Problém na pracovišti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
27.11.16 16:45

Asi bych měla ještě napsat, že do této firmy jsem nastupovala před 16 roky a příjmal mě majitel.Za tu dobu se firma rozrostla. Vedoucí je pořád stejný akorát mu sebrali nějaké povinnosti a zaměstnance pod sebou (z 50 lidí na 4)
A pan ředitel ten se vypracoval z dělníka, je tam cca 10 let. Ale problémy vůči mne začali před cca 4 roky. Můj názor je, že se mě jen potřebují zbavit a hledají příčinu- jako že mají náhradu???A čekají až tím prásknu já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.11.16 16:49

To by jste asi museli vidět provoz kde to je já to dělám každý den, ale je tam hodně prachu a je to mezi dílnama kde jsou pořát otevřené dveře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
27.11.16 16:50

@hana60 proc resis kdy a jak se sef vypracoval? Ty mas pracovni povinnosti a bud je plnis nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
10
27.11.16 16:56

Já je dle mého názoru plním, jen jsem chtěla přiblížit jak to je s mým vedením, a to že se vypracoval mu taky nezávidím. Asi jsem jen pro vás blbá uklízečka tak dík za názor a podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101591
27.11.16 16:57
@hana60 píše:
A pan ředitel ten se vypracoval z dělníka, je tam cca 10 let. Ale problémy vůči mne začali před cca 4 roky. Můj názor je, že se mě jen potřebují zbavit a hledají příčinu- jako že mají náhradu???A čekají až tím prásknu já.

Promiň, ale nikdo fakt nebude 4 roky čekat na to, až s tím uklízačka práskne a žádná náhrada taky nebude 4 roky čekat na takové místo.
A jestli to spíš nebude tak, že se vedoucí snaží udržet nějaký standard úklidu, tak to pravidelně kontroluje a upomíná :think: kdyby se tě chtěli zbavit, tak to místo už dávno zrušili a toho koho dle tebe mají si najali přes úklidovou firmu a nemohla bys na to říct ani půl slova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
27.11.16 17:06
@hana60 píše:
Já je dle mého názoru plním, jen jsem chtěla přiblížit jak to je s mým vedením, a to že se vypracoval mu taky nezávidím. Asi jsem jen pro vás blbá uklízečka tak dík za názor a podporu

Proc blba uklizecka. Skoro kazdy ma nadrizeneho ktery hodnoti a kontroluje jeho praci. A po kazdem se ceka minimalne 100%

• Citovat
  • Upravit
101591
27.11.16 17:16

@Taao Tak ta uklízečka je tam snad od toho, aby to uklidila, ne? A ne aby po ní zůstávaly kila prachu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.11.16 17:19

@Taciras děkuji za vaší podporu pokusím to ještě vydržet já vím, že mám z něj pocuchané nervy protože v noci se budím a přemýšlím co si na mě zítra vymyslí.
Zkusila jsem si zde vylít srdíčko a vidím, že mě né všichni pochopili vy asi jo. Moc děkuju trochu mi to pomohlo. Uvidím teď jsem na neschopence až budu zdravá třeba mě aspoň do konce roku nechá na pokoji. A když né tak nevím dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
27.11.16 17:20
@hana60 píše:
Hm takže sem podle vás já ta potrefená husa co nejvíc křičí, i když to opravdu zkouší tím bílým papírem?

Takhle se to s uklizečkami dělá, když se jich chce někdo zbavit. Když chce uklizečce někdo něco vytknout, tak jí to řekne a třeba i dá písemně a uklizečka (i každý jiný zaměstnanec) většinou pochopí a pokud o práci stojí, tak dodržuje pokyny nadřízeného. V některých provozech se nedá tak uklidit, aby tam za dvacet minut prach nebyl. Měla jsem zaměstnavatele u silnice a kdyby se uklizečka rozkrájela, tak tam do dvaceti minut prach byl. Tipuju, že má někoho, pro koho by tu práci chtěl. A pak tam ten prach klidně může být. U nás se jedna uklizečka nelíbila, že byla spojena s minulým vedením a tímhle způsobem ji k odchodu donutili. A další uklizečka (matka jedné úřednice) uklízí zrovna tak. To už nikomu nevadí. Kdo chce psa být, vždycky si hůl najde. :think:

• Citovat
  • Upravit
101591
27.11.16 17:28

@Taao Ano, to souhlasím a ty horší by měl člověk prudit, aby uklízeli na stejné úrovni jako ty lepší, není důvod proč by na stejné pozici (a určitě i za stejné peníze) měly úklid flákat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101591
27.11.16 18:26
@Anonymní píše:
Raději anonym. :D Sefova dělá to, že různé papírky nechává pod předměty a pak si kontroluje, jestli jsme to uklidili, ale nejsme uklízečky, ale to je jedno.

My to děláme v práci taky, jen s tím rozdílem, že papírek či drobky házíme na podlahu, neb uklízečka tvrdí, jak pravidelně luxuje všechny kanceláře (ano, u ředitele vyluxováno je) a já, která mám kancl jako poslední v chodbě nemám ani vynesený koš, natož aby ke mě došla s luxem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
27.11.16 18:37

U nás ve firmě se vyměnilo snad pět uklízeček, než ta poslední konečně začala pořádně uklízet (nemyslím třikrát denně šudlat prach z každé klávesnice, myslím tím aspoň vynést koš, vysát a přetřít záchody). A nikdo s tou výměnou nedělal vofuky, že by čekal čtyři roky než to uklízečce dojde samotný, prostě zaměstnanci si opakovaně stěžovali, následovala domluva, když se nic nezměnilo - nazdar, další. Takže si fakt nemyslím, že by se zakladatelku snažil někdo vyštípat, to by ti řekli rovnou, ať se sbalíš. Spíš to jen moc řešíš, je normální, že vedoucí chce mít ve firmě čisto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.12.16 16:25

Tak už chodím po nemocenské do práce a píšu jak jsem slíbila.(Pokud to ještě někoho zajímá.)
Zatím je vše ok, uvidíme jak jim to dlouho vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
6.12.16 17:50

@hana60 Tak ať jim to vydrží dlouho a máte v práci klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.16 18:07
@hana60 píše:
Tak už chodím po nemocenské do práce a píšu jak jsem slíbila.(Pokud to ještě někoho zajímá.)
Zatím je vše ok, uvidíme jak jim to dlouho vydrží.

Jsem to procetla a drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat