HA mi snižuje chuť k jídlu, stalo se to taky někomu?

23.9.13 15:37

HA mi snižuje chut k jídlu...stalo se to taky někomu?

Ahoj asi 3 týdny beru antikoncepci, kvůli silně bolestivé nepravidelné menzes a taky k zlepšení stavu čípku. Ted jsem za ty poslední 3 týdny shodila 5 kilo, nemám chut k jídlu musím se do něj nutit. Jako hlava se mi netočí ani mi není zle jen mi prostě nechutná a jídlo flákám. Stalo se Vám to některé? A co s tím dělat? Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35982
23.9.13 15:43

Jak se jmenuje? To chci!. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.13 15:44
@pikola píše:

Mercilon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
23.9.13 15:50
@pikola píše:
:mrgreen: :mrgreen:
Já ho brala před prvním těhotenstvím 4 roky a chutnalo mi. Já vlastně žádné vedlejší učinky nepociťovala :think:, já měla i velkou chuť na sex :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
23.9.13 15:55

@pikola
taky me napadlo, ze pokud by to byl ucinek na vsechny, tak by se to dalo prodavat za hooodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
23.9.13 16:19

Kdyby jsme se nesnažili o miminko, tak do téhle antikoncepce jdu taky :lol: Já myslím, že na každého to může působit jinak, někdo po tom tloutne, jiný hubne, někomu se zhorší pleť, někomu zlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
23.9.13 16:41

Jé to bych taky chtěla zažít.. myslím že jsem mercilon měla, a takové učinky u mě neměl… aspon si nepamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.13 16:43

Já to nemyslím tak, že jsem ráda že nemám chut k jídlu, spíš je to prostě divné a ptám se jestli se to taky někomu stalo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
23.9.13 17:18

U Mercilonu ne (taky jsem ho brala), stalo se mi to u Belary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
23.9.13 17:20
@Lucka beruska píše:
Já to nemyslím tak, že jsem ráda že nemám chut k jídlu, spíš je to prostě divné a ptám se jestli se to taky někomu stalo??

Hormony působí na každého jinak. Mě se to stalo u jiné AK, jméno si už nepamatuju, po dvou měsících jsem to vzdala. Kromě nechuti k jídlu jsem měla i jiné vedlejší účinky. (Únava, nechuť k sexu, pocit malátnosti - možná z mála energie)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.8.17 15:00
@Lucka beruska píše:
Ahoj asi 3 týdny beru antikoncepci, kvůli silně bolestivé nepravidelné menzes a taky k zlepšení stavu čípku. Ted jsem za ty poslední 3 týdny shodila 5 kilo, nemám chut k jídlu musím se do něj nutit. Jako hlava se mi netočí ani mi není zle jen mi prostě nechutná a jídlo flákám. Stalo se Vám to některé? A co s tím dělat? Děkuji za radu.

Mám to samé. S tím že mi kručí v břichu ale na jídlo nemám vůbec chuť. Taky používám Mercilon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí