Dárek pro autistu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6307
15.11.16 20:40

@Malike ježiš,to by mě zajímalo, ty fotky, aspoň pár :D Neposlala bys něco, nebo do SZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
15.11.16 22:16

@smutná máma zitra ti je poslu..musim zapojit muj obstarozni notebook coz neni jen tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
16.11.16 21:01

Tak zvukostrom je doma a je fakt nádherný :potlesk: :potlesk: a teda fakt veliký :mrgreen: :mrgreen: jen asi dokoupim kuličky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
16.11.16 21:09

@Markéta80 tak to je super)) ja zas vse hodila na 23 pac dneska mimo dum.. v patek az do uterka taky..ale ma dnes nove sanky.. co kdyby ca jeste prijde vlacek.. vse uz jinak mam doma.. a vyuzilas dopravu zdarma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
16.11.16 21:13

@Malike ne :mrgreen: :mrgreen: kde byla doprava zdarma to bylo dražší než s poštovnym ale objednáno už vše :palec:. teda pro Toma a vali, Viki se ještě nevyjádřil co chce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
16.11.16 21:15

Kolik cca dostava dite darku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
16.11.16 21:58

@Malike Tak Tom dostane ten strom ale budu ho mít v kuchyni, bez dohledu by ho zničil :?, pak dostane mašinku Tomáše hracího, mašinky skládací na sebe, pak svítícího chameleona a tu káču s mašinkou ;) ;)a triko od mountain, Vali dostane albi tužku s perníkovou chaloupkou, k tomu svět zvířat, hravé učení, večerníčkovy pohádky, plyšového medvěda a Mášu, knihu o medvědovi a Máše, play doh kyblík, svítící berušku a taky tričko :lol:. no se to nezdá ale oproti loni každé stojí docela dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
2.2.17 12:04

:mavam: :mavam: v pondělí u nás bla paní z rané péče a ukázala mě hračku co budou mít v centru a jak jsem to viděla hned objednala :mrgreen:, zítra má Tom narozeniny tak snad to dojde včas nebo to dostane o pár dní déle. Ukazovala jsem mu videa a bylo vidět že se mu to líbí. jen to bude mít pod dohledem protože ho znám a vím že by se chtěl dostat na obsah :mrgreen: :mrgreen: https://www.kidtown.cz/…blocks-16ks/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
2.2.17 16:49

@Markéta80 super..Mám uloženo..Napadlo mě že si tu holky mužem dávat typ na hračky pro autiky co mají naše dítka rádi..
Jinak musím napsat..Teď jsem s prckem v nemocnici a jsem na něj hrdá jak krásně to zvládá..Ale hrdinou dne je Ipad :mrgreen:
Fakt pomáhá ve všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
2.2.17 16:56

Zajimavy, u nas byla dnes z rane pece ale nic takoveho nam teda nedonesla :D velice pekny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
2.2.17 17:07

@martina82 nám taky nosí hračky podle věku a hlavně dovednosti ditete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
2.2.17 17:08

@Malike co mu je? No o tabletu stále přemýšlím no :roll: @martina82 paní mě to jen ukázala že budou objednávat a já to až u ní viděla poprvé :palec:. líbí se mě to, fakt zajímavé. jen kdybych věděla co mu bude vyhovovat, chci dokoupit nějaké didaktické hračky ale co ještě nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
2.2.17 17:18

@Markéta80 mandle..Zítra nás pustí domu.
Ale bez iPadu by to neproběhlo dobře..Věř mi že největším problémem byla cesta do nemocnice. Jinak leží..Hraje si a je vzorný pacient..( ne u všeho..Na sál musel semnou v náručí) ale spokojenost..Jestli můžu poradit..Neváhej..K autikum to patří..V rozumné míře ale patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
2.2.17 18:34
@Malike píše:
@martina82 nám taky nosí hračky podle věku a hlavně dovednosti ditete

jo to nam taky ale furt to stejny rozhodne ne tohle asi zazadam o zmenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
2.2.17 18:37
@Markéta80 píše:
@Malike co mu je? No o tabletu stále přemýšlím no :roll: @martina82 paní mě to jen ukázala že budou objednávat a já to až u ní viděla poprvé :palec:. líbí se mě to, fakt zajímavé. jen kdybych věděla co mu bude vyhovovat, chci dokoupit nějaké didaktické hračky ale co ještě nevím :roll:

jo fakt je to zajimave, nam nosi furt to stejny, furt trideni, skladani, puzzle, tvary a barvy, ale tohle je zajimavy, az to budete mit tak napiste jak ste spokojeni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný