Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, pardon za anonymitu, ale jste dost stydlivá, takže snad chápete.
Mám přítele, jsme spolu 2,5 roku, mě je 23 a je mu 21 a jsem jeho první holka, ve všem, já už před ním pár vztahů měla, takže jsem zkušená. Nekouří, nepije, je v armádě, ale ani nijak výrazně necvičí a ani nesype. Ze začátku jsem se dost trápila, jelikož jak jsem jeho první, musela jsem si ho “vycvičit” a ano, peru se s tím do dnes. Ale, proč píšu, že začátku jsem jeho “pevnost” moc nehrotila, říkala jsem si, že je určitě nervózní a dá se to pochopit, ale po 2,5 letech vztahu? Přijde mi že on to má celý takový divný… ne vždy, samozřejmě, někdy je to dobrý a normálně mu stojí a všechno, má ho velkýho, takže na tohle si stěžovat nemůžu. Ale prostě má dny kdy se mu nepostaví, vždy řekne “já ale chci, ale prostě to nefunguje”… začala jsem mít i obavy z toho že ho prostě nepřitahuju, což se taky může stát, ale prej ne, že se mu líbim. Celkově, i když s nim nespim, třeba 2..3 týdny, ani ho to neláká, oproti měmu ex, je v tomhle takovej hodně jinej, člověk by si řekl, jsem jeho první tak to spolu spíme X krát za den protože není nabaženej, ale ne.. jeho nesere ani když spolu nespíme MĚSÍC! Já to kolikrát dělala naschvál abych viděla co to s ním udělá, čekala jsem po pár dnech že prostě přijde, praští semnou do postele a nebude se na nic ptát, ale on ne, on mě třeba pohladil, zašeptá do ucha “bude něco?” když se třeba trochu provokativně cukam, jakože se mi nechcee, a čekam co bude dál, on řekne “dobře” a otočí se a jde spáta když mu to řeknu, že to s nim ani nehne proč s nim nespim, tak mi řekne, já to zkusil ale když nechceš.. přemlouvat tě nebudu … a nebo když spolu spíme, a on se blíží k vyvrcholení, tak už v půlce mu třeba klesne… třeba je to normální, ale já se s tím zatím nesetkala, (a to jsem měla asi 6 sex. partnerů) … mě už to přijde i vtipný docela, a hlavně jsem si všimla že když se udělá tak má docela málo spermií a hlavně jsou až skoro průhledný, na netu jsem četla snad že je to znak neplodnosti… holky, co myslíte, mám ho s tím poslat k doktorovi? Že má asi nějakej problém? Co si o tom myslíte? Kolikrát jsem byla tak v nervu že jsem myslela že koupim viagru…. Náš vztah je celkem docela naprd, a tohle tomu teda vůbec nepřispívá, když nám to nefunguje ani v posteli… už jsem z thoo docela i psychicky vyčerpaná
Rozsekalo me, ze ti to prijde vtipny docela, ze mu v pulce klesne a ze ma skoro pruhledne spermie a ma jich docela malo - mas teda DOCELA mikroskopicky dobry zrak ![]()
Pardon, jsi zjevne nespokojena, nema to cenu
Rozejděte se… Tohle bys mohla řešit třeba v 45ti, ne ve dvaceti, to by lidi měli souložit jak králíci ![]()
K Dr by měl jít ale určitě, bude to nějaký zdravotní problém nejspíš.
@Stará známá Tak jakoby, ono když furt řešíš ty stejný věci dokola 2,5 roku, ano už ti to přijde i vtipný. Ale zároveň je z toho člověk dost psychicky vyčerpanej. Je vidět že jsi nikdy nic podobného nezažila. Chtěla jsem radu, ne vysmívání se. Ale díky za koment, kterej je mi stejně k …. ![]()
@Cucajz Asi mi to i uvěříš, ale ano, dost často jsem nad tím přemýšlela… že je to i důvod k rozchodu. Myslím že sex ve vztahu dělá hodně, a pokud to nefunguje.. nefunguje ani vztah.
Ano.. asi mu naznačím že bych byla ráda kdyby si někam došel ![]()
@Anonymní píše:
@Stará známá Tak jakoby, ono když furt řešíš ty stejný věci dokola 2,5 roku, ano už ti to přijde i vtipný. Ale zároveň je z toho člověk dost psychicky vyčerpanej. Je vidět že jsi nikdy nic podobného nezažila. Chtěla jsem radu, ne vysmívání se. Ale díky za koment, kterej je mi stejně k ….
No prave ze mne by to vtipny neprislo po 2,5 letech. Radu jsem ti dala ![]()
Teda, abych v tomto věku musela řešit, jestli to mýmu chlapci dnes bude stát nebo ne, tak na to bych se mohla zvysoka vysr. at, velebnosti. Dobrý sex je základ vztahu a bez pevné erekce není ten sex dobrý, to mi nikdo nevyvrátí. Jako snažit se, nahazovat a Máňo, počkej, on tam snad nějak zajede… Tak to sorry, ve vašem věku by si na něho měl věšet osušku a ne mít zvadlýho slimejše.
Tak třeba se „bezpracně“ uspokojuje sám xkrat denně/týdně, jak byl vždycky zvyklý, a proto potřebuje jednak větší stisk, a jednak je unavený. ![]()
@Sedmnactnulajedna píše:
Tak třeba se „bezpracně“ uspokojuje sám xkrat denně/týdně, jak byl vždycky zvyklý, a proto potřebuje jednak větší stisk, a jednak je unavený.
Přesně. Navíc z toho má pak i méně spermií. Pokud se už udělal sám ten den, tak je to jasný. Spíš je otázka, proč masturbuje, když má doma babu, co to chce.
@Betty MacDonald
To není tak, že by neměl pevnou erekci při sexu, jemu buď stojí a nebo ne, ale když mu stojí tak ho má pevnýho dost. Ale prostě se stane, třeba 1 z 5 že se mu prostě nepostaví, a je jedno jestli jsme předtím nespali jeden den a nebo dva týdny. A to by asi člověk čekal že třeba po dvou týdnech to bude hned, ale ne ono se to třeba nepovede. A hlavně když máme sex 1× denně, tak on to víckrát nedá, prostě mu to nefunguje. Zajímalo mě zda to má někdo stejně, ale jak říkám, zatím jsem se s tím nesetkala, můj ex to dal třeba 7× za den (večer) a v pohodě, tak teda nevím no ![]()
@Sedmnactnulajedna Tak nad tím jsem taky přemýšlela, ale vím že to tak není
Protože chodíme z práce v podobný čas a jsme spolu každý večer, zkoušela jsem to i vyzkoumat…. Mě přijde, že ho ten sex celkově moc nebere…. normálně jsme byla i tak “zoufalá” že jsem přemýšlela nad tím, jestli není teplej ![]()
@Anonymní píše:
@Betty MacDonald
To není tak, že by neměl pevnou erekci při sexu, jemu buď stojí a nebo ne, ale když mu stojí tak ho má pevnýho dost. Ale prostě se stane, třeba 1 z 5 že se mu prostě nepostaví, a je jedno jestli jsme předtím nespali jeden den a nebo dva týdny. A to by asi člověk čekal že třeba po dvou týdnech to bude hned, ale ne ono se to třeba nepovede. A hlavně když máme sex 1× denně, tak on to víckrát nedá, prostě mu to nefunguje. Zajímalo mě zda to má někdo stejně, ale jak říkám, zatím jsem se s tím nesetkala, můj ex to dal třeba 7× za den (večer) a v pohodě, tak teda nevím no
Ale já vím. Ten tvůj je podle všeho urputný honimír, a takovýho bych fakt nechtěla, ne ve věku, kdy máte být sexuálně nabití mladou láskou a objevovat tyhle věci spolu. Toto prožiješ jen v mládí, před dětmi, to zkoumání protějšku, hormonální bouře a touha, nikdy už to pak není až takové. Pošli ho do patřičných míst a najdi si někoho, kdo nemá radši hoňku.
@Kuba25
Myslím že si to sám nedělá, to bych poznala. Zkoušela jsem i různý věci jako - spodní prádlo, erotickou hru atd. Nemyslím si že jsem třeba dřevo aby ho to “nebavilo”, nikdo si teda předtím nestěžoval. Včera jsem se mu ale koukla přes “rameno” v posteli a zjistila jsem že si googlí tyto problémy, pak mi řekl že se dočetl že je to o psychice… jen pro představu, nevím jak by v tom hrála třeba špatná psychika, jelikož on je flegmatik, doma i v práci problémy nemá, užívá si život s kamarádama, dluhy nemáme, protože nevím co by on mohl mít za problémy aby to na to hrálo roly, podle mě je to prostě nějakej vnitřní problém který by měl řešit s doktorem…
A nemysli si, že nemá kdy. To je jeden velký omyl všech, které toto řeší.
Znám jednoho, který úplně číhal, až jeho půjde se smetím nebo pověsit prádlo. A na ní kašlal.
Ahoj holky, pardon za anonymitu, ale jste dost stydlivá, takže snad chápete.
a když mu to řeknu, že to s nim ani nehne proč s nim nespim, tak mi řekne, já to zkusil ale když nechceš.. přemlouvat tě nebudu … a nebo když spolu spíme, a on se blíží k vyvrcholení, tak už v půlce mu třeba klesne… třeba je to normální, ale já se s tím zatím nesetkala, (a to jsem měla asi 6 sex. partnerů) … mě už to přijde i vtipný docela, a hlavně jsem si všimla že když se udělá tak má docela málo spermií a hlavně jsou až skoro průhledný, na netu jsem četla snad že je to znak neplodnosti… holky, co myslíte, mám ho s tím poslat k doktorovi? Že má asi nějakej problém? Co si o tom myslíte? Kolikrát jsem byla tak v nervu že jsem myslela že koupim viagru…. Náš vztah je celkem docela naprd, a tohle tomu teda vůbec nepřispívá, když nám to nefunguje ani v posteli… už jsem z thoo docela i psychicky vyčerpaná
Mám přítele, jsme spolu 2,5 roku, mě je 23 a je mu 21 a jsem jeho první holka, ve všem, já už před ním pár vztahů měla, takže jsem zkušená. Nekouří, nepije, je v armádě, ale ani nijak výrazně necvičí a ani nesype. Ze začátku jsem se dost trápila, jelikož jak jsem jeho první, musela jsem si ho “vycvičit” a ano, peru se s tím do dnes. Ale, proč píšu, že začátku jsem jeho “pevnost” moc nehrotila, říkala jsem si, že je určitě nervózní a dá se to pochopit, ale po 2,5 letech vztahu? Přijde mi že on to má celý takový divný… ne vždy, samozřejmě, někdy je to dobrý a normálně mu stojí a všechno, má ho velkýho, takže na tohle si stěžovat nemůžu. Ale prostě má dny kdy se mu nepostaví, vždy řekne “já ale chci, ale prostě to nefunguje”… začala jsem mít i obavy z toho že ho prostě nepřitahuju, což se taky může stát, ale prej ne, že se mu líbim. Celkově, i když s nim nespim, třeba 2..3 týdny, ani ho to neláká, oproti měmu ex, je v tomhle takovej hodně jinej, člověk by si řekl, jsem jeho první tak to spolu spíme X krát za den protože není nabaženej, ale ne.. jeho nesere ani když spolu nespíme MĚSÍC! Já to kolikrát dělala naschvál abych viděla co to s ním udělá, čekala jsem po pár dnech že prostě přijde, praští semnou do postele a nebude se na nic ptát, ale on ne, on mě třeba pohladil, zašeptá do ucha “bude něco?” když se třeba trochu provokativně cukam, jakože se mi nechcee, a čekam co bude dál, on řekne “dobře” a otočí se a jde spát