Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj.
Mám dotaz, který sem uplně, tak nepatří, ale tady najde člověk odpověd na vše ![]()
Máme 11ti letou fenku pitbula. Min rok v červnu kastrovaná. Je to postelovej pejsek. Když jsem s ní včera usínala, tak jsem ji přejela rukou přes břicho a zjistila jsem, že ji „co si“ teče z cecíků
Nestkal se s tím někdo? ![]()
Naší fence se občas spouští mléko, ale většinou je to v období hárání (před / po), což u vás asi nehrozí, i když možná může mít mléko, přece jen to je řízené hormony- Asi bych navštívila veterináře.
Nase mela mleko pri falesne brezosti, ale to jeste nebyla kastrovana. Vase je, tak bych urcite zasla na veterinu
Fence při kastraci nevzali mléčné žlázy?
Minimum vody, omezit jídlo a mazlení a zvýšit zátěž(aby se jí netvořilo mlíko), omezit mazlení a uklidit hračky hlavně plyšový..
@Mellinka S nejvetsi pravdepodobnosti to nic nebude…i kdyz je fenka kastrovana, urcite mnozstvi hormonu telo produkuje, takz emuze jit o takovy vetsinou vodnaty sekret, ale nemelo by to byt mleko nebo hnis. Pokud si nejsi jista, zajdi za vasim veterinarem. Jinak jak tu nekdo psal…u klasicke kastrace se mlecna zlaza nebere. A rady ohledne vody a krmeni jsou pravdive na falesnou brezost, ale tu by kastrivana fenka mit nemela.
Někdo při kastraci bere jen dělohu bez vaječníků, takže pak je ta produkce hormonů stejná jako před kastraci.