Bolest žaludku - křeče

Karolnovak
25.9.23 12:01

Bolest žaludku - křeče

Ahooj, poslední týden mě bolí žaludek, jsou to takový křeče, většinou to bolí hlavně když stojím nebo chodím
Poslední dobou jsem jedla hrozný prasečinky (sladky, slaný, hodně kořeněný jídla) Žádné zvrácení, průjem nic, pouze jen ten žaludek
Myslíte že by to mohl být jen podrážděný žaludek? Do česka se dostanu až za měsíc
Kdybyste měli nějaký rady co na to budu moc ráda :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1402
25.9.23 12:57

Takhle mi začal žlučník, žaludek bolí třeba když se tam sekne kamínek. Pár kamínků mi vyndali, teď mám zlucnikovou dietu a jdu na operaci :mrgreen: ale pokud jsi jedla praseciny, zkus teď jist lehká jídla a uvidíš. Hlavně pít spíš jen vodu, hodně dělají i bublinky a slazeny nápoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karolnovak
25.9.23 13:40

@xxprincesscz jee to jste me ted docela vydesila :zed: Jaky jste mela priznaky dalsi pokud se mohu zeptat? Ja si cetla ze to boli u jater na pravo, me to spis boli primo uprostred jak konci hrudní koš :think: kazdopadne at vam operace dobre dopadne :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1402
25.9.23 13:52
@Karolnovak píše:
@xxprincesscz jee to jste me ted docela vydesila :zed: Jaky jste mela priznaky dalsi pokud se mohu zeptat? Ja si cetla ze to boli u jater na pravo, me to spis boli primo uprostred jak konci hrudní koš :think: kazdopadne at vam operace dobre dopadne :srdce:

No začalo to žaludkem, ani to nemuselo být po jídle, potom bolest mezi lopatkami a pak jsem dostala velký zachvat. To mě bolelo hodně pod hrudnim košem, a šlo to pravou stranou až právě k lopatkam, ale to je bolest že brečíš :mrgreen:. Byla jsem těhotná a jela jsem raději do nemocnice, tam mi zjistili ty kameny. Po porodu další záchvaty, tak mi zatím vybrali jen nějaký ty kamínky a pak ta operace no. Určitě bych byla opatrná na výběr jídel, dokud nenavstivis doktora. Můžeš mít i zánět žaludku, to měl můj muž i máma a museli mít dietu a léky.
Jinak děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast