Přivýdělek při mateřské

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
12.1.11 11:36

Přivýdělek při mateřské

Dobrý den,
opět se obracím s dotazem.. Asi špatně hledám, ale nikde jsem nenašla, na jak dlouho můžu měsíčně dávat malého do školky, abych nepřišla o rodičák… Když jsem byla na minulé mateřské, mohla jsem tam dcerku dávat na pět dní v měsíci, jak je to teď? Díky za odpověď. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9094
12.1.11 11:43

Stejně. Pořád 5 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
12.1.11 11:45

Do 3 let 5 dní v měsíci, od 3 let buď 5 dní v měsíci nebo 4 hodiny denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.1.11 11:50

Já jsem měla strach, aby to nebylo jen na čtyři hodiny denně, to by mi bylo celkem k ničemu, 5 dnů v měsíci mi vyhovuje daleko líp :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
12.1.11 12:11

Ahoj, mám taky dotaz, můžu nastoupit zpět k zaměstnavateli aniž by mi sebrali rodičák?? Víte někdo? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
12.1.11 12:14
synyminis píše:
Ahoj, mám taky dotaz, můžu nastoupit zpět k zaměstnavateli aniž by mi sebrali rodičák?? Víte někdo? Díky

Můžeš, pokud dítě nebude ve školce nebo případně pokud dodržíš ty výše uvedené podmínky pro návštěvu školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
12.1.11 12:17
synyminis píše:
Ahoj, mám taky dotaz, můžu nastoupit zpět k zaměstnavateli aniž by mi sebrali rodičák?? Víte někdo? Díky

můžeš, ale pokud cheš aby jsi z hlediska zák. práce zůstala na rodičovské dovolené, tak nesmíš nastoupit na stejnou prac. smlouvu a na stejnou prac. pozici

a samozřejmě, aby jsi o nepřišla o pobírání rodičovského příspěvku, tak nesmíš dát dítko do školky nad povolenou dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
12.1.11 12:20
mati píše:
synyminis píše:
můžeš, ale pokud cheš aby jsi z hlediska zák. práce zůstala na rodičovské dovolené, tak nesmíš nastoupit na stejnou prac. smlouvu a na stejnou prac. pozici

Aha a na dodatek ke smlouvě? Popravdě šla bych na 1/2 úvazku ale na u samou pozici… A nechat si rušit původní smlouvu je blbost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
12.1.11 12:23

popřípadě lze mít se zaměstnavatelem dvě smlouvy.. jednu ze které poběží MD a druhou na poloviční úvazek?¨Školka se nás zatím netýká hlídaly by babičky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
12.1.11 12:34
synyminis píše:
popřípadě lze mít se zaměstnavatelem dvě smlouvy.. jednu ze které poběží MD a druhou na poloviční úvazek?¨Školka se nás zatím netýká hlídaly by babičky..

2 smlouvy mít můžeš, ale nesmí být na stejnou činnost, druhou možností je dodatek k původní, s tím, že by se ten dodatek udělal jen na dobu určitou, aby ti pak museli zas dát plný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
12.1.11 12:38

A ten dodatek ke stávající smlouvě normálně lze udělat? Má ho někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
12.1.11 13:11
synyminis píše:
A ten dodatek ke stávající smlouvě normálně lze udělat? Má ho někdo?

jde, jen si dej bacha ať ho máš na dobu určitou, aby jsi potom neřešila, že ti ho nechtějí zvýšit na plný úvazek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
12.1.11 14:46

JJ oni mi hlavně zatím nabízí zrušit stávající smlouvu a nahradit smlouvou na dobu určitou… Což nechci to by bylo na nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wesna
6.2.11 14:47

školka

Dítě do školky mužete dávat denně na 4 hod od 8-12 hod

• Citovat
  • Upravit
4704
16.8.12 11:16

Kdo by chtěl z Prahy jednorázový přivýdělek pisněte mi SZ. Žádný podvod ani reklama pro firmu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat