Fence teče "něco" z cecíků

1007
12.2.14 14:27

Fence teče "něco" z cecíků

Ahoj.
Mám dotaz, který sem uplně, tak nepatří, ale tady najde člověk odpověd na vše :)

Máme 11ti letou fenku pitbula. Min rok v červnu kastrovaná. Je to postelovej pejsek. Když jsem s ní včera usínala, tak jsem ji přejela rukou přes břicho a zjistila jsem, že ji „co si“ teče z cecíků :nevim: Nestkal se s tím někdo? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4047
12.2.14 14:31

Naší fence se občas spouští mléko, ale většinou je to v období hárání (před / po), což u vás asi nehrozí, i když možná může mít mléko, přece jen to je řízené hormony- Asi bych navštívila veterináře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
12.2.14 14:50

Nase mela mleko pri falesne brezosti, ale to jeste nebyla kastrovana. Vase je, tak bych urcite zasla na veterinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
12.2.14 14:52

Falešná březost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
12.2.14 15:25

Fence při kastraci nevzali mléčné žlázy?
Minimum vody, omezit jídlo a mazlení a zvýšit zátěž(aby se jí netvořilo mlíko), omezit mazlení a uklidit hračky hlavně plyšový..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
12.2.14 15:26

S ohledem na věk a zdraví samozřejmě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.2.14 16:16

@Mellinka S nejvetsi pravdepodobnosti to nic nebude…i kdyz je fenka kastrovana, urcite mnozstvi hormonu telo produkuje, takz emuze jit o takovy vetsinou vodnaty sekret, ale nemelo by to byt mleko nebo hnis. Pokud si nejsi jista, zajdi za vasim veterinarem. Jinak jak tu nekdo psal…u klasicke kastrace se mlecna zlaza nebere. A rady ohledne vody a krmeni jsou pravdive na falesnou brezost, ale tu by kastrivana fenka mit nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
12.2.14 16:18

Někdo při kastraci bere jen dělohu bez vaječníků, takže pak je ta produkce hormonů stejná jako před kastraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný