Příznaky těhotenství - odkdy?

84
26.5.09 09:36

příznaky těhu-odkdy?

Ahoj, holky, chci se vás zeptat, kdy jste poprvé začali pochybovat, jestli nejste těhotný na základě bolesti v prsou, přecitlivělosi na pachy, atd? mam teprv týden po ovu a všichni kolem mi říkaj, že to „fakt tak nesmrdí“ a prsa občas píchaj, jako když koncem těhu odtékalo mlezivo…tak už jsem začla pochybovat.ale test je samozřejmě ještě negativní… Kdy vy jste začaly tyhle věci prožívat, když jste byly těhu? (samo, že taky mockrát to vypadalo, a nic..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4258
26.5.09 09:40

urcite ne takto brzo.
pokud vis ze jsi mela fakt tu ovu tak jak pises,tak je to brzo..a test je negativni…
ja to mela az od6tt.u druheho pozdeji a u tretiho taky tak nejak od 7tt nebo 6tt.urcite ne tyden po oplodneni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
26.5.09 09:49

…mně to právě připadá moooc brzo…asi to teplo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
26.5.09 10:25

Rézka :-))) hele nech si nekdy píchnout pregnyl a pak se pozoruj, jestli se ti po něm něco změní :-)))))))

U mě to začalo až v 8 TT nevolnostma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.09 10:41

Ahoj,
u mě to začalo v 6tt nevolnostma, snad to nebude trvat moc dlouho,jsem v 10tt, tak nad do konce 3.měsíce :-)
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
26.5.09 10:44

Každé tělo je jiné. Já měla první příznaky (kromě vynechané MS) až kolem osmého týdne, některé holky to poznaly už po pár dnech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
26.5.09 10:51

Ja mela tuseni od 3tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
26.5.09 11:35

Mě bolely bradavky už zkutečně asi tak týden po OVU, ale nic jinýho mi nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
26.5.09 11:53

Ahoj, u mě až kolem 7 týdne nevpolnosti, bolení prsou, píchání v podbřišku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
26.5.09 12:22
Pudloslava píše:
Rézka :-))) hele nech si nekdy píchnout pregnyl a pak se pozoruj, jestli se ti po něm něco změní :-)))))))

…proč? 8O co je pregnyl? jsem nevzdělaná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
26.5.09 16:55

Mně při prvním těhu bylo zle už hodinu po. Já vím, že to nemohl být příznak, ale bolelo mě břicho a pomohla až sprcha (asi ve dvě ráno). Pak mi bylo dva týdny tak nějak nevolno, mohla jsem jíst jen bílé jogurty. Proto jsem si udělala těhu test už 4 dny před MS a byly tam krásné // (a vím přesně, kdy bylo tulení i ovulace). Od té doby ale mi už nic nebylo, žádné nevolnosti, chutě, pachy.. Zato při druhém (bohužel neúspěšném) těhu mi bylo zle naopak hned po objevení // až do konce 13.tt, kdy bylo zjištěno, že těhotenství zamlklo. Teď se snažíme první měsíc znovu, hodinu po mi špatně nebylo :) ale přesto doufám, že to bude jako poprvé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
26.5.09 17:59

Takovej podivnej těžko definovatelnej pocit+nepříjemný pocit při smažení cibule jsem měla 10 dní po OVU… To jsem si poprvé pomyslela, jestli nejsem těhu… Pozit. test jsem měla o dost později......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
26.5.09 20:56

ahoj holky tak ja mela u druheho mimi priznaky taky az kolem tretiho mesice a to nevolnost a bolest prsou jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
26.5.09 21:18

Teď u třetínka jsem měla divnej pocit asi 2dny před MS, ale testovala jsem až 5 dní po MS.
Jinak u HOnzíka jsme byla tak psychicky nabuzená, že jsem měla těhu příznaky po každé souloži :wink: a u Toma jsme to taky už tušila tak 2dny před MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
27.5.09 21:54

Ahoj holky tak já měla příznaky kolem 5 týdne a to bolest prsou a takový divný pocit. Pak jsem si udělala test a //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí