Problém s kočkou a toaletou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10844
4.8.17 22:01
@misi11 píše:
Takze gauc :mrgreen: at ziji pejskari :pankac: :pankac: :mrgreen:

Ať žijí duchové :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
@Lumius píše: Že by to bylo gaučem? :think: Možný to je sakra… :mrgreen:Ještě zkusím navrhnout tu nemoc. :think:

Zkusit to muzou, vet jim rekne to same ale :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
@Lumius píše:
To jsou potvory :lol: :lol: :lol:Musí se to prověřit :think:

Jsou to konzervy, no :lol: Ale hlavně miláčci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
4.8.17 22:02
@přírodní píše:
Jsou to konzervy, no :lol: Ale hlavně miláčci :hug:

To jo :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
4.8.17 22:03
@misi11 píše:
Zkusit to muzou, vet jim rekne to same ale :mrgreen:

To máš asi pravdu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
4.8.17 22:04

@misi11 dobrá fotka ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
4.8.17 22:07
@Lumius píše:
To máš asi pravdu :think:

Zas pokud je kocour vykastrovany, tak trpi na mocak, nekdy se stane ze uz odmala.. zkusila bych veta a asi soupnout gauc nazpet :think: nebo radsi se poptala veta jak zvykat na zmenu/y :nevim: tak at je cicina v pohode :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
4.8.17 22:11
@misi11 píše:
Zas pokud je kocour vykastrovany, tak trpi na mocak, nekdy se stane ze uz odmala.. zkusila bych veta a asi soupnout gauc nazpet :think: nebo radsi se poptala veta jak zvykat na zmenu/y :nevim: tak at je cicina v pohode :mavam:

Ta kocka myslím není kastrovana. Zajímavé je ale, že na malou tam chodí. Kočky no… :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
4.8.17 22:12

Pretlumocim nápady a uvidí… :think:

Zatím všem díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
4.8.17 23:05

@Lumius Pokud gauč nechtějí šoupat jinam (ať se zamyslí, jestli kočka začala krátce po přestěhování gauče, pak by to bylo jasné), tak je možnost pořídit syntetické feromony „Feliway“. Kočce to dává signál „tady je všechno v pohodě, tady je mi dobře“. Náš kocour velice špatně snášel rekonstrukci paneláku, takže než jsme sáhli po oblbovácích, koupila jsem toto a od té doby chválím, kudy chodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
5.8.17 06:15

Vypadá to na vyřešený problém. Kočce se přestal líbit kočkolit. Kamarádka zakoupila z Lidlu a prý hrabe jako blázen :mrgreen: :mrgreen: Tak se uvidí :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
5.8.17 07:29
@Kakika píše:
@Lumius Pokud gauč nechtějí šoupat jinam (ať se zamyslí, jestli kočka začala krátce po přestěhování gauče, pak by to bylo jasné), tak je možnost pořídit syntetické feromony „Feliway“. Kočce to dává signál „tady je všechno v pohodě, tady je mi dobře“. Náš kocour velice špatně snášel rekonstrukci paneláku, takže než jsme sáhli po oblbovácích, koupila jsem toto a od té doby chválím, kudy chodím.
:think: to jsem v životě neslyšel 8o zajímavé…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
5.8.17 11:16

@Lumius a že je kočkolit nenapadl jako první? Nebo to byl pořád ten stejný, jen ho kočka přestala tolerovat? Hele, oni občas něco v něm změní a najednou je všechno špatně. Kolikrát to dle obalu (který zůstává stejný) člověk ani nepozná, že došlo ke změně. Možná jen „špatná dávka“ a příští už by byl zase v pohodě. Ale je fajn, že se to povedlo vyřešit tou nejlevnější formou a nejde ani o zdravotní problém :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
5.8.17 11:47
@Kakika píše:
@Lumius a že je kočkolit nenapadl jako první? Nebo to byl pořád ten stejný, jen ho kočka přestala tolerovat? Hele, oni občas něco v něm změní a najednou je všechno špatně. Kolikrát to dle obalu (který zůstává stejný) člověk ani nepozná, že došlo ke změně. Možná jen „špatná dávka“ a příští už by byl zase v pohodě. Ale je fajn, že se to povedlo vyřešit tou nejlevnější formou a nejde ani o zdravotní problém :palec:

Právě, že byl pořád stejný. :think: To je super, že se to takto vyřešilo, aspoň si myslí. Chjo ty kočičáci :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
5.8.17 13:24

@Lumius no jo, některé kočky jsou pěkné konzervy (konzervativní). Musím říct, že mám velké štěstí, že oba mí kocouři jsou celkem tolerantní. Nemají rádi jen silikonové, které měli vždy dva dny před výstavou, aby se mi vykoupaný kocour nezprasil. Ale dočasně ho přežijí. To já mám ten problém častěji, že si zvyknu na určité stelivo a oni ho něčím zkazí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný