Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dceru teď svědili u rýmy. V lékarně mi poradila jen špulkou do uší namočenou v alpě. Mě svědilo včera a zkusila jsem a pomohlo.
@KKK85 já už to mám právě asi rok, dřív jsem dostala kapky a chvíli byl klid, taky si říkám, jestli to není alergie, ale zkusím ještě orl.. mě doporučil vymazávat olejem ale stejně žádná změna :-/ už z toho šílím
@Anonymní píše:
@KKK85 já už to mám právě asi rok, dřív jsem dostala kapky a chvíli byl klid, taky si říkám, jestli to není alergie, ale zkusím ještě orl.. mě doporučil vymazávat olejem ale stejně žádná změna :-/ už z toho šílím
já to mívám ještě po snězení lískových oříšku, nebo i nějakého ovoce… meruňky, nektarinky…začne to od krku a jde až do uší…ale zasae jak je to pořád, tak je to divné
@KKK85 právě, proto říkám, jestli to není nějaká alergie, ale fakt nevím no :/ zkusím ještě tu alpu, orl
jinak fakt nevím
Ahoj, neměl někdo podobný problém? Často mě svědí uši. byla jsem už asi 2× na ORL, jednou jsem měla zánět, podruhé už nic..ale od té doby mě pořád svědí uši.. :-/ Už je to dost otravné. Díky za radu