Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
3. den MS jsem nasadila antikoncepci Lindynette, po skončení MS jsem měla tři dny klid a opět jsem začala špinit a nyní to trvá třetí-čtvrtý den. Stalo se to někomu z vás? Nezdá se mi to normální, HA jsem nebrala 3 roky.
@jadviga chápu to dobře, že to je první platíčko po 3 letech? Pokud ano, tak je to naprosto normální a krvácení nebo špinění mimo termín běžného krvácení může trvat i 3 měsíce, tělo si na ty hormony zkrátka musí zvyknout. Pokud chceš HA brát dál, tak vydrž, hlavně nevysazuj, nezkoušej prodlužovat apod., ty první 3 měsíce prostě můžou být všelijaké.
Díky, chápeš to správně, já HA brala asi 7 let a všechno v pohodě (začátek si nepamatuju) teď nasadim a přijde 2× MS. Tak jsem z toho vykulená. Budu teda doufat, že se to srovná, díky.
Ja jsem po nasazeni Lyndynette spinila cely prvni cyklus nonstop, po druhe menstruaci uz v pohode ![]()
@Aliik dřív jsem brala tri-regol a nepamatuju, že by něco podobnýho bylo, ale dle doktora mi už neni 20, mám děti, nejsem žádná tyčka
takže musim mít jiný prášky
@jadviga ja teď měla ha kvůli cystě a měla jsem MS přes tyden. U prvního plata je spineni normální. S Lyndynette jsem měla obecně velmi silnou MS. Pokud by byla silna šla bych za doktorem. Jinak počkej na další cyklus, ono se to srovná.
Stalo…a i ruzne jine veci…kdyz se to bude opakovat, pozadej doktora o zmenu HA, jsou ruzne a ne kazda sedne kazdemu
Tyjo, neděste mě, ještě tak abych to měla hodně a dlouho
s tím tri-regolem to byly 4 dny a konec.