Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, nevím, jestli je to problém. Mám šestiměsíční stěně Jack Russela Teriéra. Po každém zradle mám pocit, ze pes praskne. Ubrala jsem dávky stravy, presto je to stejne. Dale ještě v šesti měsících je jak průtokac. Mám ještě dvouletého a ten již ve čtyřech měsících pochopil ze dělat louzicky a ladit doma nesmí. Poradte
Hlavni problém je ten, ze pes i po troše zrcadla vypadá jako by sežral cely prase.
Já teda taky nechápu na co se ptáš???
mám taky jacka russela a je to snad nejlépe cvičitelný pes (proto taky hraje v tolikati filmech)
No štěňata mívají po jídle veliká kulatá bříška když jsou napapaná
můj hafik jak byl steně strašně moc cural, po pití hned curani.
@Pampelinka píše:
Hlavni problém je ten, ze pes i po troše zrcadla vypadá jako by sežral cely prase.
promiň, ale po troše ZRCADLA
![]()
Není to jedno, jak ten pes vypadá když se nají
?
To je teda opravdu problém ![]()
tahle rasa je známá tím, že jsou jak popelnice, že sežerou snad úplně všechno… to bych vůbec neřešila, jelikož na druhou stranu to jsou přeci lovecký psi a milují pohyb a tudíž to všechno vyběhají… znám pár lidí, co tuhle rasu mají a se všema se shodnu, že jsou šílení žrouti a venku neúnavný blázni ![]()
Tablet. Mění mi slova. Melo tam byt zradlo. To ano. Taky ten starší je vycvičený již od čtyř měsíců. A co se zrcadla týče. Mám obavy, ze něco není v pořádku. Ten starší rTakovej pupek nikdy neměl. A už to také není zas az takové stěně. Ted bude mít sedm měsíců.
Asi se zakladatelka boji ze pejsek " praskne" po jidle.moje stěně mělo vzdycky takové napnute bříško ze jsem se o něj nekdy bála
asi ho moc pozoruje.
Tak šestimesíční štěně už to roztomilé bříško nemá..
Jaký má hovínko? (velmi důležitá věc)..co znamená průtokáč? čím ho krmíte?
Jak často chodí ven a co venku dělá, na jak dlouho..
je to terier, tzn. tempramentní plemeno, potřebuje zabavit, proto se hodí na sporty.. unavit, pes se rychleji unaví psychicky než fyzicky
No to já znám. ale tenhle se úplně vymyká. Ten starší je pero, ale tenhle…
@Pampelinka
V klidu, naše fenka JRT byla po jídle vždy jak balon a i teď když má 4 roky a dostane se k něčemu co ji chutná, tak se skoro neodvalí
Jsou to malé kyseliny ![]()
A to čůrání, nemůžeš srovnávat, každý pes je jiný. naše čůrala dlouho doma, ale zase bobky nechávala venku snad hned od první chvíle.