Ověřování vzdělání zaměstnavatelem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Overovani vzdelani zametnavatelem
Ahoj. Řešíme s kamarádkou nástup do zaměstnání po rodičovské dovolené a dostali jsme se do sporu jestli případní zaměstnavatelé ověřují dokončené vzdělání. Jestli se dokládá maturitní vysvědčení atd. Po tolika letech už si to nepamatuju. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jo a ještě jestli je zdravotní průkaz opravdu na dobu neurcitou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondrášovka.N píše:
Jo a ještě jestli je zdravotní průkaz opravdu na dobu neurcitou
Jak který, máš to napsané v průkazu, manžel ho na dobu neurčitou má, já ho měla do konkrétního data..
- Citovat
- Upravit
Vzdělání se dokládá, někde chtějí vidět maturitní vysvědčení, někde diplom!-) Zdravotní průkaz většinou bývá na neurčito- je to tam uvedeno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nastupovala jsem v květnu, musela jsem donést diplom i případné další absolvované kurzy doložit „diplomem“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na zaměstnavateli, jeden po mně maturitní vysvědčení doložit chtěl, druhý ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondrášovka.N Jak u kterého zaměstnavatele. Třeba u mě předložení dokladu nepožaduji, žádná povinnost mi to ani neukládá. Je to čistě na rozhodnutí toho zaměstnavatele. Trochu jiné to může být např v pohostinství a oborech, kde jde o tzv. odbornou způsobilost. Tam si to asi radši ověří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z mé zkušenosti: vždy chtějí diplomy a osvědčení o vzdělání ve státních institucích, dokonce s notářským ověřením. Ve firmě to po mě nikdy nikdo nechtěl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondrášovka.N píše:
Jo a ještě jestli je zdravotní průkaz opravdu na dobu neurcitou
Zdravotní průkaz může obvoďák napsat na dobu neurčitou, ale příteli řekl, že mu to nenapíše, že se to již nedělá.
- Citovat
- Upravit