palec: Náš neni agresivní takže na psa neútočí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
14.11.16 13:15
@Kralikcek píše:
Holky, dopprucuje se detem s takovou diagnozou, at uz autismus ci asperger, poridit zvireciho kamarada? nebo mate zkusenost? a jake zvire? dekuju

no pomáhá ale chce to vyzkoušet. my doma máme psa a ok a brzo bude druhý pes :palec: Náš neni agresivní takže na psa neútočí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
14.11.16 13:35

@Andriska prezil i pady na zem takze ano.. kvalitni drevo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
14.11.16 13:36

@smutná máma je tak to gratuluji.. mam jedno dite.. maleho autika:-)) a kolikrat si rikam staci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
14.11.16 13:41
@Malike píše:
@Andriska prezil i pady na zem takze ano.. kvalitni drevo :mrgreen:

Jo tak to je super protože ti moji raraši to je likvidační komando :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
15.11.16 11:08

Tak dnes doobjednám pro Toma zbytek a našla jsme i mašinku tak snad jsme se trefila do jeho zájmu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
15.11.16 12:12
@Kralikcek píše:

já taky nějaký vliv nevidím, ale aspoň odkouká, jak se zvířátkem zacházet
u nás podle mně nejvíc pomohl mladší sourozenec… jsou od sebe rok a půl a mluvit začli + - stejně… autík jakoby odpovídal zpoza rohu za mladší… když jsem se ho zeptala přímo, tak nic, když ségry, tak odpovídal i z vedlejší místnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
15.11.16 16:37

@yummymummy profifotografka je sikovna, fotila u nás zahradě takže byl v přirozeném prostředí a dělala jsem vše co ho nějak mohlo zaujmout..třeba hazela míčem do vzduchu tak koukal a jak byl v klidu tak fotila..nebo bublifuk…chce ho to zaujmout..
Máme 50 nádherných fotek a z toho se budou dělat fotoobrazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný