Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mně tedy ne… ale já mám hodnoty stabilní takových 10, 15 let.
Mě se nevyléčila, ale stabilizovala. Doktor mi po čase snížil léky, já jsem si je na zkoušku snížila ještě víc a doktor je spokojený už řadu let. Otázkou je, jak by to dopadlo, kdybych je vysadila. Doktora jsem se ptala a ten byl rozhodně proti.
Neradovala bych se, ono ted jsi zaplavená hormonama u štítky trvá než se někam něco pohne takže bych moc nejuchala
@ka2ka píše:
Neradovala bych se, ono ted jsi zaplavená hormonama u štítky trvá než se někam něco pohne takže bych moc nejuchala
Právě si taky říkám, ale je to už rok
. Ale je pravda, že pořád kojím, takže hormony jedou.
Ja jsem teď bez léků už asi půl roku…měla jsem sníženou funkci…brala jsem léky před těhotenstvím, pri těhotenství navýšení, po tehotenstvich snizeno jako dříve a pak cca po 3 letech vysazení… nevím jak je to možné…dr říkala že to budu brát celý život a teď změna… ale pořád me sleduje a prý ok… taky jsem z toho byla nesva
potřebuji prý ale brát jód, měla jsem asi horší výsledek
Pomalu 10 let se už léčím s nedostatečností, pořád na lécích. Po druhém porodu jsem začala trochu víc hubnout, což byl obecně u mě dříve problém. Než se na tu štítku přišlo, tak jsem doslova puchla ze vzduchu. A teď k věci. Po druhém porodu se mi štítka tak nastartovala, že jsem musela mít snížené léky. Pak ještě raz snížené na 25 mikrog a teď mi přišli nové výsledky a prý úplně vysadit. Máte někdo takovou zkušenost? Normálně se po těch letech trochu bojím
.
Po prvním porodu jsem taky měla takovou fázi, že štítka byla lepší a pak se zase zhoršila. Tak jestli má radost není předčasná? „Vyléčila“ se vám někomu štítka?