Důvod, proč neprodat pozemek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.6.16 09:33

důvod proč neprodat pozemek

Ahoj, potřebuji poradit a najít důvod proč neprodat pozemek který mě nutí prodat, existuje nějaký důvod, např. že je tam nějaká fixace, tudíž to prodat nejde? děkuji, pozemek splácím 10 let a nechci ho prodávat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
a12
61009
30.6.16 09:34

A jaky je duvod ho prodat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
30.6.16 09:36

Nikdo te nemůže k ničemu nutit. Prodávat nechces, tak neprodavej. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
631
30.6.16 09:39
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji poradit a najít důvod proč neprodat pozemek který mě nutí prodat, existuje nějaký důvod, např. že je tam nějaká fixace, tudíž to prodat nejde? děkuji, pozemek splácím 10 let a nechci ho prodávat.

Nasnídej se, dej si kafe a pak to napiš znovu, lépe a srozumitelněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
30.6.16 09:43

A kdo tě nutí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
30.6.16 09:43
@Anonymní píše:

No pokud to chce prodat banka, které máš platit a neplatis ( a rucis tím pozemkem ), tak ano, můžou to po tobě chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
30.6.16 09:44

Jinak dostatečný důvod pro neprodání pozemku mi přijde fakt, že ho prodat nechceš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
30.6.16 09:46

Záleží, kdo nebo co tě nutí.

Pokud dluhy, pozemek bych prodala. Pokud třeba chlap nebo rodina, tak bych to neřešila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.6.16 09:55

@Padme93 dluhy nemám, platím řádně, je to nízká částka, jen přítel, a nechci se ním dohadovat, proto mu chci říct něco, aby mě s tím už neotravoval, nějaký důvod, proč to nejde, chce vyměnit byt za větší, ale pak už nemáme na opravy bytu, tak chce, abych prodala pozemek a tím se opravol byt a půlku bytu napsal na mě, ale já nechci pozemek prodávat, jednu bude mít vysokou hodnotu a nemůžu vědět, zda tam nebudu chtít postavit jednou baráček. enže to mu nevysvětlím.

• Citovat
  • Upravit
25179
30.6.16 10:05
@Anonymní píše:
@Padme93 dluhy nemám, platím řádně, je to nízká částka, jen přítel, a nechci se ním dohadovat, proto mu chci říct něco, aby mě s tím už neotravoval, nějaký důvod, proč to nejde, chce vyměnit byt za větší, ale pak už nemáme na opravy bytu, tak chce, abych prodala pozemek a tím se opravol byt a půlku bytu napsal na mě, ale já nechci pozemek prodávat, jednu bude mít vysokou hodnotu a nemůžu vědět, zda tam nebudu chtít postavit jednou baráček. enže to mu nevysvětlím.

K nějakým úhybným manévrům bych se neuchylovala, jednala bych naprosto na rovinu. Ty jsi vlastník a máš právo s pozemkem nakládat podle svého…Jakou ty máš ve vztahu pozici, že tě nerespektuje? To se musíš pokaždé nějak vytáčet, když si chceš něco prosadit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
30.6.16 10:07

Neprodávej, neprodávej, neprodávej!!! Cena pozemku, jakéhokoliv, porostou několika násobně nahoru!!! Všechno ostatní se dá vyrobit, ale plochu státu i zeměkoule nezvětšíš, nenafoukneš!

Bude to velmi drahé, nedostupné zboží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
30.6.16 10:13

Ježiš, jak jako nevysvětlíš? :D

„Ne, pozemek neprodám, je to dobrá investice, poslední slovo.“

• Citovat
  • Upravit
970
30.6.16 10:18

Pozemek se nezkazí, nezrezatí, ani ho nikdo neukradne. Je to dobrá dlouhodobá investice. Ceny porostou bez nákladů a údržby.

Hlavně bych o tom vůbec nediskutovala a nepřemýšlela nad vložením peněz do společného vlastnictví bytu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
30.6.16 10:21

Otázka je, čí je byt, z čeho splácíš pozemek, který je asi jen tvůj, jak se podílíte na nákladech. Pochopil bych chlapa, když byste bydleli v jeho bytě, společně hospodařili a ty by sis vedle toho splácela pozemek, tak tím tak trochu vyvádíš peníze rodiny do svého osobního jmění. To mu může přijít nefér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55963
30.6.16 10:23
@Anonymní píše:

proste rekni, ze ne. pozemky stale rostou na cene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí