Burza práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
156
6.6.17 09:13

Burza práce

Zdravím všechny.

Jsem pár měsíců na ÚP, a ač chodím na pohovory, tak jsem bez práce. Práci měla, ale na směny a ty nemohu.

Zítra mě na ÚP čeká nějaká " burza práce ", nevíte co to je? Na jak dlouho to bývá? Jde mi o to, že během dne musím ještě zajistit nějaké věci ( mamča se rozvádí, jdeme k právníkovi ). Burza je od 9-16.hodin podle toho co je tam napsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6.6.17 09:41

Jo, u nás v Ostravě to probíhalo tak, že jsi přišla na 9 a pak tam byly různé stoly a informace k pracovním místům. Než si vše obešla, než ses všude podepsala, tak to dalo zabrat. Celý den zabitý.
Takže nepočítej s tím, že tě někdo uvolní, když jsi bez práce, že máš další vyřizování. Mě paní řekla, že nemám co na práci, tak můžu přijít na celé odpoledne se zajímat o pracovní možnosti. To, že jsem měla něco jiného nikoho nezajímalo, jinak vyřazení z evidence. Jediná omluva je lékař + písemné potvrzení, že se nemůžeš dostavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
6.6.17 10:23

Si děláš srandu? Hm, super, já se tam sama přihlásím z dobré vůle, hledám si práci na rozdíl od jiných, a že teď mám rodinné problémy a vlezou mi do toho a nikdo to nebere jako -. Přitom jiní se flákají apod. Nemůžu tam být celý den, nehledě na to, že bez oběda to vážně nezvládnu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
7.6.17 00:41
@Bike L píše:
Si děláš srandu? Hm, super, já se tam sama přihlásím z dobré vůle, hledám si práci na rozdíl od jiných, a že teď mám rodinné problémy a vlezou mi do toho a nikdo to nebere jako -. Přitom jiní se flákají apod. Nemůžu tam být celý den, nehledě na to, že bez oběda to vážně nezvládnu :(

Přesně z těchto důvodů se nehodlám už nikdy na pracáku evidovat. Před asi 3 lety jsem přišla o práci a šla se evidovat, když jsem viděla tu buzeraci a milion požadavků, sdělila jsem, ať mou registraci okamžitě zruší a odcházím. Všichni koukali jako kdyby spadli z nebe, ale udělali, co jsem chtěla. Od té doby mám od nich pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat