Dárek pro autistu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14895
13.11.16 17:49

@Markéta80 tady je odkaz na ten co máme my.http://www.emimis.cz/Kulickova-draha-Zvukostrom-37cm-LEGLER-d313.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59400
13.11.16 17:57

@Malike na ten jsem koukala ale to je asi ten nejmenší, já právě našla 90cm, 10 pater :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
13.11.16 18:21

@Markéta80 Jo to je ten nejvetsi :mrgreen:
Tak to už je na tobě jak velký chceš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
13.11.16 19:12

Já se rovnou zeptam…jak vaší autici prožívají vánoce? Vidíte ze je nějak vnímají? Syn 3,5 je zatím zvesela ignoruje a to i u stromecku..letos snad to bude lepší ale schází mi to co maji maminky zdravejch deticek…rozzarene oči. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59400
13.11.16 19:48

@Malike asi ten velký vezmu, ale budu mu to pouštět pod dohledem, nechat mu to v pokoji tak to zničí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
13.11.16 19:53

@Markéta80 ma to fungovat jako muzikoterapie.. :mrgreen: 2in1
Ten Mickey mouse jsem si ho dneska večer pouštěla a to bude mít snad radost PAC otravnym hlaskem opakuje miska, muška Mickey mouse..ale letos to bude ta káča s masinkou..nejlepší dárek..ma ho v auticentru jako odměnu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59400
13.11.16 19:59

@Malike na myšáka jsem koukala a toho brát nebudu, ještě že ne tuhle hudbu nesnášim :jazyk:. ta káča by se mu mohla líbit když se mu vše točí, jemu se točí i kostky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
13.11.16 20:11

@Markéta80 jo ja ho taky nesnasim ale Luba na Mickeyho kouka.. :mrgreen: ta kaca je uzasna tu faakt doporucuji Market..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59400
13.11.16 20:12

@Malike ale docela drahá co proti ostatnim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
13.11.16 20:16

@Markéta80 to je a ver mi byla drazsi.. mnohem.Ale je velka a ta masinka jede kolem do kola a houka jako prava.. realisticke zvuky.. malej ji zboznuje.. je jak hypnotizovany.. je jina :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
13.11.16 20:21
@Malike píše:
Já se rovnou zeptam…jak vaší autici prožívají vánoce? Vidíte ze je nějak vnímají? Syn 3,5 je zatím zvesela ignoruje a to i u stromecku..letos snad to bude lepší ale schází mi to co maji maminky zdravejch deticek…rozzarene oči. :,(

Malá loni měla tři a půl a co jí teda nejvíc zaujalo byly světýlka na stromečku a říkala jůůů to je kááása :mrgreen: Ty dárky jsme jí rozbalovali my protože nějak nechápala :D A před loni hned fičela k noťasu na kterém hrály koledy a hromady dárku a stromku si ani nevšimla a vůbec jí to nezajímalo. A je vždy taková zmatená jako, že ji rozbalíme dárek ona se na něj dívá a pak už nechce rozbalovat další nechápe proč když už jeden má. No je z toho chudák celá vidivočená vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaM
241
13.11.16 21:15

Tak u nás to sice klasické rozzářené dětské oči nejsou, ale moc dobře ví, že jsou vánoce a že se něco děje. Dlouho dopředu pouštíme koledy, od Mikuláše máme ozdobená okna světýlkama, 23. v noci sestrojím stromeček, který má ráno zelený u postýlky a pak zdobíme (někteří z nás teda požírají většinu ozdob…)
Ale dvoje vánoce už jsme měli totálně proječenou „slavnostní“ večeři, protože neumí čekat a prostě strašně chtěl ke stromečku a dárkům. U nás se naopak rozbaluje dál a dál, až když si je úplně jistý, že už pod stromečkem žádný dárek nemá, tak se k těm svým vrací a teprve začíná víc zkoumat.
A ještě k těm tipům - manžel našel Kouzelné samolepky od Albi - a u nás by to mohlo zabrat, když na ně nahrajeme něco dostatečně vtipného či pošahaného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
13.11.16 21:36

@yummymummy :mrgreen: to je roztomilé :mrgreen: a asi i otravné trosku :lol:
Malém bohužel neumí nic říct..jen si brouka.. Štědrý večer u stolu bude bez něj..jako vždy když doma ji ( spíš nejí)ale jak bude reagovat na to všechno netusim. Myslím ze bude zarazený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
13.11.16 22:06

@Malike Jak je prožíval? velmi intenzivně…
Pamatuji se, že jsme vždycky taky nevěděli co koupit.Dnes se tady zeptáš a dostaneš radu.

Jezdívali jsme do Lince do jedné velké hračkárny, tam vzali i syna. Vždy jsme tam byli asi hodinu či dvě, nevím…Já ho pak vzala do cukrárny a co okukoval, vlastně manžel běžel rychle koupit a nandat do auta. Čím byl větší, tak trval na dárku slovy „to kup Ježíšku.“
Poslední Vánoce se nám ale stalo, jak byl už velký, že se nám do oné hračkárny ještě vrátil i po manželovo nákupech a trval ještě na jednom letadlu.My už jsme znovu nechtěli odcházet v ústraní, a tak manžel letadlo rychle schoval pod bundu, že u kasy jen pípnem zbožím a jedem domů.
Syn ho ale odhalil a povídá-tati, to se nestydíš kupovat to za Ježíška? Doslova nás v tu chvíli dostal.Bylo to ty poslední Vánoce :,(

Taky nezapomenu na jeho vánoční hlášky typu máma zabalí kapra do řízku a slogan rybí džus. Věděl, že kapra nejím, natož rybí pol.,a tak mě dráždil u stolu tím rybím džusem. :P

A jaké vánoční hlášky mají vaši autíci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
14.11.16 01:13

@yummymummy mužů se zeptat mate aspergera? My máme nizkofunkcni dětský autismus…prý absence řeči je úplně normální v jeho diagnóze. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný