Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vždycky když koupím příteli nějaký dárek, ať už k narozeninám či svátku, tak se netrefim.. tím myslím, že jsou pro něj ty dárky asi nepraktický.. tričko mu bylo moc velký a hrnků má dost atd. atd. :/ tak mi poraďte do třeba kupujete vy, aby to bylo praktický a né nijak drahý, ráda uvítám nápady ![]()
Klobásy, sladkosti, víno, sýry, oříšky… prostě mňamky. Tím ho nikdy neurazím. ![]()
Tak my se většinou domluvíme, co by kdo chtěl. Ale dobrá trefa byl radiobudík s projekcí času na stěnu - Hyundai za asi 500kč ![]()
Pak auto na dálkový ovládání, ale to už bylo dražší.
Uvař pořádnou svíčkovou s domácím knedlíkem, otevři lahev bílého, ať mu slehne, pak na sebe hoď sexy prádlo a zbytek nech na něm ![]()
@Bavi píše:
Upeč mu dort
to už jsem udělala, s tim byl spokojený ![]()
U nás si většinou řekne, co chce, ale jídlem a sexem neurazíš nikdy ![]()
Já jsem s manželem 11let vč. chození a nejčastěji dostal, protože si o ně řekl, trenýrky:-), dostal je letos na vánoce, valentýna a chtěl je i na svátek ![]()
@Kakika píše:
U nás si většinou řekne, co chce, ale jídlem a sexem neurazíš nikdy
Jizda v porsche, vrtulnik na dalkove ovladani, hodinky, skola smyku, kurz sushi, nugaty, termohrnek, kavovar ![]()
Co nějaký zážitek?
Můj přítel se vždycky chlubí, že nejdříve jsem ho chtěla nechat zabít v zorbu - ani na 3 pokusy se mi to nepovedlo a pak jsem ho chtěla nechat umrznout - Kryoterapie… no jo, pořád jsem se ho nezbavila
![]()
@berunka007 píše:
Jizda v porsche, vrtulnik na dalkove ovladani, hodinky, skola smyku, kurz sushi, nugaty, termohrnek, kavovar
nejsem milionář ![]()
No nejhorší je, že když se ho zeptám, co by chtěl, tak mi řekne, že bych to měla vypozorovat, za tu dobu, když třeba o něčem mluví a tak
on mi dycky koupí dárek, kterej je super a já to dycky po ![]()
@teriiiy tak spíše řekni, kolik do toho chceš investovat - a co nějaký vtipný dárek, golf na záchod aj?