Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Čauky, potřebuji radu. Máte některá zkušenost s probiotiky od LR? LIFETAKT Pro 12 Kapsle. Trpím častými průjmy, tak jsem si je zkusila objednat. Všechny vyšetření v pořádku. Děkuji za rady a recenze
![]()
No kdyz je mas objednane, tak uz ses rozhodla je brat, tak uz jsou ti zkusenosti ostatnich k nicemu ![]()
@Dendiss píše:
No kdyz je mas objednane, tak uz ses rozhodla je brat, tak uz jsou ti zkusenosti ostatnich k nicemu
A ty s nimi máš nějaké zkušenosti? Že jsi se rozhodla pod mou otázku napsat? ![]()
Na trhu jsou kvalitnejsi za lepsi cenu, takze ne, nemam
Ale na druhou stranu jsou o dost lepsi nez vetsina co koupis treba v lekarne…
Tak za me nejlepsi asi Smidge. Ano, pocatecni investice je hodne vysoka, ale vydrzi opravdu dlouho. Takze kdyz si propocitas, ze jine bys kupovala kazdy mesic a tyhle jsou na rok, tak to tak hrozne zase neni. Tady si za kvalitu rada priplatim.
@Terka92, prosím, jak jsi byla spokojená? Chtěla bych nějaká probiotika pro dceru kvůli akné. Ale připadá mi to tak troch jako Herbalife…
( má mastičku od lékaře, chodí pravidelně na čištění pleti ke kosmetičce, ale chtěla bych to podpořit i vnitřně). Děkuji…
@MarieP píše: Více
Akné může mít asi tak 100 důvodů, nevím, proč zrovna probiotika by to měly řešit. Pokud má hormonální akné, tak jí probiotika nijak nepomůžou a preventivně nemají žádný smysl.
@hopsahejsa, mám koupená probiotika v lékárně… Chodí k lékaři. Vím, že akné může mít 1000 důvodů. Netušíš co máme za sebou, ale soudíš…a k tématu nic ![]()