Vyléčená nedostatečnost štítné žlázy?

Anonymní
26.9.23 10:08

Vyléčená nedostatečnost štítné žlázy?

Pomalu 10 let se už léčím s nedostatečností, pořád na lécích. Po druhém porodu jsem začala trochu víc hubnout, což byl obecně u mě dříve problém. Než se na tu štítku přišlo, tak jsem doslova puchla ze vzduchu. A teď k věci. Po druhém porodu se mi štítka tak nastartovala, že jsem musela mít snížené léky. Pak ještě raz snížené na 25 mikrog a teď mi přišli nové výsledky a prý úplně vysadit. Máte někdo takovou zkušenost? Normálně se po těch letech trochu bojím :D.
Po prvním porodu jsem taky měla takovou fázi, že štítka byla lepší a pak se zase zhoršila. Tak jestli má radost není předčasná? „Vyléčila“ se vám někomu štítka?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3094
26.9.23 10:20

Mně tedy ne… ale já mám hodnoty stabilní takových 10, 15 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
26.9.23 10:49

Mě se nevyléčila, ale stabilizovala. Doktor mi po čase snížil léky, já jsem si je na zkoušku snížila ještě víc a doktor je spokojený už řadu let. Otázkou je, jak by to dopadlo, kdybych je vysadila. Doktora jsem se ptala a ten byl rozhodně proti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27711
26.9.23 11:46

Neradovala bych se, ono ted jsi zaplavená hormonama u štítky trvá než se někam něco pohne takže bych moc nejuchala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.23 11:50
@ka2ka píše:
Neradovala bych se, ono ted jsi zaplavená hormonama u štítky trvá než se někam něco pohne takže bych moc nejuchala

Právě si taky říkám, ale je to už rok :nevim:. Ale je pravda, že pořád kojím, takže hormony jedou.

• Citovat
  • Upravit
1403
26.9.23 16:56

Ja jsem teď bez léků už asi půl roku…měla jsem sníženou funkci…brala jsem léky před těhotenstvím, pri těhotenství navýšení, po tehotenstvich snizeno jako dříve a pak cca po 3 letech vysazení… nevím jak je to možné…dr říkala že to budu brát celý život a teď změna… ale pořád me sleduje a prý ok… taky jsem z toho byla nesva ;) potřebuji prý ale brát jód, měla jsem asi horší výsledek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27711
26.9.23 17:46

@alialiali jod povzbuzuje štítnou k činnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie