Přivydělání při MD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
4.11.04 08:23

Penizky se hromadi

Anonymní píše: :lol: Jitusko,ja som si tiez prezrela tie stranky,(http://sweb.cz/tvojemany/)snad tomu aj rozumiem,ale to je vsetko len teoria ako by to malo fungovat,myslim,ze vela z nas by zaujimalo ako to vlastne prebieha v praxi.Chcela by som ta poprosit o nejake blizsie informacie.
Ako dlho to robis,ako dlho trva nez nasporis sumu potrebnu na prevedenie na tvoj ucet,mas ucet v CR?atd.
Diky moc.Julia.

Ahoj Juli,
ráda bych ti napsala, ale nemáš tady uvedený mailík. Napič mi prosím tvoji mailovou adresu. Moje adresa je tvojemany@seznam.cz
Jíťa :lol:

• Citovat
  • Upravit
1308
4.11.04 10:42

Holky chci se zeptat, jestli se návrat do stejné práce před MD bere jako přivýdělek nebo člověk ztratí návratem do práce i to málo, co od státu dostane? Uvažuji o návratu do práce (veřejná správa) zhruba 1/4-1/2 roku po porodu, ale jen na 1/4 až 1/2 úvazek a nevím jak se to bere.

Díky za info!
Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.11.04 11:04

Ahoj holky,
Jituška očividně nechce informace napsat, pouze na e-mail. Taky vám chodí desítky nevyžádaných e-mailů s reklamou? Tak vám radím svůj e-mail nezveřejňovat a jen tak někomu nedávat :-))

• Citovat
  • Upravit
131
4.11.04 11:19

Ahoj, Zuzko.

Pokud pobíráš mateřskou (což je jen 28 týdnů), pak nemůžeš pracovat u zaměstnavatele, který ti ji vyplácí, jinak o ni přijdeš. Pokud už máš jen rodičovský příspěvek (3573,– Kč měsíčně), tak už můžeš pracovat i u svého původního zaměstnavatele. Musíš ale zajistit hlídání dítěte a nesmí být v jeslích či školce víc jak 5 dní v měsíci. Více viz. MPSV:

http://www.mpsv.cz/…s/clanek.asp?…

http://www.mpsv.cz/…s/clanek.asp?…

Dáša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.11.04 13:33

Anonyme!!!

Anonymní píše:
Ahoj holky,
Jituška očividně nechce informace napsat, pouze na e-mail. Taky vám chodí desítky nevyžádaných e-mailů s reklamou? Tak vám radím svůj e-mail nezveřejňovat a jen tak někomu nedávat :-))

Ahoj anonyme!
Nechci se tady rozepisovat, protože nechci otravovat Vás ostatní našimi interními věcmi. Jinak nemám vůbec důvod někomu rozesílat spamm (nevžádanou poštu). Takže mi připadá rozumné popovídat si po mailu jen s lidmi, kteří mají zájem. Jinak holky všem Vám postupně odpovím! Díky.
P.S.: Příště by bylo slušné se podepsat.

Jíťa

• Citovat
  • Upravit
1308
4.11.04 13:44

Dášo, díky moc za odpověď. Aspoň v tom mám už jasno :wink:
Moje mamka je už v důchodě, takže myslím, že jesle ani školka nebudou nutné :-)
 Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.11.04 21:29

Akce pokračuje- Oriflame - k příspěvku z 8.10.2004

Ahoj holky,
tak akce s registračním popl 79,– Kč a batohem zdarma pokračuje až do 12.11.2004. Takže není nic zmeškáno. :D Ozvěte se mi mejl. Vy,co jste mi napsaly až v listopadu - ozvu se vám.
Petra
pmoravcova@centrum.cz

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.11.04 21:30

Ahoj Jituš,

mám 3 dotazy-můžeš mi odpovědět,prosím?
1/Co děláš s emaily po otevření a přečtení?Posíláš svým známým nebo mažeš?

2/Kolik mailů a v jakých intervalech ti chodí od jedné firmy,nebo-li jak dlouho trvá, než ti přijdou peníze na účet? Mail má hodnotu určitých peněz ale na účet ti je pošlou až po dosažeí určité hranice.

3/Takto vydělané peníze se musejí zdanit-kamarádka to neudělala a berňák jí vyměřil 50 000pokutu.Jak to vykazuješ?
Díky lisa

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.11.04 21:32

Jituš-promin mail f.pavlina@seznam.cz díky lisa

• Citovat
  • Upravit
550
6.11.04 12:57

Ahoj Jitusko,

ja myslim, ze od toho tady ta diskuze je abychom si psaly sve zkusenosti, takze to klidne napis sem, urcite to bude zajimat vic holek.

Monca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
6.11.04 20:25

CO se tyce napadu s TVOJEMANY, nebojite se viru posilanych posledni dobou prave e-mailem? Aby pak nekolaboal cely pocitac a namisto prinosu penez jste nemely ztratu…

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.11.04 21:59

Ach jo, holky

my jsme tak nedůvěřivý národ..kdo jste byly na stránkách tvojemany, tak tam přímo není nic k nepochopení a o jednotlivých firmách či agenturách si můžete přečíst na jejich vlastních stránkách, kam se dostanete kliknutím na baner. Kdo chce,tak to zkusí a kdo ne tak svět nespadne-přinejmenším je to za mojí mateřskou první práce, kdy po mě nikdo nechce žádné peníze.A když se PC zaviruje,tak se přeinstaluje-k čemu je antivirová ochrana?
Jo a mě Jitka odpověděla-pro ty, které Jitku napadají…
 Lisa

• Citovat
  • Upravit
113
4.3.06 22:55

AHOJ MAMČI

Tak jsem se rozhodla obnovit diskuzi. Ráda bych si přivydělala a něco málo jsem našla na internetu ale abych měla jistotu tak bych potřebovala poradit,jestli stím některá z vás nemá zkušenost.

Ta paní mě píše-Administrativní poplatek sloužící k zařazení do pracovního poměru, ve výši # 50 Kč, v obálce nebo ustřižek od zaplacené složenky typu C na 50 Kč.(Adresát # výše uvedený).Chtěli bychom Vás ubezpečit, že další poplatky námi vyžadovány # nebudou.
Co si o tom myslíte?Není to podvod?

Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.3.06 00:32

přinejmenším je to divný,seriozní firmy se takhle nechovají. Zkus agentury, které dělají výzkumy veřejného mínění, kdo čte noviny a dívá se na televizi zná jejich názvy. Jinak na ně určitě najdeš kontakty na netu.Halíbela

• Citovat
  • Upravit
5251
5.3.06 09:10

Já si myslím, že to bude inzerát typu, ajdi hodně lidí, kteří Ti pošlou 50,–- Kč a tak si vyděláš.
Já bych nikam nic neposílala. Už jsem jednou takhle naletěla.

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat