Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Malike ježiš,to by mě zajímalo, ty fotky, aspoň pár
Neposlala bys něco, nebo do SZ?
@smutná máma zitra ti je poslu..musim zapojit muj obstarozni notebook coz neni jen tak
Tak zvukostrom je doma a je fakt nádherný
a teda fakt veliký
jen asi dokoupim kuličky
![]()
@Markéta80 tak to je super)) ja zas vse hodila na 23 pac dneska mimo dum.. v patek az do uterka taky..ale ma dnes nove sanky.. co kdyby ca jeste prijde vlacek.. vse uz jinak mam doma.. a vyuzilas dopravu zdarma?
@Malike ne
kde byla doprava zdarma to bylo dražší než s poštovnym ale objednáno už vše
. teda pro Toma a vali, Viki se ještě nevyjádřil co chce ![]()
@Malike Tak Tom dostane ten strom ale budu ho mít v kuchyni, bez dohledu by ho zničil
, pak dostane mašinku Tomáše hracího, mašinky skládací na sebe, pak svítícího chameleona a tu káču s mašinkou
a triko od mountain, Vali dostane albi tužku s perníkovou chaloupkou, k tomu svět zvířat, hravé učení, večerníčkovy pohádky, plyšového medvěda a Mášu, knihu o medvědovi a Máše, play doh kyblík, svítící berušku a taky tričko
. no se to nezdá ale oproti loni každé stojí docela dost ![]()
v pondělí u nás bla paní z rané péče a ukázala mě hračku co budou mít v centru a jak jsem to viděla hned objednala
, zítra má Tom narozeniny tak snad to dojde včas nebo to dostane o pár dní déle. Ukazovala jsem mu videa a bylo vidět že se mu to líbí. jen to bude mít pod dohledem protože ho znám a vím že by se chtěl dostat na obsah
https://www.kidtown.cz/…blocks-16ks/
@Markéta80 super..Mám uloženo..Napadlo mě že si tu holky mužem dávat typ na hračky pro autiky co mají naše dítka rádi..
Jinak musím napsat..Teď jsem s prckem v nemocnici a jsem na něj hrdá jak krásně to zvládá..Ale hrdinou dne je Ipad ![]()
Fakt pomáhá ve všem.
Zajimavy, u nas byla dnes z rane pece ale nic takoveho nam teda nedonesla
velice pekny ![]()
@martina82 nám taky nosí hračky podle věku a hlavně dovednosti ditete
@Malike co mu je? No o tabletu stále přemýšlím no
@martina82 paní mě to jen ukázala že budou objednávat a já to až u ní viděla poprvé
. líbí se mě to, fakt zajímavé. jen kdybych věděla co mu bude vyhovovat, chci dokoupit nějaké didaktické hračky ale co ještě nevím ![]()
@Markéta80 mandle..Zítra nás pustí domu.
Ale bez iPadu by to neproběhlo dobře..Věř mi že největším problémem byla cesta do nemocnice. Jinak leží..Hraje si a je vzorný pacient..( ne u všeho..Na sál musel semnou v náručí) ale spokojenost..Jestli můžu poradit..Neváhej..K autikum to patří..V rozumné míře ale patří.
@Malike píše:
@martina82 nám taky nosí hračky podle věku a hlavně dovednosti ditete
jo to nam taky ale furt to stejny rozhodne ne tohle asi zazadam o zmenu ![]()
@Markéta80 píše:
@Malike co mu je? No o tabletu stále přemýšlím no@martina82 paní mě to jen ukázala že budou objednávat a já to až u ní viděla poprvé
. líbí se mě to, fakt zajímavé. jen kdybych věděla co mu bude vyhovovat, chci dokoupit nějaké didaktické hračky ale co ještě nevím
jo fakt je to zajimave, nam nosi furt to stejny, furt trideni, skladani, puzzle, tvary a barvy, ale tohle je zajimavy, az to budete mit tak napiste jak ste spokojeni ![]()