Kam na krev v ČB

8
20.5.09 17:16

Kam na krev v ČB

Ahoj holky,

chtěla bych si dojít na krev abych věděla jestli jsem, nebo nejsem těhu. Prosím Vás kde přesně v Českých Budějovicích ta krevní laboratoř je? Bydlím kus od ČB a moc to tam neznám. Stačí tam ráno přijít, nebo se musím objednat?
Děkuju předem za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5732
20.5.09 17:57

Ahoj.Krevní laboratoř je přímo v nemocnici…Nebylo by pro tebe lepší si zajít ke svýmu gynekologovi aby tě vyšetřil a odebrali ti krev tam?Mám strach,že by se tě zeptali proč sis nezašla na gyndu a jdeš sem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
20.5.09 18:35

BERULINKO - na krev můžeš jako samoplátce po LABOMY je naproti rádiu Faktor nebo na nádraží na železniční poliklinice :D odběr stojí cca. 220 Kč a výsledky máš hned do 2 hodin. Jo a musíš dorazit do 9,30 ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.5.09 19:55

Ahoj, děkuju moc. Zkusím to tam u Faktoru. Chci jít tam, páč můj gyndař testy z krve na potvrzení těhu nedělá, musela bych počkat až to bude vidět na uzt. Krevní testy dělají prý jen v případě podezření na mimoděložní těhu.
Tak děkuju moc, snad to dopadne pro mě dobře. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
22.5.09 18:36

Ahoj, můžeš jít i na polikliniku sever, mají tam cenník, vím, že to dělají, neb tam pracuje moje tchýňka :wink: . A já chodím na krev zá:,–(ně k ní, protože to umí dobře. Ale ymslím, že můžeš jít kamkoliv, že za peníze to udělají všude. A tobě jde o HCG, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
27.5.13 10:04

Já se chci taky zeptat vás zkušenějších. Chtěla bych mít jistotu že nejsem těhotná tkže se chystám ne krev jenže jednalo by se cca o 11-12tt.Bude ještě hcg v krvi? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí