Přivýdělek - osobní údaje

2415
24.8.16 12:04

Přivýdělek - osobní údaje

Ahoj, šly byste do toho? Já mám strach z toho zdělení osobních údajů. Moc se mi je dávat nechce.

Inzerát

Hledáme spolehlivého člověka, který je schopen vytvářet věty k jednotlivým atributům, ze kterých se později budou generovat popisy pro firmy. Atribut je vlastnost určité firmy. Např. když máte restaurace a ta má salonek, tak právě salonek je vlastnost = atribut dané restaurace.

Vhledem k tomu, že se jedná o práci z domu, je pracovní doba přizpůsobena Vašim časovým možnostem, splněné minimum je vytvoření 200 vět denně, což je práce na cca 2h. Doporučený počet vět je 300/den.

Spolupráce probíhá v rámci smlouvy o dílo. Finanční ohodnocení se odvíjí od počtu vytvořených vět, kde za 1 správně vytvořenou větu náleží brigádníkovi 0,7-1Kč, dle obtížnosti věty. Věty jsou kontrolovány, proto je možné, že bude potřeba některé opravit. Pro vykonávání této práce je nutné vlastnit PC s připojením k internetu a disponovat základními schopnostmi pro práci s pc na úrovni běžného uživatele.

Pokud Vás tato nabídka zaujala prosím o zaslání Vašich osobních údajů (jméno, příjmení, adresa, rodné číslo, číslo účtu) na email asistentka@activenet.cz. Na základě toho bych Vám připravila dohodu a zaslala přihlašovací údaje a přesný postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
24.8.16 12:11

Tak to mi přijde hodně divný, jako jen zájemce o práci posílat rodný číslo do toho bych nešla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
24.8.16 12:19

@Cipisek79
Si projdi tu firmu podle emailu. Webovky mají.

@slavuska1
Běžně, když podepisuju nějakou smlouvu, tak chtějí rodné číslo.

Pokud se ti to nezdá, nech to být a najdi si něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
24.8.16 12:21

Jinak jak dlouho ti bude trvat jedna taková věta? Minutu? Pokud u toho budeš hlídat i dítě, tak dýl. Nevyděláš si podle mě nic moc skvělýho. Jasně, třeba se ti pár kaček hodí, ale 4h směna v TESCU hodí daleko víc peněz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.8.16 12:26
@zvidavajanca píše:
@Cipisek79
Si projdi tu firmu podle emailu. Webovky mají.

@slavuska1
Běžně, když podepisuju nějakou smlouvu, tak chtějí rodné číslo.

Pokud se ti to nezdá, nech to být a najdi si něco jiného.

no ale oni v tý nabídce neslibují, že každej dostane smlouvu…nevím jestli by první mail zájemce měl už tyhle údaje obsahovat, nikdy jsem to neviděla…vždycky nejprve mám zájem, bla, bla, bla,…měla by tomu předcházet nějaká konverzace, ne člověku kterýmu píšu poprvý v životě, psát hned RČ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.8.16 12:28

A navíc píšou člověka, ne lidi…takže hledají jednoho, a zájemců bude určitě víc jak jeden, a přesto chtějí hned poslat RČ. za mě to teda dost smrdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
24.8.16 12:49

@slavuska1
Tak si řekni „další podvod“ a běž dál :) Jednoduchý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat