Problém s kolegyni v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:Že by obyčejná lidská závist?
Ahoj. Je to dva týdny co jsem nastoupila do nové práce. Abych to upřesnila já už tam dělám 2 roky, ale delala jsem jen úklid 2 hodiny denně. Teď po mateřské jsem tam nastoupila jako řezník, dělám ale vše a tím že jsem dělala už na každé pozici a i ten úklid, mohu zastoupit kdekoli a cokoli. Dokavad sem tam jen uklízela bylo vše v pohode, nastoupila jsem ale před dvěmi týdny na plno a už to začlo. Ženská se kterou jsem se zdravila každý den úplně normlane z ničeho nic pokaždé kroutí hlavou kdykoli projdu okolo, vidím jak mluví na ostatní kolegy kteří se na její reakci otočí na mě a ona dál něco kváká. Hrozné mě to štve a mrzí, protože tam dělám už dlouho, se všema vycházím, se všema se smeju, šéf a jeho manželka jsou strašně fajn a milý lidi, cely vedení obchodu je super, nikdy se mě nestalo že bych byla někde tak spokojena. Naprostá práce bez ‘chyby’. Šéf mě chválí že dělám marinady jako nikdo před tím, špízy že jsou hezky precizní, proste všichni mě chválí. Jsem tam naprosto spokojenà ale po dnešku mě mrzí že mě tu radost někdo Kazí. Nikde sem nikomu nic nerekla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj. Je to dva týdny co jsem nastoupila do nové práce. Abych to upřesnila já už tam dělám 2 roky, ale delala jsem jen úklid 2 hodiny denně. Teď po mateřské jsem tam nastoupila jako řezník, dělám ale vše a tím že jsem dělala už na každé pozici a i ten úklid, mohu zastoupit kdekoli a cokoli. Dokavad sem tam jen uklízela bylo vše v pohode, nastoupila jsem ale před dvěmi týdny na plno a už to začlo. Ženská se kterou jsem se zdravila každý den úplně normlane z ničeho nic pokaždé kroutí hlavou kdykoli projdu okolo, vidím jak mluví na ostatní kolegy kteří se na její reakci otočí na mě a ona dál něco kváká. Hrozné mě to štve a mrzí, protože tam dělám už dlouho, se všema vycházím, se všema se smeju, šéf a jeho manželka jsou strašně fajn a milý lidi, cely vedení obchodu je super, nikdy se mě nestalo že bych byla někde tak spokojena. Naprostá práce bez ‘chyby’. Šéf mě chválí že dělám marinady jako nikdo před tím, špízy že jsou hezky precizní, proste všichni mě chválí. Jsem tam naprosto spokojenà ale po dnešku mě mrzí že mě tu radost někdo Kazí. Nikde sem nikomu nic nerekla
Víš, v každé práci se najde někdo podobný, vůbec se tím nenech rozhodit a užívej si, že tě to baví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vykašli se na ní. Vůbec bych si jí nevšímala. Věnuj se své práci. ![]()
Přece si nebudeš kazit svůj, jinak příjemný den, někým takovým.
Nedělej si z toho zbytečně vrásky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi by mi to nedalo a šla se jí mile a lidsky zeptat, jestli jsem ji nějak urazila, že vnímám tohle chování. Vsadím se, že na milou přímou interakci najednou taková hrdinka nebude, spíš neřekne ani bů.
A nebo se třeba vzduch pročistí a bude zas dobře. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Několikrát jsem byla v pozici, kdy se kolegyně ke mně přichomejtla a pomlouvala jiné kolegy. Já si o takových lidech myslím, že jsou zakomplexovaný a zaseklý někde na základní škole. Inteligentní, dospělý jedinec tohle nemá zapotřebí a tvoji kolegové si pravděpodobně v hlavě říkají to stejné - nechávají jí vykecat a jinak je to nezajímá. Jestli tě práce baví, tak tam pracuj a ignoruj jí, stejně je to nějaká hloupá trubka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To bude nějaká zakomplexovaná s nulovým sebevědomím hrdinka. Já to znám taky. A myslím si, že to znají všechny, že už aspoň jednou za život takovou v práci měly. Nenech si líbit úplně všechno, abys nebyla jejím duševním „boxovacím pytlem“, ale ke všemu, co dělá se taky nevyjadřuj a nevšímej si ji. Přehlížej ji. Nedívej se na ni. Z místnosti, kde je, odcházej. Pokud to tedy jde.
Jestli tě ta práce bez problémů uživí a máš ji ráda, pracovní doba ti vyhovuje, ostatní kolegové a vedení je OK, tak si nenech nějakou babou kazit radost. Ono sehnat fajn práci je těžší než se přenést přes lidskou tupost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lklk píše:
Několikrát jsem byla v pozici, kdy se kolegyně ke mně přichomejtla a pomlouvala jiné kolegy. Já si o takových lidech myslím, že jsou zakomplexovaný a zaseklý někde na základní škole. Inteligentní, dospělý jedinec tohle nemá zapotřebí a tvoji kolegové si pravděpodobně v hlavě říkají to stejné - nechávají jí vykecat a jinak je to nezajímá. Jestli tě práce baví, tak tam pracuj a ignoruj jí, stejně je to nějaká hloupá trubka.
Akorát by bylo lepší ji to i sdělit, že je trapná, když pomlouvá ostatní a že tě/vás to nezajímá. Takhle si myslí, že má pravdu a bude v tom pokračovat dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Černá Madonna píše:
Vykašli se na ní. Vůbec bych si jí nevšímala. Věnuj se své práci.
Přece si nebudeš kazit svůj, jinak příjemný den, někým takovým.
Nedělej si z toho zbytečně vrásky.
No ono se to lehce řekne, ale hůř udělá, pokud se střetne introvert a ještě úzkostnější povahy s protivným sangvinikem a ještě namyšleným.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zeoli já už s ní dávno nepracuju, ona dala výpověď, protože se skrz své chování dohádala úplně s každým včetně nadřízených a nikdo jí pak nebral vážně. Nikdo není zvědavý na ukdákanou slepici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ženský jestli to udělá i zitra, zeptám se ji jestli má něco s krkem že furt kývne hlavou
. Na jednu stranu bych ji asi měla dat najevo hned od začátku že nebudu její novy boxovaci pytel, na druhou stranu si nechci moc ‘vyskakovat’ jako nová
- Citovat
- Upravit
@Zeoli píše:
No ono se to lehce řekne, ale hůř udělá, pokud se střetne introvert a ještě úzkostnější povahy s protivným sangvinikem a ještě namyšleným.
Jo, máš pravdu. Taky mi to tak nějak potom napadlo, že každý není úplně tzv. splachovací typ.
A zanechá v něm takové chování od druhého šrám na duši.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lklk píše:
@Zeoli já už s ní dávno nepracuju, ona dala výpověď, protože se skrz své chování dohádala úplně s každým včetně nadřízených a nikdo jí pak nebral vážně. Nikdo není zvědavý na ukdákanou slepici.
Tak šla škodit jinam. Pro vás dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejhorsi je srazka s volem. A vis, kolik takovych volu jeste za zivot potkas? V dnesni dobe se clovek musi obrnit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit