Příznaky ZT

19.1.13 15:06

Příznaky ZT

Ahojky všem, které se bojí stejně jako já… Mám za sebou 1× mimoděložní 1× samovolný potrat 6tt, 1× Zamlklé těhu v 8tt a ted jeden masakr.. trojčata… jedno jsem potratila 21.12. 2012 samovolně, jedno bylo mimoděložní.. (odebráno na silvestra 2012 laparoskopicky) a jedno mám v děloze a snad pořád živé…strašně se bojím. Dr mi řekl, že špinění je ok.. jsem v šestinedělí a žejetodržák, ale mám už oba vejcovody pryč a tim pádem bez šance na další přirozené otěhu. Jaké jste měly příznaky při ZT??? Dnes začínám 12 tt ale miminko jsem od silvestra neviděla. A na kontrolu mám přijít až 6.2. tim, že dr řekl, bud bude žít, nebo ne… ale já to do té doby nějak nemůžu vydržet… :-( prosím poradte, nebo podpořte i ostatní, že se to nějak pozna… děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.1.13 15:16

Je mi líto, co vše máš už za sebou. Snad to tentokrát dopadne dobře. Myslím, že zmlklé těhotenství právě poznat moc není. Proto je zmlklé. Nemusí být špinění ani krvácení. Snad dobrou známkou je, že máš příznaky typu nevolnosti atd. Ale ani to není průkazné, protože embryo by v děloze stále bylo, i když by třeba už nerostlo.. Snad jen proč Tě Dr. pozval při Tvých komplikacích až tak za dlouho? Máš nějaká vyšetření za sebou? Třeba hematologii - trombofilní mutace a antifosfolipidový syndrom. Může to být příčina potrácení.. Držím palce. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
29577
19.1.13 15:22

@Katie Ariel jestli ti mohu poradit- já, coby třetimatka s nervama v háji a to mnohem dříve, než ty, pro ten pocit že nevím COSEDĚJE, jsem prostě sedla jednoho sobotního podvečera do auta a jela do nejbližší porodnice s tím, že mám pocit, že mi vymizely těhotenské příznaky, prostě potřebuji, aby mne zkontrolovali.
Nikdo nic neřekl, dr mne projela uz a potvrdila, že miminko je v pořádku.
Hotovo.
Doporučuji úplně to samé, než se nervovat, raděj vyjed´, po tom, co píšeš, je to logické, nikdo tě nevyhodí, neboj, zkontrolovat tě musí všude, dej pak vědět, co a jak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
19.1.13 15:23

Drzim palce, mas toho za sebou dost. To, ze se miminko prestalo vyvijet jsem pocitila tak, ze mi vymizely tehotenske priznaky. Najednou mi proste nebylo blbe, nevadily mi pachy. Po par dnech prislo krvaceni, takze u me se vlastne jednalo o SP. Ale vzhledem k tydnu, ve kterem jsi, to podle toho nepoznas, to uz ty nevolnosti mizi tak jako tak. Podle me to proste poznat nejde :nevim:. Moc ti preju, at to vyjde.

Berry to pise dobre, to je rozumne, nech se zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
19.1.13 15:27

Já to zažila 2× a řekli mi to na utz. Nic tomu nenasvědčovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
19.1.13 15:33

@teredes mně právě taky vymizely, navíc jsem měla úplně špatné diagnosy, takže nervy zapracovaly… Ale to ujištění, to pro mne tenkrát bylo asi to nejhezčí pohlazení, dnes tu mám už víc než dvouletou cácoru :srdce: Nervičky dělají moc, v tomhle případě se nedivim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
19.1.13 15:55

Jela bych do nejblizsi nemocnice, ze se nejak necitim a aby me vysetrili. preji mnoho stesti a krasne, zdrave miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.13 16:11

děkuji všem

Tak jsem volala doktorovi z Caru a mám přijít v úterý a zkontrolujeme mimíska. V nemocnici už jsem byla a utz mi neudělali, řekli, že špinit po tom všem můžu a nevolnosti, které vymizeli? Prý ok…už mám za sebou nejhorší období a hcg bylo moooc vysoké při trojčátkách(149000) a to kleslo, proto je mi už ok. :nevim: uvidim v úterý, ale fakt mám strach. I prsa už nejsou tak citlivá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.1.13 19:30

Ahoj, mam 14dni po zt, priznaky, vytok, potom spineni ke konci i krvaceni, odezneli mi priznaky, zhorsila se mi plet a hlavne me dost bolelo v krizi a strilelo to az do nohou…to jsem nebrala vazne, ale holt to bylo od toho…drzim ti moc pesti, at se mrnousek udrzi, ver mu :hug: jestli to nevydrzis, coz se ti nedivim, tak si zajed na pohotovost na utz, sice das 90kc, ale budes vedet, ze je vse v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
20.1.13 21:34
@berry4 píše:
@Katie Ariel jestli ti mohu poradit- já, coby třetimatka s nervama v háji a to mnohem dříve, než ty, pro ten pocit že nevím COSEDĚJE, jsem prostě sedla jednoho sobotního podvečera do auta a jela do nejbližší porodnice s tím, že mám pocit, že mi vymizely těhotenské příznaky, prostě potřebuji, aby mne zkontrolovali.
Nikdo nic neřekl, dr mne projela uz a potvrdila, že miminko je v pořádku.
Hotovo.
Doporučuji úplně to samé, než se nervovat, raděj vyjed´, po tom, co píšeš, je to logické, nikdo tě nevyhodí, neboj, zkontrolovat tě musí všude, dej pak vědět, co a jak :hug:

Absolutně souhlasím. Já jsem ve 12tt a jednou jsem trošku špinila a za týden trochu krvácela, tak jsem plašila a jela do nemocnice. Po každé mě vzali na ultrazvuk a řekli, že jsem fajn. Vážně nečekej tak dlouho, jeď do nemocnice s čímkoliv, třeba s návrhem výše, nebo že jsi špinila, nikdy Tě nevyhodí a VŽDY Ti udělají ultrazvuk (sice za 90Kč, ale za to to stojí)… jdi do toho, pro svůj klid… držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty