Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravim, chtela bych vědet, zda je to spatně či ne. Do obyváku bych ráda dala prosklené dveře do dvou třetin, ale hned na stejné stejně jsou dveře do ložnice, ale tam bych ráda dala dveře plné, jelikož mi světlo prostě z chodby vadí a nemohu spát
, a z kuchyně do obyváku, bych dala také ráda prosklené dveře, ale jeden člověk mi trvdí, že jsem blbá, a že nemám vkus, že si všude mám dát plné tak, já už nevím, poradíte mi prosím, děkuji všem za odpověď, a omlouvám se, že to nebylo poprvé k přečtení
.
Příspěvek upraven 30.06.16 v 17:54
@tumpach píše:
Zdravim, brecim a chtela bych vedet, zda je to spatne ci ne. Do chci proskle(prosklenobyvakuproskleneprosklenichcuplned na stejne jsou dvere a tam chci plne dvere, je to dobré nikoliv, chci vědět vas nazor, diky za odpověď, omlouvám se za gramatiku, píši na mobilu
o gramatické chyby snad ani nejde ale absolutně nechápu o co jde? ![]()
@jdukolem píše:
o gramatické chyby snad ani nejde ale absolutně nechápu o co jde?
kozi jde o nějaké dveře ale víc taky nechápu ![]()
@tumpach píše:
@jdukolem omlouvam se mobil blbne
chápu, to se může stát, ale musíš to napsat znova jestli chceš poradit..
![]()
@Tom-Jerry píše:
kozi jde o nějaké dveře ale víc taky nechápu
to jsem pochopila, ale nevím proč kvůli nim brečí? ![]()
@jdukolem píše:
to jsem pochopila, ale nevím proč kvůli nim brečí?
protože má asi na telefonu T9 a ta si píše co chce ![]()
@Bomer omlouvám se mobil, nějak blbne, asi si chce dneska odpočinout
@Tom-Jerry jj a ještě to přeskokuje, vyhodím ho brzy do koše ![]()
@tumpach píše:
@Tom-Jerry jj a ještě to přeskokuje, vyhodím ho brzy do koše
já jí vůbec nepožívám, bych psala asi podobně jak ty
ale chlap jinak než v T9 nepíše a všechno v pohodě, nechápu jak to dokáže
![]()
Tak jak holky byste vyřešily problém s dveřmi, když už jsme dořešily řeč mého kmene ![]()
@tumpach píše:
Zdravim, chtela bych vědet, zda je to spatně či ne. Do obyváku bych ráda dala prosklené dveře do dvou třetin, ale hned na stejné stejně jsou dveře do ložnice, ale tam bych ráda dala dveře plné, jelikož mi světlo prostě z chodby vadí a nemohu spát, a z kuchyně do obyváku, bych dala také ráda prosklené dveře, ale jeden člověk mi trvdí, že jsem blbá, a že nemám vkus, že si všude mám dát plné tak, já už nevím, poradíte mi prosím, děkuji všem za odpověď, a omlouvám se, že to nebylo poprvé k přečtení
.Příspěvek upraven 30.06.16 v 17:54
dala bych si dveře jaké chci.. můj byt můj hrad… ![]()
@jdukolem píše:
dala bych si dveře jaké chci.. můj byt můj hrad…
já taky tak a do ložnice určitě plné
Normálně bych dala prosklený, nelíbí se mi, když jsou všude plný. Já třeba mám plný jenom na záchodě. ![]()