Přivýdělek výrobou šperků apod.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Zkus to, chce to neokoukané věci, dobře řemeslně provedené a v případě prezentace na netu dobré fotky. Několik tisíc měsíčně podle mě reálné moc není, několik stovek určitě ano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem přímo nepodnikala
jen si vyrábím naušnice pro sebe a hodila jsem to na FB jestli někdo nemá zájem. A měl sice mi to udělalo jen 50,–Kč za kus, takže žádné 10 000
ale dělám to pro radost.
Musíš mít štěstí a hezké výrobky…:)a hlavně levné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero
Koukám, že také něco prodáváš, moc pěkné věci!
kde všude prodáváš a kde se ti to nejvíce osvědčilo?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Regina Hero
Koukám, že také něco prodáváš, moc pěkné věci!kde všude prodáváš a kde se ti to nejvíce osvědčilo?
prodávám na Fleru a chodím u nás na Flerjarmarky… a dodávám do nějakých obchodů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Je zde někdo, kdo si přivydělává výrobou šperků, doplňků do domácnosti nebo čehokoliv?
Kde prodáváte? Jak často vyrábíte a kolik si měsíčně přivyděláte?Mám už pár tipů, co bych chtěla dělat (jeden typ šperků, doplňky do domácností - šité - a sezonní věci - vánoční, velikonoční,…)
Prodávat bych chtěla přes Fler, šperky u kamarádky kadeřnice a kamarádky, která má obchod s oblečením a na trzích v sousedním městě. Přemýšlím i o založení obchodu na Facebooku.Je reálné si takto přivydělat pár tisíc/měsíc?
Anonym proto, že okolí neví o mém,,podnikatelském´´ záměruŽL je samozřejmostí.
AHoj, nedávno jsem se seznámila s maminkou, která se úspěšně živí výrobou šperků, byla jsem u ní na workshopu - můžeš si něco přečíst, podívat u mě na blogu, i se zeptat http://diyprojekty.blogspot.cz/…e-hmoty.html… ale neprodává ani na Fleru, ani na webu - jezdí po různých akcích, trzích a podobně. Určitě to jde i přes net, ráda pomůžu a poradím, když budeš mít zájem. iva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hledala jsem diskuzi o výrobě šperků, kde nějaká zoufalá maminka psala, že potřebuje každou stovku. Ale nemůžu ji najít, tak to dám sem. Kamarádka mi teď říkala, že si „přivydělává“ tady: http://www.ahaonline.cz/…143/napadnik
Není to skutečný přivýdělek, „hodí“ jí to jen tak 400, když je hodně dobrý měsíc tak 800 měsíčně (prý). Hledali spolupracovnice, které něco vyrábí. Stačí si nafotit postup, tak čtyři fotky (tu věc si můžete nechat). Honorář se pohybuje ve stokorunách, asi podle složitosti. Oni to pak zveřejňují v časopise.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono není problém něco vyrábět. Dokonce se v pohodě dají vyrábět věci, které se ostatním budou i líbit. Ale zasádním problémem je to PRODAT. A stejným problémem je z toho mít zisk. A aby to celé dávalo smysl. Pak už se totiž řeší i otázky ŽL, daní… Dělat něco, co ve výsledku udělá 400-800 za měsíc mě osobně nepřijde ekonomicky přiměřené. Že mi kamarádky řeknou, že je to super totiž moc neznamená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivan PPZ píše:
Ono není problém něco vyrábět. Dokonce se v pohodě dají vyrábět věci, které se ostatním budou i líbit. Ale zasádním problémem je to PRODAT. A stejným problémem je z toho mít zisk. A aby to celé dávalo smysl. Pak už se totiž řeší i otázky ŽL, daní… Dělat něco, co ve výsledku udělá 400-800 za měsíc mě osobně nepřijde ekonomicky přiměřené. Že mi kamarádky řeknou, že je to super totiž moc neznamená.
To je všechno pravda, já to sem dala jenom pro zajímavost. Že když někdo něco vyrábí, může z toho mít nějakou tu kačku neobvyklým způsobem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@Bábrdl náhodou dobrý.. škoda, že nedělám decoupage
To kamarádka taky ne.
Už jim tam poslala nějaký svícínky, šperky a dokonce i tuším jídlo… A její chlap rekonstruovanou komodu. Ale zase nevyberou všechno, to je jasný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se Já uvažovala, že bych poslala perníkovou chaloupku, co jsem dělala. Jen tak pro radost a abych se pochlubila. Ale to mě napadlo, až když byla hotová. A tam musí být vyfocený postup ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl
škoda, že mám hotové krabice, bych to tam snad aji poslala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám se doma poněkud hromadí keramické výrobky… Děti obecně jsou hrozně moc produktivní
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je zde někdo, kdo si přivydělává výrobou šperků, doplňků do domácnosti nebo čehokoliv?
Kde prodáváte? Jak často vyrábíte a kolik si měsíčně přivyděláte?
Mám už pár tipů, co bych chtěla dělat (jeden typ šperků, doplňky do domácností - šité - a sezonní věci - vánoční, velikonoční,…)
Prodávat bych chtěla přes Fler, šperky u kamarádky kadeřnice a kamarádky, která má obchod s oblečením a na trzích v sousedním městě. Přemýšlím i o založení obchodu na Facebooku.
Je reálné si takto přivydělat pár tisíc/měsíc?
Anonym proto, že okolí neví o mém,,podnikatelském´´ záměru
ŽL je samozřejmostí.