Problém s dveřmi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
30.6.16 18:07
@Tom-Jerry píše:
já taky tak a do ložnice určitě plné

já to mám vyřešené že mám z druhé strany dveří v ložnici roletku - tu přes den shrnu a na noc - aby nešlo světlo z předsíně - ji zase zatáhnu – pohoda 8)
prosklené dveře působí odlehčeněji a kdybych přes den nechtěla sluníčko do předsíně tak klidně jdu do plných..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
30.6.16 18:10

@Tom-Jerry takže holky nevadí, že jedny dveře na stěně budou z části prosklené a druhé na stejné stěně plné :), křičel na mě seřval, že nemám vkus :(, at si delám prý, co chci, ale budu bydlet jako u ci. ánů :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
30.6.16 18:12

Úplně v pohodě, proč jak u cikánů, když budou mít stejnou barvu tak to bude úplně bez problémů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
30.6.16 18:12
@tumpach píše:
@Tom-Jerry takže holky nevadí, že jedny dveře na stěně budou z části prosklené a druhé na stejné stěně plné :), křičel na mě seřval, že nemám vkus :(, at si delám prý, co chci, ale budu bydlet jako u ci. ánů :(

já bych v tom problém neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
30.6.16 18:13
@tumpach píše:
Zdravim, chtela bych vědet, zda je to spatně či ne. Do obyváku bych ráda dala prosklené dveře do dvou třetin, ale hned na stejné stejně jsou dveře do ložnice, ale tam bych ráda dala dveře plné, jelikož mi světlo prostě z chodby vadí a nemohu spát :), a z kuchyně do obyváku, bych dala také ráda prosklené dveře, ale jeden člověk mi trvdí, že jsem blbá, a že nemám vkus, že si všude mám dát plné tak, já už nevím, poradíte mi prosím, děkuji všem za odpověď, a omlouvám se, že to nebylo poprvé k přečtení :).Příspěvek upraven 30.06.16 v 17:54

Klidně dej plné i prosklenné, je to běžná kombinace, hlavně aby plnily svůj účel, tedy nerušili světlem díky prosklení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
30.6.16 18:13

Dala bych jedny plné, ať si každý říká co chce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
30.6.16 18:24

Ma ještě jeden problém, pan dotyčný mi tvrdí, že dlažba nemusí být za kuchynskou linkou :zed: :zed:, ale já stojím názorem že dlažba (podlaha) za kuchynskou linkou být musí, i když nepůjde vidět, co si o tom myslíte vy??
@jdu kolem, @vertunka, @vertunka @pannda @Tom-Jerry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
30.6.16 18:28
@tumpach píše:
Ma ještě jeden problém, pan dotyčný mi tvrdí, že dlažba nemusí být za kuchynskou linkou :zed: :zed:, ale já stojím názorem že dlažba (podlaha) za kuchynskou linkou být musí, i když nepůjde vidět, co si o tom myslíte vy??

Jako dlažba na zemi? Ty tam nebudeš vytírat? To bych tedy nechtěla. Já bych jí tam taky chtěla a s těmi dveřmi - pokud to budou dveře ve stejném stylu, tak nevidím problém. Taky máme jedny prosklené - jde tam tudy světlo do chodby a je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
30.6.16 18:33
@tumpach píše:

já bych taky chtěla dlažbu všude a pak na to linku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
30.6.16 18:40

Prosimtě jestli je to řemeslník, tak ho vyhoď. Taky jsem měla takového, nejdřív keců, kolik chci zásuvek, pak udělala zásuvku hned nad sporákem a že prý to neva (musel předělat) a pak že když je zásuvka ve skříni, tak nemusí mít rámeček, no mě omejvali.

Jinak já tohle vyřešila tak, že mám jen úzký pruh skla u kliky přes celou výšku dveří (a pak jsou všude stejné), ale jinak je to tvůj dům, tak si tam dej, co chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
30.6.16 18:45
@tumpach píše:

Pán chce na všem ušetřit… Hele, představa, že dělam místnost v kuchyni a vynechám podlahu na urč. místech.. Katastrofa!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.6.16 18:56
@tumpach píše:

aha a jak vyřeší výšku.. bude mít dlažbu jen před linkou čili bude výš podlaha než linka a bude tam mezi zapadat binec… a navíc pokud si jednou vybereš linku bez soklu - na nožičkách tak to bude vypadat jak? to je nějaký chytrý umělec? co by jako chtěl pod tu linku? :roll: jakože jen beton? TO bude jak u bezdomovců ve „skvotu“ 8o :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
30.6.16 19:01

Najdi si jiného řemeslníka, nám pokládal známý i pod budoucí linkou, akorát si vyměřil kde ta linka bude stát, aby od toho soklu dole byly všechny dlaždice stejně, když máme křivé stěny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
30.6.16 19:19

Tak my teda mame dvere prosklene i plne a vypada to naprosto normalne, ma to tak skoro kazdy u koho jsem byla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
30.6.16 20:35

Já mám třeba všude plné - do pokojíků, ložnice, skladu, koupelen, spíže, předsíně - zevnitř mám ve většině pokojů zrcadlo. A do obýváku jako jediného mám prosklené.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max