Přivydělání při MD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
12.3.06 17:52

Ahoj,
již dříve tady bylo zmíněno o přivydělávání roznášením letáků. Zajímalo by mě, jestli to některá z vás dělá a pokud to není tajemství, kolik si tím k rodičovské přilepší.
Dííííkas!
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
25.4.06 16:10

Mateřská dovolená,přivýdělek

Ahoj holky,
tak a je tu toto téma zase znovu. Nedá mi to,abych ho neobnovila,třeba se něco málo změnilo a máte některá nové zkušenosti.
Jsem 10.měsíc na MD a začínám mít docela depku z toho,že jsem finančně hodně závislá na manžovi a že člověk musí počítat opravdu každou korunu(alespoň teda v našem případě). :(
Hrozně ráda bych si něco přivydělala( která z nás ne,že? :) ,a tak se vás chci zeptat,opravdu nemáte žádná žádnou dobrou zkušenost,dobrej tip??
Připadala by v úvahu nejlépe práce na PC,je mi jedno co,jsem ochotna každej den večer po usnutí malého nad tím sedět.
Hledala jsem na Internetu,ale nějak se mi to nepozdává. Vždy jsem dřív nebo později došla k jedné a té samé firmě na
www.pracezdomu.cz
http://www.internetjob.cz/doma/
Zkoušela jste některá s nimi spolupracovat?? Mám obavy,že všude jde jen o MLM,prodej zázračných pilulek na hubnutí apod.
Co třeba rozesílání letáků,zkoušela jste některá? Co to obnáší,není to podvod apod??
Taky jsem myslela jít do práce na část. úvazek,ale pracuju jako zdrav.sestra,hlídání nemám,malého stále hodně kojím,a je to velkej „mamánek“ :lol: takže to ještě chvíli nepůjde.
Holky,budu moc ráda ( a určitě nejen já) :wink: ,když napíšete svoje postřehy a zkušenosti.
Díky moc a přeju vám všem hezký den.
Lucie a Matouš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.2.07 16:07

Vkládám dotaz do téhle diskuse, abych pravdu řekla nevím kde mám hledat. Kolik si můžu přivydělat teď po zvýšení MD? Nabídnuli mi práci za cca. 5.tis měsíčně - výpomoc s úklidem=budu dělat „mámu“ našemu domu. Co vlastně budu muset všechno udělat, kdybych to vzala?
Moc díky
 Radka

• Citovat
  • Upravit
Vvv
1364
8.2.07 09:03

Ahoj Radko, pokud zvýšením MD myslíš zvýšení rodičovského příspěvku, můžeš si přivydělat neomezeně, pokud nedáváš dítě do tří let do školky či jeslí na více než 5 dní v měsíci a dítě od 3 do 4 let na dobu přesahující 4 hod. denně. Pokud ještě pobíráš PPM (půl roku po porodu), zaměstnaná být nemůžeš, je to nemocenské dávka.
 Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.2.07 13:35

Ahojte,taky jsem se chtěla zeptat jak je to stím přivýdělkem.Loni v říjnu sem si přivydělala asi 4500 kč a teď sem zjistila že se to musí (asi)nahlásit na sociálku.Tak bych se chtěla poptat jestli o tom něco nevíte.Byla to jen taková jednorázovka a pak už nic.Budeme si s manžem dělat společný zdanění tak ať tam pak nemáme nějaký problémy.Předem díky Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
15.2.07 20:40

Mažu příspěvěk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
8.3.07 16:56

Chtěla jsem se zeptat, zda máte zkušenost s přivyděláním při MD.

Malý se má narodit v květnu a já bych chtěla od září (měly by mu být 4 měsíce) nastoupit jen na pár hodin do práce, ke svému nynějšímu zaměstnavateli.

1. je možné při MD si přivydělat?
2. někde jsem četla, že ano, ale ne na stejném místě?
3. a kdybych pracovala na dohodu, nepřijdu o svou dosavadní smlouvu na neurčito?

Pokud máte některá tyto zkušenosti, budu vám vděčná za odpověď!

Díky Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vvv
1364
8.3.07 17:49

Kati, mám dojem, že pokud pobíráš PPM, což je nemocenská dávka, pracovat nemůžeš - něco jiného je, pokud budeš pobírat RP, tj. dávku po uplynutí 28 týdnů po nástupu na mateřskou dovolenou: tam už je přivýdělek možný neomezený, pokud zachováš podmínky celodenní péče o dítě.

Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
8.3.07 19:26

Verčo,
díky za odpověď, i když mě moc nepotěšila. Budu se muset na to přesně zeptat. Těch 28týdnů by mi do září nevyšlo a protože jsem učitelka, musela bych nastoupit v září. No, uvidíme!

Díky Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.3.07 22:40

Přivydělání při MD

Ahoj Kati,
ani já tě moc nepotěším. Jsem taky učitelka, malý se narodil v lednu 2005 a já se na půl úvazku vrátila v září 2005. Malého hlídá v ty tři dny babička, takže rodičovský příspěvek normálně dál pobírám a jen vždy asi dvakrát do roka nosím na sociálku kromě potvrzení příjmů manžela i potvrzení o mých příjmech (dostáváme asi 241 Kč dětských přídavků, což je skoro jeden balík plínek a není to k zahození) a musela jsem podepsat čestné prohlášení, že syn není v péči jeslí či školky. Jinak to nikoho nezajímá, přivydělat si můžeš neomezeně. Ale u svého původního zaměstnavatele skutečně až po uplynutí mateřské dovolené, tedy po těch 28 týdnech.
Pokud jde o smlouvu, i já odcházela na mateřskou se smlouvou na celý úvazek a na dobu neurčitou. Od nástupu na částečný úvazek to s vedením školy řešíme tak, že mám vždy na každý školní rok jakoby dodatek ke smlouvě a ta původní platí dál. Pokud můžeš, zavolej si na Úřad práce na právní oddělení a pozeptej se, zda není možné se nějakou formou u původního zaměstnavatele nechat zaměstnat. Pokud budeš mít po telefonu či osobně štěstí na ochotného a znalého člověka, poradí ti. Já to tak udělala taky, protože jsem nevěděla, co a jak správně udělat a nezkomplikovat si do budoucna život.
Přeju Ti bezproblémový porod, hodně radosti z miminka a klidný návrat do práce.

Bára

• Citovat
  • Upravit
2263
13.3.07 09:51

Báro, moc díky. Půjdu se určitě poptat, jestli by to nějak šlo. Jinak bych nastoupila až od října.

Mějte se všechny hezky, počasí nám k tomu přeje! Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
15.3.07 14:16

Re: Penízky se pomalu hromadí

Jituška píše:
Zdravím Vás maminky. Našla jsem si domací práci na internetu. Začala jsem se stahovaním mailů a musím říci, že se mi penizky na moje kontíčko hromadí. Nevěřila jsem, že to bude fungovat. Jsem taky na mateřský a penízky se mi opravdu hodí, však to znáte určitě taky plínky a mlíčko… Jestli to cjcete taky zkusit koukněte se sem. Koukněte se sem http://sweb.cz/tvojemany/ :P

Prosi pekne taky se mi ozvi. na CH3ST3R.BENNINGTON@seznam.cz. Moc děkuji. Ten odkaz mi nefunguje. A ja penizky nutne potrebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.07 12:49

Milé dámy, taky jsem několikrát naletěla a od té doby kde vydím vstupní poplatek tak hodně rychle couvám…nenechte se oblbovat a přispívat podvodníkům do jejich kapsy :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
22.3.07 21:05

Přivydělání při MD

Jsem doma na mateřské se dvěmi dětmi (1,5 a 4 roky) a dlouho jsem hledala možnost si pravidelně přivydělávat…
Od listopadu loňského roku jsem se zaregistrovala u firmy FM Group a nemůžu si vynachválit. Půjčuji startér s testry nádherných vůní inspirované světoznámými značkami a sbírám objednávky :lol:
Jelikož se jedná o MLM, vybudovala jsem si také síť distributorů pode mnou, kteří mi navyšují mou provizi, tzn.zisky jsou o to větší!
Opravdu vřele doporučuju.
Ráda zašlu bližší informace.
parfemy.fmgroup@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.07 10:12

ano , ano souhlasím MLM je skvělá věc pokud nedáváš žádné vstupní a jakékoliv poplatky…taky mám dobrou zkušenost ale nedělám s parfémy ale s bytovou kosmetikou…s výdělky jsem taky nad míru spokojená, kdyby chtěl někdo vědět více taky mohu poskytnout info, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat