Zimní bunda Peng ming
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zimní bunda Peng ming
Máte někdo zkušenosti se zimní bundou zn.Peng Ming? Jaká je? Neprofoukne a je aspoň trochu voděodolná?A jak vypadá po vyprání? Díky za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mame bundu a dobry, po vyprani super, mame ji uz rok a ted ji nosime taky, za ty penize ok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Michaelakkk píše:
Odhaduji na čínany, já bych asi nekoupila…
Miso,
nerada ti kazím přesvědčení,ale MADE IN CHINA je cca 95% světové produkce veškerého textilu(co myslís,že je napsnáno na věcech od NIKE,ADIDAS a spol) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To bylo za prvy.
Ted za druhy:
MAME ZIMNI VECI UZ DRUUHOU ZIMU A STALE DRZI A NEPROPUSTI SNIH ![]()
A za treti:
KRASNY SVATEK
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dovolím se přiživit,a co značka Wolf?Vzhledově to vypadá dobře a teple(bundy,kombinézy)
Máte někdo zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sunnny píše:
Dovolím se přiživit,a co značka Wolf?Vzhledově to vypadá dobře a teple(bundy,kombinézy)
Máte někdo zkušenost?
Ma Kvalitni zimni veci,rekla bych-akorat veci mivaji cislovane tak,ze je delaji VETSI,NEZ NORMALNE CLOVEK DITKU BERE ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
farska píše:Sunnny píše:Ma Kvalitni zimni veci,rekla bych-akorat veci mivaji cislovane tak,ze je delaji VETSI,NEZ NORMALNE CLOVEK DITKU BERE
Máte někdo zkušenost?
jo jo s tim souhlasim, fakt jsou vetsi tak o cislo minimalne,ale jsou tez super, meli jsme podzimni bundu a ted mame i oteplovaky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to jste mě potěšily,koupila jsem u nich kombinézu.Je pravda,že to oblečení dělá větší.Syn má u nich 80 velikost,přesto,že je mu skoro 18měsíců.Není malý ani velký na svůj věk tak průměr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak je na tom Kugo? Měl jste někdo nějakou zimní budu?Potřebuju nějakou levnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hurvínek píše:
A jak je na tom Kugo? Měl jste někdo nějakou zimní budu?Potřebuju nějakou levnější.
Měli-je taky super,rekla bych,ze totez jak PENG MING nebo jak se to pise....... ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sunnny píše:
Máte někdo zkušenost?
Mám podzimní bundu a je dobrá, ale já jsem ohledně toho zimního oblečení zastáncem kvalitnějšího, nepromokavého a zatepleného materiálu, na ceně mi v tomto nezáleží, jelikož trávím hooodně času v horách kor v zimě budeme na chatě pořád a to je potřeba něco lepšího..
Vím, že ni na značkových věcech, je made in china, ale to neznamená, že jsou stejné jako to co koupíte u čínanů, životnost… ![]()
- Citovat
- Upravit
Michaelakkk píše:Sunnny píše:
Máte někdo zkušenost?Mám podzimní bundu a je dobrá, ale já jsem ohledně toho zimního oblečení zastáncem kvalitnějšího, nepromokavého a zatepleného materiálu, na ceně mi v tomto nezáleží, jelikož trávím hooodně času v horách kor v zimě budeme na chatě pořád a to je potřeba něco lepšího..
Vím, že ni na značkových věcech, je made in china, ale to neznamená, že jsou stejné jako to co koupíte u čínanů, životnost…
A jakou mas osvedcenou znacku,pokud prozradis
My na horach totiz bydlime ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
farska píše:Michaelakkk píše:A jakou mas osvedcenou znacku,pokud prozradisSunnny píše:
Máte někdo zkušenost?Mám podzimní bundu a je dobrá, ale já jsem ohledně toho zimního oblečení zastáncem kvalitnějšího, nepromokavého a zatepleného materiálu, na ceně mi v tomto nezáleží, jelikož trávím hooodně času v horách kor v zimě budeme na chatě pořád a to je potřeba něco lepšího..
Vím, že ni na značkových věcech, je made in china, ale to neznamená, že jsou stejné jako to co koupíte u čínanů, životnost…My na horach totiz bydlime
AlpinePro
Nebo swix-děda má velkoobchod tak vždy něco doveze
Odkud z hor jste?
- Citovat
- Upravit