Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pomohly mi pravidelne masaze. jinak nic. je to hruza, chapu te.
Ahoj tak tu praci nezavidim ja sem s krcni pateri marodila pres pul roku a furt stim mam problemy zrovna vcera sem prozvracela celej den a motala se mi hlava a to mam ctyri dny do terminu a cely tehotenstvi masakr bez leku.
Mě se to právě stalo až ted jinak se mi dřiv třeba trochu zablokovala ale takhle mě to nikdy nechytlo, hlavně ten žaludek mam furt na vodě tak jidlu moc nedám, někdo říkal že pomáhá joga skoušeli jste to někdo?
A co doktor? Třeba není krční páteř příčina, ale důsledek - když je v tom i ta nevolnost…
Mě pomáhá jedině masáž (dočasně) a suchý teplo - třeba ty hřejivý náplasti. A prášky proti bolesti, ale ty beru až fakt když lezu po zdi
U doktora jsem byla krev jsem měla v pořádku, ještě mě pošlou na neurologii ale určitě to mam od krku protože když chci ohnout hlavu dolu hrozně mě pne pateř
Ahojky chci se zeptat jak zvladate normálně fungovat když mate problemy s krční páteří? mě už přez týden bolí páteř a necitim se žaludek se mi motá, co vám pomahá na krční páteř. Musim chodit do práce a stání 8 hodin mi dělá problém, děkuji za rady