Přízemní mrazíky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Přízemní mrazíky
Jak oblekáte mimino když jdete ráno ven a dítě má např. rýmu? už dáváte zimní fusak, zimní kombinézu? nebo jen 4 vrstvy na puncocháče capáčky nebo teplé ponožky a čepičku? a co do hlubokého kočáru? díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tomíno mi v kočáře jen spí na balkoně. Fusak dávám již od počátku září, kdy byla ráno v půl desáté zima a za hodinu už pralo sluníčko a byla pro mě nejjednoduší varianta dát spát málo oblečeného do fusaku a ten pak odkrýt. Teď při těch cca 7-10 stupních spí ve vlněných kamaších, body s dlouhým, triko s dlouhým a silnější fleecová mikina. Je zachumlaný v teplém fusaku až po krk. Když bylo jeden den cca 3-4stupně, dala jsem body, mikinu, kamaše a fleecovou kombinézu. Na hlavě má slabou kuklu.
- Citovat
- Upravit
Máme 9 neděl…
Dneska venku bylo mezi 6-8 stupni a měl na sobě jen overálek s dl.rukávem a dl. nohavicí, teplejší kabátek, ponožky, slabší čepičku a rukavice…a byl zabalen v zimním fusaku…a bylo mu krásně teplíčko…
Takže fusak už používám, ale malého tolik neoblékám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dávám taky fusak a malá je v bodyčku s dl.rukávem,dupačkách a flaušovém overálku.Když je chladněj dávám pod něj ještě slabší kabátek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit