Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jinak teď spinka a nebrečí kalal i čural řekla bych že ho bolí zuby nebo žaludek, ale nevím je to mé první dítě a nemám moc zkušenost jak dlouho nemusí jíst nebo pít vždy totiž jedl krásně
Teď by mel mít šestkrát nebo sedumkrat 180ml mléka
Děkuji za každou pomoc
Problém je, že nepije. Jestli od 7 rána nic nepil, konzultuj to telefonicky s lékařem. Jestli neseženeš svého pediatra, zavolej hned na dětskou pohotovost do nemocnice a tam se poraď.
Ok uz jsem volala teď jdu zkusit naposledy všechno a kdyžtak jedu na pohotovost no všechno plive jsem úplně vyřízena a zoufala snad mu nic nebude 😔
Nemusí se jednat o nic vážného, ale ony ty děti když jsou dehydrované, může to poškodit ledviny. Proto je lepší to nenechat dojít daleko. Oni by ho na dětském případně zavodnili.
My měli takovou divnou „koliku“ s prohýbáním ve 4 m. Byl to zánět močových cest. Vždy při močení přišla bolest, následný křik a prohýbání. Doktorku napadlo vzít moč a tam se to prokázalo.
Dekuju moc holky za 15 minut vyrážím nacpala jsem do něj trochu vody přes dudlík ale to je jako kapka v moři 😔
Dávat tekutiny přes stříkáčku, co 5 minut 5-10ml. Zkontroluj mu pusinku, zda jsou to zuby nebo jestli nemá aft.
Zkus namazat pusinku calgelem a pak zkusit dát za cca 10 minut příkrm. Takhle to fungovalo u nás asi týden při růstu prvních zoubků
Dobry den syn šest měsíců nechce od rána jíst ani pít má Nutrilon confort + příkrmy trošku
Naposledy papal v 6:50 a od té doby nechce nic pláče a prohýbá se nevím co dělat bojím se dehydratace je teplo prosím pomoc