Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj asi 3 týdny beru antikoncepci, kvůli silně bolestivé nepravidelné menzes a taky k zlepšení stavu čípku. Ted jsem za ty poslední 3 týdny shodila 5 kilo, nemám chut k jídlu musím se do něj nutit. Jako hlava se mi netočí ani mi není zle jen mi prostě nechutná a jídlo flákám. Stalo se Vám to některé? A co s tím dělat? Děkuji za radu.
@pikola píše:
Jak se jmenuje? To chci!.
@pikola
taky me napadlo, ze pokud by to byl ucinek na vsechny, tak by se to dalo prodavat za hooodne
Kdyby jsme se nesnažili o miminko, tak do téhle antikoncepce jdu taky
Já myslím, že na každého to může působit jinak, někdo po tom tloutne, jiný hubne, někomu se zhorší pleť, někomu zlepší…
Jé to bych taky chtěla zažít.. myslím že jsem mercilon měla, a takové učinky u mě neměl… aspon si nepamatuju
Já to nemyslím tak, že jsem ráda že nemám chut k jídlu, spíš je to prostě divné a ptám se jestli se to taky někomu stalo??
U Mercilonu ne (taky jsem ho brala), stalo se mi to u Belary.
@Lucka beruska píše:
Já to nemyslím tak, že jsem ráda že nemám chut k jídlu, spíš je to prostě divné a ptám se jestli se to taky někomu stalo??
Hormony působí na každého jinak. Mě se to stalo u jiné AK, jméno si už nepamatuju, po dvou měsících jsem to vzdala. Kromě nechuti k jídlu jsem měla i jiné vedlejší účinky. (Únava, nechuť k sexu, pocit malátnosti - možná z mála energie)
@Lucka beruska píše:
Ahoj asi 3 týdny beru antikoncepci, kvůli silně bolestivé nepravidelné menzes a taky k zlepšení stavu čípku. Ted jsem za ty poslední 3 týdny shodila 5 kilo, nemám chut k jídlu musím se do něj nutit. Jako hlava se mi netočí ani mi není zle jen mi prostě nechutná a jídlo flákám. Stalo se Vám to některé? A co s tím dělat? Děkuji za radu.
Mám to samé. S tím že mi kručí v břichu ale na jídlo nemám vůbec chuť. Taky používám Mercilon