Ověřování vzdělání zaměstnavatelem

4984
5.6.17 10:39

Overovani vzdelani zametnavatelem

Ahoj. Řešíme s kamarádkou nástup do zaměstnání po rodičovské dovolené a dostali jsme se do sporu jestli případní zaměstnavatelé ověřují dokončené vzdělání. Jestli se dokládá maturitní vysvědčení atd. Po tolika letech už si to nepamatuju. Díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4099
5.6.17 10:46

@Ondrášovka.N ano dokládá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
5.6.17 10:52

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
5.6.17 10:55

Jo a ještě jestli je zdravotní průkaz opravdu na dobu neurcitou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
5.6.17 11:02
@Ondrášovka.N píše:
Jo a ještě jestli je zdravotní průkaz opravdu na dobu neurcitou :D

Jak který, máš to napsané v průkazu, manžel ho na dobu neurčitou má, já ho měla do konkrétního data..

• Citovat
  • Upravit
2852
5.6.17 11:06

Vzdělání se dokládá, někde chtějí vidět maturitní vysvědčení, někde diplom!-) Zdravotní průkaz většinou bývá na neurčito- je to tam uvedeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
5.6.17 11:09

Nastupovala jsem v květnu, musela jsem donést diplom i případné další absolvované kurzy doložit „diplomem“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
5.6.17 11:28

Po mně to nikdo nechtěl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
5.6.17 11:43

Záleží na zaměstnavateli, jeden po mně maturitní vysvědčení doložit chtěl, druhý ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10265
5.6.17 12:22

@Ondrášovka.N Jak u kterého zaměstnavatele. Třeba u mě předložení dokladu nepožaduji, žádná povinnost mi to ani neukládá. Je to čistě na rozhodnutí toho zaměstnavatele. Trochu jiné to může být např v pohostinství a oborech, kde jde o tzv. odbornou způsobilost. Tam si to asi radši ověří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
5.6.17 13:06

Z mé zkušenosti: vždy chtějí diplomy a osvědčení o vzdělání ve státních institucích, dokonce s notářským ověřením. Ve firmě to po mě nikdy nikdo nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
5.6.17 20:15
@Ondrášovka.N píše:
Jo a ještě jestli je zdravotní průkaz opravdu na dobu neurcitou :D

Zdravotní průkaz může obvoďák napsat na dobu neurčitou, ale příteli řekl, že mu to nenapíše, že se to již nedělá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat