Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Markéta80 jo taktojo
ja to mam rozhazene… syna mi letos fotila profi fotografka takze z 5 fotek ji necham udelat obrazy..
A pak foliovnik na balkon.. babi dostane internet predplatne na rok a Luba neco ma a zbytek z heureky.. a slus ![]()
@Kralikcek podle toho… ja mam doma dve feny porizene pred synem a nastesti jsou obe velmi hodne tak prezily rocni teror od syna..
Ja doporucuji psa, je verny kamarad ale musi to byt pratelska rasa.
@Kralikcek my měli doma britskou kočku. Nijak ho nebavila, prostě si jeden druhého nevšímali. Za mě zvíře asi ne.
@Malike mám dvě holky 27 a 2 roky
@smutná máma malinka.. tak to mate peky odstup ale jiste je radost i pres tu tragedii a vanoce si aspon trochu uzijete ![]()
Holky ten zvukostrom je boží. Ten dětem určitě objednám pod stromeček myslím, že se jím bude líbit. Holky a co ho máte doma je odolný? Vypadá bytelně, ale pro jistotu se ptám ![]()
@Malike děkuji,i tobě přeji poklidné Vánoce a radost z dětí. Kolik jich máš?
My ještě každým dnem čekáme 2.vnouče ![]()
@Andriska za zvukostrom bych strčila ruku do ohně, že se bude líbit. My měli kdysi od Fisher Price tobogánKulička se vhodila, jela dolů a tobogán ještě zahrál písničku. U nás to bylo moc oblíbené
@Kralikcek píše:
Holky, dopprucuje se detem s takovou diagnozou, at uz autismus ci asperger, poridit zvireciho kamarada? nebo mate zkusenost? a jake zvire? dekuju
no pomáhá ale chce to vyzkoušet. my doma máme psa a ok a brzo bude druhý pes
Náš neni agresivní takže na psa neútočí ![]()
@Kralikcek píše:
Holky, dopprucuje se detem s takovou diagnozou, at uz autismus ci asperger, poridit zvireciho kamarada? nebo mate zkusenost? a jake zvire? dekuju
no pomáhá ale chce to vyzkoušet. my doma máme psa a ok a brzo bude druhý pes
Náš neni agresivní takže na psa neútočí ![]()
@smutná máma je tak to gratuluji.. mam jedno dite.. maleho autika:-)) a kolikrat si rikam staci..
@Malike píše:
@Andriska prezil i pady na zem takze ano.. kvalitni drevo
Jo tak to je super protože ti moji raraši to je likvidační komando ![]()
Tak dnes doobjednám pro Toma zbytek a našla jsme i mašinku tak snad jsme se trefila do jeho zájmu
![]()
@Kralikcek píše:
já taky nějaký vliv nevidím, ale aspoň odkouká, jak se zvířátkem zacházet
u nás podle mně nejvíc pomohl mladší sourozenec… jsou od sebe rok a půl a mluvit začli + - stejně… autík jakoby odpovídal zpoza rohu za mladší… když jsem se ho zeptala přímo, tak nic, když ségry, tak odpovídal i z vedlejší místnosti
@yummymummy profifotografka je sikovna, fotila u nás zahradě takže byl v přirozeném prostředí a dělala jsem vše co ho nějak mohlo zaujmout..třeba hazela míčem do vzduchu tak koukal a jak byl v klidu tak fotila..nebo bublifuk…chce ho to zaujmout..
Máme 50 nádherných fotek a z toho se budou dělat fotoobrazy.