Problém s chozením na záchod

8
27.9.15 16:40

Problém s chozením na záchod

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jste se některá nesetkala s tím, že vám vaše tříleté dítě nechce chodit na „velkou“na záchod. Čůrat chodí normálně, ale na bobek chce pořád plínku. A když mu ji nedám, tak to drží třeba 2-3dny, což taky nechci. Už jsem mu za to slíbila hory doly, ale na záchod ani na nočník bobek neudělá. Jsem z toho docela zoufalá, a nevím jak na něj :)? Jednou u bývalého přítele na velkou na záchod šel, ale jinak je to marná snaha. Předem děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10245
27.9.15 16:42

Jo, známému kluk do asi pěti let chodil na vekou jen s plínkou a do skříně. Pak sám od sebe přestal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
27.9.15 16:52

Taky jsme to zažili. Pořád dokola jsem slibovala za výkon na wc hračku, kterou si vybral, až to nakonec dokázal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8

No on taky běží do pokojíčku do domečku, tam se zavře a jde na velkou. No právě se bojim, aby to takhle nechtěl dělat ještě pár let :)…Nějak to má v hlavičce nastavený tak, že se bojí si sednout na záchod, i když má dětský prkýnko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389

Vlastní zkušenost nemám, ale kamarádky holka měla to samé, pomohl větrák na záchodě, strašně se jí to líbí. Bojovali dlouho(cca1rok) a vyřešila to blbina. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
27.9.15 17:08

Kamarádka to vyřešila tak, že dceři vyrobila „bunkr“, aby měla soukromí. Od té doby v pohodě chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.9.15 17:53

No já jsem mu nabízela, když chodí do toho domečku kakat, kde má soukromí, že mu tam dám nočník a to taky nechce. Mám pocit, jako že je naučenej kakat ve stoje a nechce u toho sedět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.9.15 22:37

2.5 roku...to same

Řešíme ten samý problém. Na malou samostatně na nočník, ven chodíme bez pleny a na velkou si plenu přinese. Jinak nejde. Uz jsem i způsobila parkrat zacpu :( Tlačí chudák ve stoje, opřený
o stůl. Nebo se drží závěsu :? Dle mého je to vypracovany blok.Ale kdy se zrodil…marně pátrám. Dokud mentálně víc nevyspěje nic stim asi moc nenaděláme. Nočník má své místo a když ho přemístím víc do soukromí (stan, za závěs )tak ho jde okamžitě vrátit na své místo… Někdy přemýšlím o psychol. poradně. Ještě mě napadá zkusit to odbourat mimo domov.Taky se nám zadařilo o prázdninách 2× u dědy a to sám od sebe..pak už nikdy.Asi malá odměna od prarodičů 8o :lol:
Také budu ráda za nějaké nápady..jak nad tímto vyzrát :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
28.9.15 08:02

Mame ten samy problem :( je nam 2 roky a dva mesice. Curat chodi normalne i si rekne ale jak prijde na kakani bezi se schovat a na nocnik ani na zachod ji nedostanu :( proste kaka do kalhotek a pak prijde ze udelaka bobik a ze se dela do nocniku :( uz take nevim co sni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
28.9.15 08:14

Ahoj u nás byl problém že si nechtěl na nočník sednout.. časem jsem zjistila že je ochoten nad ním stát. Vždycky zadržoval a když už ( :oops: pardon za popis :oops: ) to z něj div nepadalo tak si stoupl nad nočník.. takhle to bylo přibližně měsíc a kus, pak jsme šli vybrat novou redukci na záchod a od té doby chodí na velký záchod. chce si tam přistavit dřevěnou stoličku na které má nohy a dát novou redukci a dokonce nás začal i vyhánět. Hlavně kolem toho moc nestresujte ať si to nezafixujou jako něco hodně stresujícího. Držím palce ať to přejde jako u nás.. cca 4 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí