Dárečky - inspirace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
47
15.11.16 15:29

Dárečky inspirace

Tradiční otázka :lol: Co kupujete dětem, rodičům, prarodičům, známým, příbuzným a tak dále, a tak dále k Vánocům? Potřebuji inspiraci :mrgreen: :lol: Díky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
743
15.11.16 16:08

@Nicol93 syn 2 a půl roku dostane auto na dalkove ovládání, hru masa a medved, mozaiku pro nejmenší, hru na učení barev a tvarů, nějaké knížky, oboustrannou tabuli, drevene pexeso, hru krtku, nerozlij to. Manžel dostane dron, oblečení, scholl na paty, trenky na spaní (vyslovne přání ), naši domácí pekárnu, svagrova s brachou vyrobnik slehacky, tchyne s tchanem pracku (napůl se svagrovou), babička balancni podložku (má problémy s krční páteří ), polštář plněny tymiánem a pohankou a zbytek rodiny balíčky s čajem, kávou, lepší čokoládou, susenym ovocem atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
15.11.16 16:09

Letos jsme si k Vánocům nadělili dovču v teple, takže u nás je to vyřešený :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3313
15.11.16 16:18

Děti : kluk15 dostane mobil a výbavu na florbal
Holka 3 kočárek panenku a pak nějake další blbinky
Tchyně parfém Calvin Klein euphoria-parfemovana-voda-pro-zeny, aromalampu a vosky, kazeta se sprchacema
Tchán vysavač na listi
Mamka moje spalovač tuku, dřevění andělé z housedecor, kazeta se sprchacema
Mamky manžel poukázka do nakupaku
Ségra a svara povlečení fleece
Synovec boxerky a povlečení Mickey
Další svara a svagrova hunatou deku a k tomu kazety s drogerii
Další svagrova závěsy na chaloupku
Neteř a synovec od svagrove screeble a pak knížky
No a moje druhá ségra 18 léta poukázku
Manžel klasika boxerky, ponožky a proteiny na cvičení
Noo a společně k nám ještě někdy o vánocích přiletí čáp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaM
241
15.11.16 17:44

U nas to zatim vypada nasledovne:

Kluk - kouzelna Albi tuzka, nove aplikace do iPadu (… a jeste neco, co jsme zatim nevymysleli)
Holka (4) - kineticky pisek, lego, knizky, plysovy dinosaurus
Manzel - knizky, portske vino
Mamka - knizky, kosmetika
Tatka - tekuta cervena a cerna sul, drobnosti na zahradu
Segra - sypatko s jedlym zlatem do vinka a do sampana
Bracha - sada na molekularni kuchyni
Tchyne - esencialni oleje v krystalech na vareni
Dalsi pribuzni a znami dostavaji vetsinou neco od Mixitu, netradicni coko ci kavicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
15.11.16 19:41
@MaM píše:
U nas to zatim vypada nasledovne:Kluk - kouzelna Albi tuzka, nove aplikace do iPadu (… a jeste neco, co jsme zatim nevymysleli)
Holka (4) - kineticky pisek, lego, knizky, plysovy dinosaurus
Manzel - knizky, portske vino
Mamka - knizky, kosmetika
Tatka - tekuta cervena a cerna sul, drobnosti na zahradu
Segra - sypatko s jedlym zlatem do vinka a do sampana
Bracha - sada na molekularni kuchyni
Tchyne - esencialni oleje v krystalech na vareni
Dalsi pribuzni a znami dostavaji vetsinou neco od Mixitu, netradicni coko

Kde se kupuje to jedlé zlato či oleje v krystalech? Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
15.11.16 20:06

Fotodárky - fotoknihy, věci s fotkou, fotokalendáře, pak chlapům trenky a ponožky (kvalitní a drahé a sami chtějí), taky knížky, věci do domácnosti (ručníky…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
15.11.16 20:18

Holky, úplně vám závidím, jak už to máte hezky naplánované nebo nakoupené… Jsem ostuda, teprve začínám a inspirace pořádně žádná :oops:

Zatím jsem koupila pouze nějaká dárková mýdla (jako takové malé dodatky k hlavním dárkům), malé neteřince krásnou dětskou kuchyňskou zástěrku, kamarádce s manželem do nové koupelny společný dort z ručníků s kosmetikou. Mám objednané nějaké knihy, jinak mě ale ty hlavní dárky teprve čekají. Nejhorší je vymyslet něco partnerovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
15.11.16 21:10

Prihodim tip pro prarodice: Kniha babicko vypravej… Koupila jsem minuly rok a mela velky uspech. Kdyz prijedu na chalupu, udelame si s babi kafe, ona vypravi, ja pisu poznamky a ona to pak prepisuje do knihy a spolecne lepime fotky. Je to prijemne straveny cas :)

https://www.megaknihy.cz/…pominek.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaM
241
15.11.16 23:07
@JanullaHru píše:
Kde se kupuje to jedlé zlato či oleje v krystalech? Dik

Ja kupovala na www.ochutnejsvet.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
16.11.16 21:37

@pajule022 @Dušiska @marselina03 @Shaari90 @MaM @JanullaHru @Sova Klára @Tate @Currymatka @MaM
WOW!! Klobouk dolů! Máte to promyšlené a nápadů a možností spoustu. :dance:
Rozhodla jsem se, že to letos udělám úplně jinak :) Tak nějak vím co mají příbuzní rádi, takže to letos udělám formou triček :mrgreen: Našla jsem tuto stránku http://bezvatriko.cz koupím tam triko jak pro těhotnou kamarádku, tak pro známé co se budou brát :hug: Asi tím vyřeším i babičky a dědečky, protože mají takové kravinky rádi. K tomu asi přihodím buď nějakou kosmetiku, mýdla, svíčky nebo tak něco. Moc vám všem děkuji :dance: :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
20.11.16 12:31

@Nicol93 Díky za tip. Taky jsem to tak dělala, mám oblíbený obchod, chodím do kamenného, ale letos dokonce spustili své ( stránky ), kde jsem pořešila spoustu dárků. Beru tam hodně mýdla a celkem se mi líbí ty ručníkové výrobky.

Holky, tak mě ale napadá - co pánskému osazenstvu? Manžel, tchán, tatínek, bratr…? To je vždycky u mne kámen úrazu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.11.16 12:46

Dobrý Den.

Rádi cestujete, nebo jste vyznavači outdoorových sportů?

V tom případě nezapomeňte navštívit e-shop outdoorovenaram­ky. cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.11.16 14:46

Já letos na Vánoce nakupovala na fitness4u proteiny a další doplňky stravy, protože vím, že se tím zavděčím celé rodině, která je poblázněná cvičením :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3313
21.11.16 15:02

@adeladob u nás je to to stejne, proteiny a spalovače vedou na plné čáře. No a já je dostanu taky jako překvapení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný