Antibiotika - kvasinková infekce?

Anonymní
27.2.23 09:50

problém, nějaké rady ?:(

Ahoj holky, potrebuju pomoct, zacla jsem asi pred 4 dny brat antibiotika, a od te doby posledni 2 dny pocituju svedeni a citlivost tam dole.. na klitorisu :oops:, podivala jsem se, myslim to tak ze jsem odhrnula tu “kuzicku” a videla jsem tam bile fleky a nacervenale flíčky, nevite co to muze byt? kvasinkova infekce? hygieni dodrzuju az moc, spim jen s pritelem, muze to byt z antibitotik? budu si kupovat krem CLOTRIMAZOL, myslite si ze to pomuze?😕 a kam presne si to mam natirat? pod tu kuzicku? budu rada za jakoukoliv radu a jestli se vam to take stalo, mam svedeni v te oblasti a boli to jen jak se toho dotknu, mam tam proste takovou hmotu, a prijde mi ze to mam natekle, budu rada za jakekoliv rady, jsem zoufala :(.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80079
27.2.23 10:01
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potrebuju pomoct, zacla jsem asi pred 4 dny brat antibiotika, a od te doby posledni 2 dny pocituju svedeni a citlivost tam dole.. na klitorisu :oops:, podivala jsem se, myslim to tak ze jsem odhrnula tu “kuzicku” a videla jsem tam bile fleky a nacervenale flíčky, nevite co to muze byt? kvasinkova infekce? hygieni dodrzuju az moc, spim jen s pritelem, muze to byt z antibitotik? budu si kupovat krem CLOTRIMAZOL, myslite si ze to pomuze?😕 a kam presne si to mam natirat? pod tu kuzicku? budu rada za jakoukoliv radu a jestli se vam to take stalo, mam svedeni v te oblasti a boli to jen jak se toho dotknu, mam tam proste takovou hmotu, a prijde mi ze to mam natekle, budu rada za jakekoliv rady, jsem zoufala :(.

může to být z antibiotik,
to že hygienu dodržuješ až moc - to není dobré, to právě kvasinky podporuje,
naše gynekoložka tvrdí, že mýt intimní partie se má pouze horkou vodou, žádná chemie,
zkus ten clotrimazol - no prostě to pomaž celé i s okolím, nic neodhrnuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.23 10:05

@stinga takze tumam potrit tu kuzicku co schovava klitoris?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.23 10:05

@stinga takze mam potrit tu kuzicku co schovava klitoris?

• Citovat
  • Upravit
80079
27.2.23 10:19
@Anonymní píše:
@stinga takze mam potrit tu kuzicku co schovava klitoris?

ano určitě, tak pokud to není bolestivé, můžeš i pod tu kůžičku,
když to tak do 3 dnů nepomůže, tak na gyndu,
a vždycky, když budeš brát atb, tak si zároveň kup probiotika v lékárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém