Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já takhle cítím žlučník. Tak se ti toho sešlo možná víc najednou.
Játra, žlučník, ale žlučník pobolívá i ze předu pod žebry. Žlučník a játra jsou taková tupá přicházející a odcházející bolest, nebolí to úplně pořád, ale v takových „cyklech“ Alespoň u mě to tak bylo. Ten průjem by spíše naznačoval na žlučník.
No u mě je to spíš takový tlak nepříjemný jako by mi tam něco vadilo strašně divné nepříjemné omezuje mě to v pohybu
@Anonymní píše:
No u mě je to spíš takový tlak nepříjemný jako by mi tam něco vadilo strašně divné nepříjemné omezuje mě to v pohybu
Nicméně si myslím, že lékař by měl umět určit diagnózu. Co vám řekl?
@LadaSva no pravé ze nic dal mi antibiotika léky proti bolesti a poslal mě na krev a moc ale čekat než ty antibiotika dopapam a pak až to je dlouho a dost se bojím, těším se do práce a doma to nedávám
@Anonymní píše:
To mám čas od času taky, ale já mám na té straně ledvinové kameny, nevím jestli můžou být takto „cítit“, žlučník mám podle CT úplně čistý, jiné problémy nemám. Taky bych ráda věděla jestli to je tím.
@Anonymní píše:
@mapu a jak to lékaři u vás řešili?
No, je třeba sono břicha. On těm zlucnik je takový zaludny, mne třeba bolí vpravo vzadu teď, ale původně jsem řešila bolest vlevo okolo pupku a prujem. Teď mám léky, kontrola za 14dni a zřejmě půjde ven, mám tam kameny. Pokud atb nezaberou určitě zpět k dr a chtít vysetreni na gastro.
Plus tedy můžeš mít i v ledvinách kamínky, písek, tak taky zkontrolovat přes ultrazvuk.
Doufám ze se to co nejdříve zjisti a snad nebude třeba nějaký zásah, jsem docela posranek na tyhle věci
Ahoj
prosím anonym
Cca před 14 dny, mě začala bolet práva strana pod žebry vzadu, takový divný tlak jako by mě tam něco tlačilo do toho horečky celý týden kašel průjem atd.. doktor mi předepsal antibiotika Biseptol beru cca víc než týden připadá mi ze vůbec nezabírají problém stále je, dělal mi test na ledviny výsledek 6,9, na krev a moč prý mužů až po dobraní antibiotik, do toho my přišli produsky, opožděna menstruace, nevím zda to muže být něco jiného než ledvina, mate někdo zkušenosti? Dost plasim a do odběrů je ještě daleko.