Přivýdělek u učitelů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Přivýdělek u učitelů
Čauky, chtěla jsem se, zeptat zda tu někdo pracuje jako učitelka a v létě či když je čas tak volí nějaký přivýdělek, ráda bych zkusila s čím jako odreagování a změnu máte zkušenosti? Budu ráda když se podelite 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kamila17 vím o jedné učitelce od nás která v létě prodává v bistru u vody.
- Citovat
- Upravit
@Kamila17 píše: Čauky, chtěla jsem se, zeptat zda tu někdo pracuje jako učitelka a v létě či když je čas tak volí nějaký přivýdělek, ráda bych zkusila s čím jako odreagování a změnu máte zkušenosti? Budu ráda když se podelite 🙂
Za mlada jsem o prázdninách pomáhala u tety v obchodě. Teď už nehnu, jsem ráda, že mám volno. Kolegyně jezdí s DDM na letní tábory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já byla jen jednou jako uklízečka na letním táboře, ale kamarádka jezdí každé léto na tábor jako vedoucí a kromě toho pracuje jako průvodkyně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje mamka má kdo ví proč představu, že učitelé vydělávají majlant. Ale když koukám na ty platové tabulky, není to zas taková hitparáda. Na druhé straně kdo může říct, že má ročně tolik volna. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mlada tabory. Ted o prazdninach pisu clanky do casaku o umeni. Odmenou je mi vstup zadara na akci, o ktere pisu. Jezdime ve dvojici s manzelem, nekdy priberem prcka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mlada tábory - ještě při škole. Nyní odpočíváme a užíváme si svých dětí. Max. jdeme pomáhat na závody a díky tomu máme závod zdarma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem učitelka a nepřivydělávám si, ale dělám dobrovolníka na táborech. Někde jako vedoucí a někde jako kuchařka. Jsem tam 2-3 týdny a víc nedám.
Kolegyně dělají vše možné - obsluhu, průvodkyně, vedoucí na táborech, hlídání dětí.
- Citovat
- Upravit
@matkabagristy píše:
Za mlada tabory. Ted o prazdninach pisu clanky do casaku o umeni. Odmenou je mi vstup zadara na akci, o ktere pisu. Jezdime ve dvojici s manzelem, nekdy priberem prcka.
To je super! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem zamlada dělala průvodkyni na hradě, bývala tam s námi v létě vždycky dva týdny jedna učitelka cizích jazyků s už odrostlými dětmi a provázela. Tehdy jsem to nechápala, teď už se těším, až ti moji potomci odrostou a budu chodit taky
Jinak já donedávna psala články pro jednu firmu, která spravuje weby a eshopy, ne jen v létě, celoročně, ale už to nedělám, nestíhám. Krom toho moderuju občas různé akce a máme kapelu, se kterou hráváme docela často po okolí, dělám redaktorku místního magazínu. A dřív jsem občas někde na akci byla ve stánku. Čím jsem starší, tím víc to oklešťuju, někdy se toho sejde moc najednou a pak jsem úplně vyřízená. Prosím anonym, nechci být spojována s nickem.
- Citovat
- Upravit
@lucad77 píše:
To je super!
prisel s tim manzel, nechtel za me platit vstupne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ze skoly na detsky tabor? Ucitelka je vazne diagnoza, kdo by tohle dobrovolne delal?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mlada tábory, teď 1 až 2 týdenní soustředění se mladými sportovci (ale to není přivýdělek, to dělám za byt a stravu
). Už jsem stará a odpočívám. ![]()
Příspěvek upraven 31.01.23 v 20:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit