Přivýdělek doma?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Janinkabublinka za duplicitu??? Obnovujes tu x temat s pochybnym odkazem, novacku!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem začala spolupracovat s firmou Global3000, zaujalo mě to, tak uvidíme, co to všechno přinese
Manžel dal do práce katalog bonbonů a docela se to hezky rozjíždí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jakmile je inzerát na domácí práci, nebrat, je to podvod. Pokud nevěříte, zkuste si dohledat danou firmu, zkušenosti lidí s ní ap. Můžete tam též zavolat a zkusit se dozvědět, jaká je pozice daného člověka, náplň práce firmy a její jméno, většinou se člověk, který vezme tel., bude kroutit jako had nebo vám něco nalže.
Cílem těch inzerátů je vás vylákat na osobní schůzku, kde se vám budou snažit vymýt mozek a nutit si od nich cosi koupit - seznam zákazníků, zázračné know-how ap., předražené blbosti a zapojit se tak do tzv. letadla, kdy si můžete být jisti, že pokud do toho zainvestujete, jste ten poslední čičmunda v řetězu a neprodáte nic. Případně je to o bezostyšném otravování lidí na ulici a prodeji nebo klikání za desetníkové hodnoty po internetu, kdy když si spočítáte, kolik jste nad tím utratili času a kolik vydělali, bude vám stydno.
Jediná domácí práce, která funguje, je ta, kterou si vymyslíte vy a do které dáte své znalosti a schopnosti - doučování, úklid, hlídání dětí, překlady, psaní článků, ručně dělané výrobky, pečení dortů, cukroví, případně přeprodej čehosi ap.
Je pár výjimek, o kterých jsem slyšela, že fungují - žehlení doma, které organizuje firma a pak prodávání zájezdů cestovce, tedy jdete kamsi na školení a když umíte mluvit a máte přehled o destinacích, přepojují k vám zájemce o jejich zájezdy. Čas od času se před sezónou na toto objeví inzerát. Pak ještě otravování lidí a vyplňování dotazníků, prodej něčeho za směšnou provizi a roznos letáků.
Na kompletaci čehokoliv si zvou lidi pracovníky do firem, a to včetně sekretářek, co mají do obálek ukládat pozvánky. Pokud někdo něco vyrábí, kompletaci má zajištěnou a vyrábí toho hodně. Těch pár výjimek, které existují, kdy lidi fakt dělají práci pro opici doma, ty si lidi pečlivě hlídají a rozhodně se neinzeruje.
Ušetřete si práci a zklamání a čas a neodpovídejte na inzeráty s domácí prací.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit