Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Pri poloze na konicka je mi to uz delsi dobu neprijemne protoze citim jako by mi Partner vrazel jakoby do neceho, tezko popsat, jako by tam byla stena, nejaky zadrhel. Je to jen v urcite pozici. Vite co by to mohlo byt? Mam to uz delsi dobu ale nejak me nenapadlo se na to zeptat zenskeho, priste to urcite zminim. Neboli to, jen to je takove neprijemne. Urcite je to hloubeji a na strane k brichu..ma to taky nekdo? Muze to byt i neco nebezpecneho? Dekuji za odpovedi ![]()
Nemyslíš děložní čípek?… Při hlubším průniku nebo při větší obdařenosti partnera ti do něj vráží a může to bolet.
@Lulina999 píše:
Nemyslíš děložní čípek?… Při hlubším průniku nebo při větší obdařenosti partnera ti do něj vráží a může to bolet.
Myslím, že to bude ono, taky to občas mívám.
@Lulina999 ja nevim, jen jsem to zaregistrovala az pred par mesici asi
muze byt, ze se treba zmenil po porodu? Mame 3 deti…
Ano je běžné, že čípek po porodu klesne. Požádej partnera, aby byl jemnější.
@MartinaIrena ok ok zajimave 🤔 a myslite, ze to bude ono? Neni cipek jakoby vsude a ne jen vepredu? Tak pri tehle pozici jsem vetsinou aktivni ja, takze dobry, jen jsem si delala trochu starosti co by to mohlo byt. Dekuji ![]()
@MartinaIrena píše:
Ano je běžné, že čípek po porodu klesne. Požádej partnera, aby byl jemnější.
Při poloze na koníčka si to reguluje především žena.
Mohl by to být čípek, ale mohlo by se jednat i o nějaký problém v pochvě, zmínila bych se na gynekologii.
@milami píše:
Mohl by to být čípek, ale mohlo by se jednat i o nějaký problém v pochvě, zmínila bych se na gynekologii.
Urcite se zeptam, jen termin ted nedostanu tak rychle tak jsem se zeptala prvni tady
dekuji
@marcellia píše:
Tak to na kone nedelejte a je po problemu ne?
To je taky moznost
tak kdyz mi je to neprijemne tak se v te pouici jinak naklonim a dobry, spis me zajimalo jestli je to normalni a nebo by mohlo jit treba i o problem ![]()
@milami píše:
Při poloze na koníčka si to reguluje především žena.
To je vlastně pravda ![]()
To je čípek. Jeden z partnerů byl obdařenější a pokud se nekontroloval, tak bohužel dosáhl při jakékoliv poloze. Ale dá se to jednoduše vyřešit tím, že nepůjde tak hluboko ![]()
@marcellia píše:
Tak to na kone nedelejte a je po problemu ne?
No, pokud je to čípek, tak ano, pokud tam něco „vyrostlo“, měla by na gyndu.
Ale podle mě je to čípek.
Nicméně na koníčka si reguluje žena, jak hluboko muze pustí, ne?
Ahoj, novy partner chtel abych sla na nej a ja odmitla s vymluvou, stydim se..a duvod je ze se proste bojim ze ho to bude tlacit, bolet protoze nejsem proste hubena a jsem pomerne mala nevim zda je realne na nem uplne nesedet kdyz mam kratke nohy. Je tu nekdo kdo „chodi“ na partnera s vetsi nadvahou? Nahore jsem byla pred x lety u jineho partnera a mela jsem mene cca o 25kg.. Diky prosim anonym jinak vymazat!