Pro mamky kutilky :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
142
6.6.12 12:20

Pro mamky kutilky-odkaz :)

http://www.duitang.com/…B6%E5%B1%85/?…

Přidávám odkaz, sice asi nebudete rozumět ani slovo, ale pro inspiraci výborný!
A u některých návodů je to krásně nafocené, takže komentář ani není třeba. :palec:
Snad se někomu bude hodit. :kytka:

Jinak se chci zeptat, co doma tvoříte vy?
Hodně maminek např. háčkuje, ale na to já jsem levá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6882
6.6.12 12:28

moje oblíbené stránky, chodím tam na kukačku :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
6.6.12 12:33

Krásné stránky :potlesk: , a fakt tam nerozumím ani ťuk :mrgreen:

Co tvořím? Jestli se tomu tak dá říct, tak v rámci zachování zdravého rozumu na MD jsem začala péct dorty, které pak potahuju a zdobím falešným marcipánem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
6.6.12 12:37

Díky za odkaz! Jsou tam fakt krásné věci :palec: Já teď právě pátrám na netu,jak „zrenovovat“ starší nábytek -myslím, takové skříňky,peřiňáky,police..
všude jsou návody,jak si obnovit dřevěnné kusy,ale já mám na mysli spíš takovou tu „podýhovanou“ klasiku,nebo co :nevim: Za pár dní se stěhujeme,tak chci holkám „vyrobit“ krásný pokojík,na nové věci bohužel nemáme, takže musím něco skoulet s tou naší starou hrůzou (= každý kus jiný :mrgreen: ).
Chtěla bych to buď polepit /samol.tapety…/, nebo natřít…ev. + decoupage…
Tak uvítám každý nápad :palec: /hlavně co nejlevnější :mrgreen::mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
6.6.12 12:38

Tak já přidávám odkaz tu http://www.netvytvarka.estranky.cz/fotoalbum/ a asi každej zná www.brydova.cz

Jinak já se o háčkování pokusila, zatím teda nic moc úspěchy ale nevzdám se. Jinak maluju na hedvábí a pokouším se o vitráže technikou Tiffany. No a pak tak nějak od všeho trochu,decoupage,šití, výtvory z papíru a mám v plánu pokusit se uplést košík z papíru-ale až bude trochu víc času. (tak snad se dočkám :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
6.6.12 12:51

@Uju …taky fajn odkazy :palec: Hned jsem si je uložila…pro inspiraci ;) Jen toho času by to chtělo víc,no… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
6.6.12 12:52

vyšívám, pletu, dělám různé dekorace, odlévám do silikonových forem, na Vánoce dělám staročeské vytlačované perníky, vizovické ozdoby..no je toho plno mám ráda venkovské bydlení a přírodní věci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
6.6.12 13:02

Tak já pletu, háčkuju, šiju hlavně teda na holky. Na mně už mně to nebaví, protože to jde pomalu :lol: . A na holky se mi to pořád vyplatí, hlavně na Elu, protože používám starší vyřazený oblečení, takže ušetřím, má originální oblečení a ještě si uklidím ve skříních :pankac: . A když mi zbyde čas, tak miluju korálky :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
6.6.12 13:06
@consi píše:
vyšívám, pletu, dělám různé dekorace, odlévám do silikonových forem, na Vánoce dělám staročeské vytlačované perníky, vizovické ozdoby..no je toho plno mám ráda venkovské bydlení a přírodní věci :)

Je vizovické ozdoby to je to slané těsto????
Já se o to pokoušela vše bylo super, ale jak jsem to dala sušit do trouby tak se to pak drolilo :pocitac: :pocitac: :pocitac: Mohu se zeptat jak to pečeš a sušíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
6.6.12 13:10

@Uju dělám podle tohoto návodu, suším na kamnech a pak v troubě:)
 http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
6.6.12 13:14

@consi děkuju moc. O víkendu to prubnu-tatínek bude hlídat mlaší a já se starší tvořit :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
6.6.12 13:17

@Uju není zač :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
6.6.12 13:17

Tak já jsem na rukodělné činnosti vesměs levá, nebo přesněji jsem levá na to, v čem nevidím využití. Moc mne neberou dekorativní dečky, ubrusy a podobné věci (to je doména tchyně, akorát když pak má malou u sebe, tak jí hodinu zabere než to všecko schová :mrgreen: ), na háčkování sice mám materiály, ale nemám čas, takže já jsem naposledy sestavovala sedačku, brousila a mořila dětskou židličku a podobně, toť vrchol mého tvoření.
Ráda peču a vařím, Vánoce jsou moje, to dělám perníky, karamelky, úly… No a pak ještě jsem schopna vyspravit si své krojové součásti, i když u toho nadávám jako dlaždič

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
6.6.12 13:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat