Stavebnice Boffin

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5257
14.11.16 08:35

stavebnice Boffin

Prosím kdo máte zkušenosti s touto stavebnicí? Přemýšlím nad jejím pořízením pod stromeček pro kluky - mají 6 let. Nejvíc se mi asi zamlouvá tato sada http://elektronicke-stavebnice.heureka.cz/boffin-auto/#… . Na krabici uvádějí, že je to od osmi let, ale když se na to tak podívám, tak mi to přijde hrozně lehký, že by to v těch šesti už mohli zvládnout (lego staví i pro desetileté v pohodě, ale třeba je toto něco úplně jiného). Kdo to teda máte doma, jak staré děti to zvládají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2659
14.11.16 10:10

Tak v recenzích píšou, že materiály jsou nekvalitní, je to hlučné, já bych to tedy za ty peníze nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
19.10.17 10:03

Ráda bych obnovila toto téma. Máte někdo doma a jakou. Chci jako vánoční dárek pro synovce 9let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.12.17 14:52

Syn byl nadšený už v 5 letch, kdy dostal B100. o rok později po úspěchu s B100 dostal B750 a jeho nadšení bylo ještě větší. Systém patentků se dětem líbí. Dokonce i o dva roky mladší dcerka si s Boffínem ráda hraje. Teď kupuji tuto stavebnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.1.18 09:51

Já to kupuji na alza.cz, ale určitě na srovnánícen. cz jdou najít výhodnější eshopy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný